• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

@selcanmehmetcan yarın tekrar başlayalım canim bayramda bitti malum ben ufakligin WC eğitimine başladım bugün ikinci gün çok zorlu geçiyor sinirlerim perişan oldu spor yapamıyorum gözüm üstüne malum kızımın etrafa işememesi için bakalım ne kadar sürecek
Nasıl gidiyor eğitim?

Günaydın arkadaşlar kedikedi84 kedikedi84 canım dönüş yapmadım geçen hafta zaten adettim kilo bildirimi de bi nebze o yüden yapamadım. Bugün sabah aç karnına tartıldım 80.300 grm çıktım şimdiden sonra asılmam lazım tatile gitmeme 5 hafta var ve çok uyuz olduğum arkadaşda gelecek kendisi 2 çocuk annesi ama zayıf :/ uyuz derlen hep kilo konusu açar 59 kilo vermem klazım felan yapar. Bilmiyorum ne yapacağım o zamana kadar ama çözücemm
Bu hafta tablo yapmadık zaten bayram dolayısıyla pazartesi inşallah. Hadi bakalım gelsin 70 ler. He de geç ya boş ver.

Bugün diğer yerdeki eşyalarımı alıcam ptesi yüzme başlıyor birebir ders alıcam öğrenmek için bakalım biraz odun kafalıyımdır ben sanırım 100 dersi bulur :KK70:
Ay süper çok iyi yapmışsın estağfurullah öğrenirsin yarışlara mı katılacan sanki kayınvalidem bile 40 ımdan sonra öğrenmiş şimdi kıyıda tutamıyolarmış açılıyomuş:KK45:

Günaydın canım bende öyleyim ve dışarıda çalışıyorum çok sıcak şuan 38 derece uykum geldi

burada 41 falan. öğle arası çıktım 40 dakika ancak kalabildim. nefesim daraldı sıcaktan. Allah bedeb gücü ile çalışanlara yar ve yardım etsin cnm.

Bugün diğer yerdeki eşyalarımı alıcam ptesi yüzme başlıyor birebir ders alıcam öğrenmek için bakalım biraz odun kafalıyımdır ben sanırım 100 dersi bulur :KK70:

puhahah :D :D ben hoca intihar eder ya da beni suya gömer diye yeltenmiyorum bile. 20 yaşında bisikleti zor öğrendim miyavcım. şayet başarılı olursan beni de bi gazlarsın artık :D

Bu sabah tartıldım 84,2 kilo

Bayramda az da olsa kilo almışım :KK43:
bende aldım ya. hala almaya devam ediyorum üstelik :( vücut tek öğünde çok öğüne geçince şoka girdi iyi mi?? ay sabitlesem iyi bir süre. zira hiç diyet modunda değilim. resmen zorla yapıyorum.

Çalışmanın en iyi yanı bu galiba asla seremiyorsun :)
evet valla seremedim. günü bitirdim öyle böyle.

Back