- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.681
Hoşbuldum çok teşekkürler:)hoş geldin aramıza. bol eksilerin olsun inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum çok teşekkürler:)hoş geldin aramıza. bol eksilerin olsun inş.
Tamam canım teşekkür ederim:)Pazartesi günleri tartılıyoruz canım kilo bildirim günü yani. Tekrardan hoşgeldin...
Bende de çok ciddi bir mikinlik var
155 78 57:) bekarım çocuğum var 34 yaşındayım
Çooook teşekkürlerHoşgeldin
HoşgeldinÇooook teşekkürler
Canım sen kaç yaşındaydın boyun kilon kaç? Allah analı babalı büyütsün canımMerhaba kızlar.
Geçen yıl bende kilo vermek için buradaydım ama hamile kalmıştım hatırlarsanız. Şimdi oğlum uç aylık oldu artık zayıf ve sağlıklı olmak istiyorum. Yeniden aranıza katılabilir miyiim
Hedef kilonu da yazabilir misin?Canım sen kaç yaşındaydın boyun kilon kaç? Allah analı babalı büyütsün canım
Sağol canım benimCanım sen kaç yaşındaydın boyun kilon kaç? Allah analı babalı büyütsün canım
Sicaklardandir canımBende de çok ciddi bir miskinlik var yazacağıma miniklik yazmışım
Ya artık görüntümden memnunum henüz 44 bedenim ama bu jillianı yapmaya başladığımdan beri vücudum çok güzel toparlandı. Kilo olarak çok fazla bi değişim yok ama bakalım pazartesi diyetisyende yağ ne kadar değişmiş onu görücem. Hergün spor yapıyorum eşim çabaladığımı gerçekten fark etti artık. Yetmez ama evet diyo :) 79 olunca daha güzel olacak falan diye gaza gertirmeye çalışıyor. Bırakmamdan korkuyor.kedikedi84 gozunaydun canım
Hic bahsetmiyosun goruntun nasil
Normale cok yaklastin kg olarak
Sonucta boyun uzun
Özellikle eşinin yorumları nasil
Iliskinizde iyileşme ler olmuştur malum erkekler icin görüntü cok önemli
Canım sen gerçekten büyük bir yol katetmişsin. Tebrikler vallaYa artık görüntümden memnunum henüz 44 bedenim ama bu jillianı yapmaya başladığımdan beri vücudum çok güzel toparlandı. Kilo olarak çok fazla bi değişim yok ama bakalım pazartesi diyetisyende yağ ne kadar değişmiş onu görücem. Hergün spor yapıyorum eşim çabaladığımı gerçekten fark etti artık. Yetmez ama evet diyo :) 79 olunca daha güzel olacak falan diye gaza gertirmeye çalışıyor. Bırakmamdan korkuyor.
Sağol Can'ım şu an başlamak istediğim yerdeyim. Keşke 83 kiloyken başlasaymışım diyodum hep kendime. Hepimiz için çok güzel olacak bi kaç ay sonra inanıyorum...Canım sen gerçekten büyük bir yol katetmişsin. Tebrikler valla
İnşallah canım. Ama başlamışsın sonuçta çok da iyi sonuç almışsın maşallah peki son hedefin nedir acabaSağol Can'ım şu an başlamak istediğim yerdeyim. Keşke 83 kiloyken başlasaymışım diyodum hep kendime. Hepimiz için çok güzel olacak bi kaç ay sonra inanıyorum...
Bravo sana kaç kez vazgectin ama tekrar basladin ve mutlu son en azından şuan mutluyuz kendimizden umutsuz deiliz artık daha iyi olmak için umudumuz varSağol Can'ım şu an başlamak istediğim yerdeyim. Keşke 83 kiloyken başlasaymışım diyodum hep kendime. Hepimiz için çok güzel olacak bi kaç ay sonra inanıyorum...