Evliliğim için 35 kilo

Günaydın canım
Geçen hafta 89
Bu hafta 88.6
Tatile gitmeden önceki kiloma 200 gr kaldı

Kızlar yazamadım kusura bakmayın tatile gitmeden yatılı misafir vardı sonra biz gittik çok dağıldım eski düzenimi özledim resmen. Tatil de biraz eh işte şeklinde geçti otel çok kötüydü. Daha önce 3-4 kere gitmiştik oraya ama bu sene berbatlaşmış herşeyden iğrendim. Adam gibi su içemedim bile akşamları dışarıdan yedik. 84,5 kiloyum. Bu hafta artık çok dikkat etmeliyim. Yoksa gider böyle...

Eski baskülüm bozulmuştu. Tartıya çıkınca kilo önce yükseliyor, sonra azalıyor, sonra yine yükseliyordu.
Bir türlü doğru tartamıyordu. Kafayı yiyecektim resmen. :))
Geçtiğimiz Cuma günü internetten araştırıp, çok methini duyduğum Tefal'in bodysignal baskülünü aldım.
Yağ oranındaki ve kas oranındaki artışı/azalışı gösteriyor. Yağ miktarını ölçüyor. Memnun kalırım inşallah.
Eskisinden iyi tartacağı kesin. :)
Cuma günü tartıldığımda kilom 102,7 kg idi.
Haftasonunda çok yürüdüm ve hep hareket halindeydim.
Tüm gün 19256 adım atmışım Cumartesi günü. İnanamadım.
Pazar günü 103 kg çıktım; ama baskülde kas oranımda artış olduğunu gördüm. Bu sevindirici idi.
Maalesef tatil dönüşü 19.06.2017 tarihindeki bir önceki tartı değerime göre 1 kg fazlam var. :)
Halbuki o kadar yüzmüş, yürümüş, yediklerime dikkat etmiştim.
Ben nerede yanlış yaptım acep? :)
Çarşamba günü diyetisyenime gideceğim. Onun hassas ölçüm yapan tartısında gerçekler tüm açıklığıyla ortaya çıkacak.
Bakalım kas ve yağ durumu nedir? Çok merak ediyorum.

Merhabalar kedikedi84
güncel kilom 103 kg
Selam ve sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar kedikedi84
Tatilde kaldığınız otelden memnun kalmamanıza üzüldüm.
Dilerim herşeye rağmen tatilde dinlenebilmişsinizdir.
Tatil döneminde tartılamamıştım. Sonraki hafta ise regl idim.
Bu hafta söz verdiğim gibi kilo bildiriminde bulunayım.
Kilom 103 kg.
Maalesef 19 Haziran'dan bu yana kilomda 1 kg artış olmuş.
Selam ve sevgiler.

tüh yaaa. bari yediğine içtiğine değseymiş üzüldüm bak. hangi otel cnm, nerede? yemin ederim 1 yıldır şu 1 haftacık tatilin hayalini kuruyorum. işe ayaklarım geri geri geliyor. resmen eylüle az kaldı diye diye geliyorum. bari boşa gitmesin tatil. öğrenmiş olalım kazar gideriz falan maazAllah. ha bu arada hemen toparlan lütfen. haftaya kadar 82 küsürlere gel. sık dişini. çabuk gelen çabuk gitsin. düğünü düşün.

Selam kızlar oğlum rahatsızdı bikaç gündür bakamadım topiğe
Güncel kilo 67.1
İki haftada 1100 gram:)

çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.

bence kastır o. ben de çok yorulunca tarı fazla çıkıyor. ama sonraki eksiliş hızlı oluyor. sporu 1 gün yap 1 gün dur cnm.

İnşallah canım. Dediğin gibi yapayım. 1 gün spor ve 1 gün dinlenme.
Teşekkür ederim.
Sevgilerimle.

Kas iyi dir yağ oranın düşsün yeter ki.

Bodrum, luvi hotel duş bozuktu el duşu çalışıyordu,duşumu deniz kenarındaki duşlarda yapıp gittim odaya çok seviyoduk önceden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…