- 9 Ocak 2012
- 14.993
- 28.862
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.661
Kızlar nasılsınız ben fena dağıtmış durumdayım annem sağolsun tartilamiyorum da ne yapicam ben ya offfff
Canım yaa Allah kolaylık versin işin zor bitmeyecek gibi geliyor insana ama bitecek ve sen çok rahatlayacaksinÇok zor
Ben yazamaaaaam utanirimyalnız değilsin. üstelik ben kendi evimde öyleyim. menü yazarak toparlamaya çalışıyorum. sen de yaz.
Listen hiç de fena değil gayet iyisin canımsabah
bir kurabiye
1 kayısı
1 dilim salçalı çavdar ekmeği
peynir
5 zeytin
ara
yarım nescafe şekersiz
yarım paket eti form
öğlen
4 kaşık et sote
1 kepçe yoğurt
ara
1 kupa yeşilçay
yarım paket eti form
ara
yarım nescafe şekersiz
akşam
yarım kase yayla çorbası
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
belki salata
yaz yaz. o zaman tutarsın kendini.Ben yazamaaaaam utanirimama yazsam iyi olacak herhalde
Listen hiç de fena değil gayet iyisin canım
Kızlar nasılsınız ben fena dağıtmış durumdayım annem sağolsun tartilamiyorum da ne yapicam ben ya offfff
Hoşgeldin seni tanıyalım, boy,kilo,hedef kilo,evli misin, çocuk var mı,hangi şehirdesin,kaç yaşındasın...Benide gruba alır mısınız arkadaşlar:)
155 78 57:) bekarım çocuğum var 34 yaşındayımHoşgeldin seni tanıyalım, boy,kilo,hedef kilo,evli misin, çocuk var mı,hangi şehirdesin,kaç yaşındasın...
Hos geldin aramizda 1 kg var benimde boy 1,51 :) yasimizda ayni boyun boyuma uygun misali :))155 78 57:) bekarım çocuğum var 34 yaşındayım
Ama süpersin 87den vermişsinHos geldin aramizda 1 kg var benimde boy 1,51 :) yasimizda ayni boyun boyuma uygun misali :))
Benide gruba alır mısınız arkadaşlar:)
İnşallah canım... Günaydıngünaydın gençler.. bir güne daha başladık bakalım. hayırlı bir gün diliyorum.
Pazartesi günleri tartılıyoruz canım kilo bildirim günü yani. Tekrardan hoşgeldin...155 78 57:) bekarım çocuğum var 34 yaşındayım
İnsan eski düzenini özlüyor kalmalı misafir olunca. Yapınca da yemek istiyor insan zor. Mümkün olduğunca tut kendini.Ay ben menulerimi pazartesinden itibaren yaziyim saatler degisti erkek kardesimgil pazar günü gidecek sürekli boğaz pesinde :)abla sunu yapalım şunu yap yiyelim surekli senede iki uc defa geldiklerinden kiyamiyorum o yüzden yemek öğün saatlerim değiştive çok yoruldum anacigimda cok yoruldu ya bir ise el atsalar bukadar yorulmucagiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?