• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

günaydın gençler. bayram bitti işe başladık şükür. bayram genel olarak iyiydi. ama bana 600 grama patladı :D
yani kaçırmadım da aslında. sadece birkaç kurabiye yedim hepsi bu. sanırım tek öğün iftar yapıyordum normal düzene geçince aldım. inş kaldığım yerden devam ederim. kahvaltımı ve öğle yemeğimi işe getirerek başladım bakalım. heee masanın üzerinde duran kurabiyelere arkamı da dönüp işe geldim :D

Günaydın arkadaşlar kedikedi84 kedikedi84 canım dönüş yapmadım geçen hafta zaten adettim kilo bildirimi de bi nebze o yüden yapamadım. Bugün sabah aç karnına tartıldım 80.300 grm çıktım şimdiden sonra asılmam lazım tatile gitmeme 5 hafta var ve çok uyuz olduğum arkadaşda gelecek kendisi 2 çocuk annesi ama zayıf :/ uyuz derlen hep kilo konusu açar 59 kilo vermem klazım felan yapar. Bilmiyorum ne yapacağım o zamana kadar ama çözücemm

Günaydın arkadaşlar kedikedi84 kedikedi84 canım dönüş yapmadım geçen hafta zaten adettim kilo bildirimi de bi nebze o yüden yapamadım. Bugün sabah aç karnına tartıldım 80.300 grm çıktım şimdiden sonra asılmam lazım tatile gitmeme 5 hafta var ve çok uyuz olduğum arkadaşda gelecek kendisi 2 çocuk annesi ama zayıf :/ uyuz derlen hep kilo konusu açar 59 kilo vermem klazım felan yapar. Bilmiyorum ne yapacağım o zamana kadar ama çözücemm

İnşallah istediğin kadar verirsin tatile kadar.

Benimde çevremde böyle kişiler var.

bir tanesi akraba, bayram yemeğinde ben sadece salata yiyeceğim 54 kilo olmuşum, şiştim kaldım, bir an önce vermeliyim dedi.

Öyle üzülüyorum ki böyle sözlere maruz kalınca.

@selcanmehmetcan yarın tekrar başlayalım canim bayramda bitti malum ben ufakligin WC eğitimine başladım bugün ikinci gün çok zorlu geçiyor sinirlerim perişan oldu spor yapamıyorum gözüm üstüne malum kızımın etrafa işememesi için bakalım ne kadar sürecek

Kolay gelsin, wc eğitimi oldukça yorucu oluyor

Demekki insan zayifladikca kendini begenmiyor :)) kiz haline binlerce şükür gayet iyisin ama olsun nolcak yavaş yavas istedigin kg ya ulasirsinki hayatin tadini çıkara çıkara hayati kendine zindan etme bence bu yaz herkes zayiflicak ben bile :))) valla buna inaniyorum rabbim sağlık sıhhat versinde gör bak..

Ne güzel özetlemişsin.

Rabbim sağlık versin , bizde sağlıkla zayıflayalım inşallah

Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim

Geçici bir dönemdir eminim.

Zaman zaman hepimizin kendini beğenmediği anlar oluyor.

Sen 40 kiloyu vermeyi başarmış, sıkı spor yaptığın için mevcut kilonun en az 10 kilo altında gösteren fıstık gibisin :nazar::nazar::nazar:

onla tatile gitme.

bismillah deyip menü bildirimine başlıyorum. inş kararlı olurum. geceleri sapıtmam amin.

sabah
1 dilim salçalı ekmek(çavdar)
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 zeytin
1 kaşık süzme yoğurt

ara
yarım paket nescafe ikisibirarada
yarım paket form bisküvi

öğlen
4 kaşık taze fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
yarım paket form
1 kupa yeşilçay

ara
yarım nescafe

akşam (en korktuğum öğün evdekilere farklı yapınca zor oluyor)
yarım kase yayla çorbası
3 kaşık taze fasulye
1 kaşık et sote
1 bardak ayran

öğle araları 1 saat kadar yürüyorum. 3 litre su içiyorum.

Son düzenleme:
Back