• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

sabah 1 çay bardağı süt, 2 haşlanmış yumurta, az sütlü filtre kahve
ara az sütlü filtre kahve, 1 salatalık
öğle 1 kase yoğurt, 2 haşlanmış kabak
ara az sütlü fitre kahve, 1 salatalık, 1 çay bardağı süt
akşam 1 kase yoğurt 1 haşlanmış kabak, biraz semizotu.

1.5 litre su. 3'e tamamlamaya çalışıcam. güneş batınca yürüyüşe çıkarım belki. yarın sabah tartıda 60'ı görmeyi umuyorum, bu menüyle görürüm inşallah

IMG_0349.jpg
ay çok komik kızlar paylaşmak istedim

Bugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu
Ben halaa keten tohumunu kullanmaya firsatim olmadi bagirsaklara faydasi oluyor dimi miyav_su bide ezipmi katiyorsun yogurda. Bu ara tatlidan tiksindim şükür de sapit kaldim ya birde kuzlar Bime yag olcumlu terazi gelmis iyimi acaba ben almayi dusunuyorum fikri olan varmi benim terazi ibreli baskulden olandandan var doğru tartiyordu ama bide hassas gr li terazi aliyim diyorum

Ben halaa keten tohumunu kullanmaya firsatim olmadi bagirsaklara faydasi oluyor dimi miyav_su bide ezipmi katiyorsun yogurda. Bu ara tatlidan tiksindim şükür de sapit kaldim ya birde kuzlar Bime yag olcumlu terazi gelmis iyimi acaba ben almayi dusunuyorum fikri olan varmi benim terazi ibreli baskulden olandandan var doğru tartiyordu ama bide hassas gr li terazi aliyim diyorum
Hayır ezmiyorum Canım tohum şeklinde kullanıyorum

meraba kızlar. bugün hem bağırsaklarımdan rahatsızım hem de eşimle tartıştım hiç keyfim yok yazamadım. diyet mi bilmiyorum nasıl gidecek hiçççç hevesim yok hiç.
Geçmiş olsun canım lütfen moralini bozma ramazan gerginligidir o yuzden herkeste bi kavga gürültü malesef :KK11:

Back