Evliliğim için 35 kilo

Canım sen kaç yaşındaydın boyun kilon kaç? Allah analı babalı büyütsün canım

bugünkü menüm

sabah
1 kurabiye (bitince kurtulucam inş)
1 yumurta
1 dilim salçalı ekmek çavdar
5 zeytin
peynir

ara
yarım nescafe şekersiz
yarım paket form

öğlen
1 kepçe yayla çorbası
bir kase etli patlıcan

ara
1 kupa yeşilçay
form kraker

ara
yarım şekersiz nescafe

akşam
yarım kase yayla çorbası
4 kaşık taze fasulye

tam toparlayamadım ama tutabildiğim kadar kendimi tutuyorum.
3 litre su ve 1 saat yürüyüşüm var

kedikedi84 gozunaydun canım
Hic bahsetmiyosun goruntun nasil
Normale cok yaklastin kg olarak
Sonucta boyun uzun
Özellikle eşinin yorumları nasil
Iliskinizde iyileşme ler olmuştur malum erkekler icin görüntü cok önemli

Ya artık görüntümden memnunum henüz 44 bedenim ama bu jillianı yapmaya başladığımdan beri vücudum çok güzel toparlandı. Kilo olarak çok fazla bi değişim yok ama bakalım pazartesi diyetisyende yağ ne kadar değişmiş onu görücem. Hergün spor yapıyorum eşim çabaladığımı gerçekten fark etti artık. Yetmez ama evet diyo :) 79 olunca daha güzel olacak falan diye gaza gertirmeye çalışıyor. Bırakmamdan korkuyor.

Canım sen gerçekten büyük bir yol katetmişsin. Tebrikler valla

Canım sen gerçekten büyük bir yol katetmişsin. Tebrikler valla
Sağol Can'ım şu an başlamak istediğim yerdeyim. Keşke 83 kiloyken başlasaymışım diyodum hep kendime. Hepimiz için çok güzel olacak bi kaç ay sonra inanıyorum...

Sağol Can'ım şu an başlamak istediğim yerdeyim. Keşke 83 kiloyken başlasaymışım diyodum hep kendime. Hepimiz için çok güzel olacak bi kaç ay sonra inanıyorum...
İnşallah canım. Ama başlamışsın sonuçta çok da iyi sonuç almışsın maşallah peki son hedefin nedir acaba

Bravo sana kaç kez vazgectin ama tekrar basladin ve mutlu son en azından şuan mutluyuz kendimizden umutsuz deiliz artık daha iyi olmak için umudumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…