• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Dün diyetisyene gittim 83,7 kg çıktım. Son gittiğime göre 2 kg sırf göbekten olmak üzere 2,5 kg yağ vermişim 1 kg kas yapmışım. Onun için 1,5 kilo görüyorum baskülde.
Diyetisyene başladığımdan beri kas ve su kilom birebir aynı verdiğim kilolar sırf yağ olmuş oldu.
Perşembe tatile gidiyorum 3 gün muhtemelen kilo veremem inşallah almam.
Merak etme canım almazsan maşallah :nazar::nazar::nazar:

meraba cnm. tükenmişlik sendromundayım. ay hiçbir şey keyif vermiyor. benim tatilim geldi bence. ama teee eylülü beklemem gerek oyy oyy
Bende öyleyim yakın çıldırıcam dışarda çalışıyorum çok sıcak 50 dereceyi buluyor hergün ağlayarak uyanıyorum of sen erken çekemez misin tatilini

merhabalar arkadaşlar. uzun zamandır giremedim. diye mi?? kör topal devam ediyor. yani hiçbir şey yapasım yok. diyette buna dahil. iteleye iteleye götürüyorum resmen.
en son tam hatırlamıyorum kaç dedim kiloma. am abuğun 65.2 gösteriyordu. tartı. başından beri 10.2 vermişim yani.
Ne olucak bu halimiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hava o kadar sıcakki bahçedeki havuza bile inmiyorum evde kızlar beni çok yoruyor klimanın altında kalan zamanı geciriyorum sabahtan temizlik yaptım birazdan büyük kızımı kardeşime vericem havuza indiricek bende kucukle biraz uyusam muhteşem olacak sıcakta hiçbirşey yok yapasim yok zira Miyav_su Miyav_su canım sana da Allah kolaylık versin sıcaklarda zor işin

Hava o kadar sıcakki bahçedeki havuza bile inmiyorum evde kızlar beni çok yoruyor klimanın altında kalan zamanı geciriyorum sabahtan temizlik yaptım birazdan büyük kızımı kardeşime vericem havuza indiricek bende kucukle biraz uyusam muhteşem olacak sıcakta hiçbirşey yok yapasim yok zira Miyav_su Miyav_su canım sana da Allah kolaylık versin sıcaklarda zor işin
Sağol canım Allah razı olsun bende bugün havuza gideceğim özel ders aldım Salı-perşembe bakalım bugün artık inşallah bozmazsam tekrardan karatayı bıktım başla boz yapmaktan

Bende öyleyim yakın çıldırıcam dışarda çalışıyorum çok sıcak 50 dereceyi buluyor hergün ağlayarak uyanıyorum of sen erken çekemez misin tatilini

Ne olucak bu halimiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin cnm amin. valla resmen kışı özledim. yok cnm imkanı yok. benim eşim polis. onların izinler sıkıntılı. kurayla izin alıyorlar. şu dönem baya giden vardır tatile. daha izin alabilecek mi o bile muamma. kura çekildikten sonra geldi yeni görev yerine. Allah sonumuzu hayır etsin inş. hani ben tek izin alsam evde oğlana bakacağım. o da sıkılır. mecbur aynı anda almalıyız.

Dün diyetisyene gittim 83,7 kg çıktım. Son gittiğime göre 2 kg sırf göbekten olmak üzere 2,5 kg yağ vermişim 1 kg kas yapmışım. Onun için 1,5 kilo görüyorum baskülde.
Diyetisyene başladığımdan beri kas ve su kilom birebir aynı verdiğim kilolar sırf yağ olmuş oldu.

çok iyi cnm. maşallah sana. ben 65 kiloyum ama çok yumuşağım ya. kesin çok duruyorumdur. hergün de yürüyorum üstelik. hoş ben çöp gibi olsam da yumuşağım :D

Eklentiler

• yineoadam.jpg
    yineoadam.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:

Süper başarı :KK9::KK9::KK9:

Sağol canım Allah razı olsun bende bugün havuza gideceğim özel ders aldım Salı-perşembe bakalım bugün artık inşallah bozmazsam tekrardan karatayı bıktım başla boz yapmaktan

Çok sevindim yüzmeye başlamış olmana.

Bak güzel bir adım atmışsın, herşey bunun arkasından pozitif ilerler inşallah.

Back