- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.321
İnşallah hemen barışırsınız pazar günü biz de tartıştık boşanma lafı bile geçti ama geçti gitti toparladık sonra. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.saol cnm. ahh keşke ramazan gerginliği olsa. bakalım sonumuz hayrolsun inş.
İnşallah hemen barışırsınız pazar günü biz de tartıştık boşanma lafı bile geçti ama geçti gitti toparladık sonra. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.
Ay gülmekten altıma kaçırıcam
İnşallah canım en kısa Zamanda o sorunlarınızı aşarsınızvalla bizde de geçti. maalesef artık bazı şeyleri kabullenemiyorum cnm aşırı derecede doluyum. sizin adınıza çok sevindim maşallah
saol cnm amin.İnşallah canım en kısa Zamanda o sorunlarınızı aşarsınız
Caniiiim lütfen uzme kendini insaallah duzelirsiniz insaallah herşey yoluna girerben depresyondayımmlyt cim.
Sahur 1 dilim ekmek 1 yumurtadan peynirli omlet
Iftar 1 dilim ekmek kuru biber kavurma çiğ köfte 1 kâse çorba
1 saat sonra yarım kâse çekirdek
Kiraz
Caniiiim lütfen uzme kendini insaallah duzelirsiniz insaallah herşey yoluna girer
Ağzından bal damlıyor canım benim çok sağolya maşallah cnm ne kadar güzel gidiyorsun. Rabbim daim etsin inş. bu yaz senin yazın olacak
Afiyeet olsun canımben de menü yazayım bari. en azından kaçamağında bir sınırı olur
sahur
2 dilim kavun
iftar
döner 4 kaşık falan
salata
az çorba
ayran
ara
1 kurabiye
yarım nescafe (kurabiye aldım öğle arası. yerim artık bir tane)
bu hafta artıdayım. dikkat edemiyorum iftara. iftar sonrası da oğlanla uyuyakalıyorum.
ama ramazan itibariyle genel olarak eksideyim. artık ramazandan sonra eskisi gibi asılmaya çalışacağım
Selam canım bu hafta çok yoğundum ev temizliği misafir dolap boşaltma falan. Dikkat ettim hep yaptıklarımı hep misafirlere paketledim.Kızlar nerdesiniz niye kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?