- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.641
Nrdsnz guzeller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cevap yazamamıştım hiç bilmiyorum ama eğlenceli bi şeye benziyor.
Ne yaptın başladın mı? Kayıt oldun mu?Yarın kayıt için gidiyorum kızlar İnan bıktım spor salonuna gitmek istemiyorum belki burası iyi gelir
Nasıl gidiyor eğitim?@selcanmehmetcan yarın tekrar başlayalım canim bayramda bitti malum ben ufakligin WC eğitimine başladım bugün ikinci gün çok zorlu geçiyor sinirlerim perişan oldu spor yapamıyorum gözüm üstüne malum kızımın etrafa işememesi için bakalım ne kadar sürecek
Bu hafta tablo yapmadık zaten bayram dolayısıyla pazartesi inşallah. Hadi bakalım gelsin 70 ler. He de geç ya boş ver.Günaydın arkadaşlar kedikedi84 canım dönüş yapmadım geçen hafta zaten adettim kilo bildirimi de bi nebze o yüden yapamadım. Bugün sabah aç karnına tartıldım 80.300 grm çıktım şimdiden sonra asılmam lazım tatile gitmeme 5 hafta var ve çok uyuz olduğum arkadaşda gelecek kendisi 2 çocuk annesi ama zayıf :/ uyuz derlen hep kilo konusu açar 59 kilo vermem klazım felan yapar. Bilmiyorum ne yapacağım o zamana kadar ama çözücemm
Günaydın canım bende öyleyim ve dışarıda çalışıyorum çok sıcak şuan 38 derece uykum geldigünaydınlar arkadaşlar. bugün hiç enerjim yok. içimden boş boş yatmak geliyor. neyseki işteyim. yoksa evde depresyon yatağı yapmıştım kendime
Bugün diğer yerdeki eşyalarımı alıcam ptesi yüzme başlıyor birebir ders alıcam öğrenmek için bakalım biraz odun kafalıyımdır ben sanırım 100 dersi bulurNe yaptın başladın mı? Kayıt oldun mu?
Evet canım yüzmeden sonra orayı düşünüyorumCanım cevap yazamamıştım hiç bilmiyorum ama eğlenceli bi şeye benziyor.
Ay süper çok iyi yapmışsın estağfurullah öğrenirsin yarışlara mı katılacan sanki kayınvalidem bile 40 ımdan sonra öğrenmiş şimdi kıyıda tutamıyolarmış açılıyomuşBugün diğer yerdeki eşyalarımı alıcam ptesi yüzme başlıyor birebir ders alıcam öğrenmek için bakalım biraz odun kafalıyımdır ben sanırım 100 dersi bulur
Günaydın canım bende öyleyim ve dışarıda çalışıyorum çok sıcak şuan 38 derece uykum geldi
Bugün diğer yerdeki eşyalarımı alıcam ptesi yüzme başlıyor birebir ders alıcam öğrenmek için bakalım biraz odun kafalıyımdır ben sanırım 100 dersi bulur
Çok zorNasıl gidiyor eğitim?
günaydınlar arkadaşlar. bugün hiç enerjim yok. içimden boş boş yatmak geliyor. neyseki işteyim. yoksa evde depresyon yatağı yapmıştım kendime
Günaydın canım bende öyleyim ve dışarıda çalışıyorum çok sıcak şuan 38 derece uykum geldi
Bugün diğer yerdeki eşyalarımı alıcam ptesi yüzme başlıyor birebir ders alıcam öğrenmek için bakalım biraz odun kafalıyımdır ben sanırım 100 dersi bulur
bende aldım ya. hala almaya devam ediyorum üstelik vücut tek öğünde çok öğüne geçince şoka girdi iyi mi?? ay sabitlesem iyi bir süre. zira hiç diyet modunda değilim. resmen zorla yapıyorum.Bu sabah tartıldım 84,2 kilo
Bayramda az da olsa kilo almışım
evet valla seremedim. günü bitirdim öyle böyle.Çalışmanın en iyi yanı bu galiba asla seremiyorsun :)
Çok zor