- 9 Ocak 2012
- 14.997
- 28.869
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.281
Günaydın herkese
günaydın cnm. dün bizim Antep de fena sıcaktı. ama bugün serin ve kapalı. yağmur yağacak gibi duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese
Bu güneşli hava nerede kızlar şuan yağmur yağıyor otelin tüm yer minderleri bahçelerden toplandı havuz boşaldı bir sessizlik hakim akşam yemeği öncesi bende balkonda oturmuş size yazıyorum
Hergün 20 dk. tempolu yuruyebilsem baska bişey istemiyorum
57dk yuruyusumu yaptim geldim, pastayi yakabilmisimdir insallah
günaydın kızlar..
dün iftarda ben iyice kötü olunca dışarda yedik. neler yedim neler. ya da ne yemedim ki diyeyim
neyse sahur zaten yapamadım. midem fena şiş hala. tek artım dün çok yürüdüm bol su içtim sabah da işe gelirken yolda inip yürüdüm. pişman mıyım dün için?? sanırım değilim
Yürüyüş yapman süper
Gunaydin kizlar. Pasta kacamagindan sonra iyi ki yuruyus yapmisim kilom sabit cikti cok bu sabah, cok rahatladim :))
Aslinda aynada kendimi ne zaman begenirsem o zamana kadar kilo vermeye devam etmeyi dusunuyorum, belki 55-56da da begenebilirim ama cok kafaya taktim cok ince gorunmeyi o yuzden 50 yazdim :)hadi maşallah bu arada hedef kilona 50 yazmışsın kakao. acaba boyuna göre az bir rakama değil mi?? benim kardeşim 163 boy 47 kilo üzülüyor.
Aslinda aynada kendimi ne zaman begenirsem o zamana kadar kilo vermeye devam etmeyi dusunuyorum, belki 55-56da da begenebilirim ama cok kafaya taktim cok ince gorunmeyi o yuzden 50 yazdim :)
Kız tatilde 7 de mi kalktın.Günaydın herkese
Insallah en kisa surede ulasiriz hedeflerimize hepimizhehe çok ince olmak da sağlıklı değil. bence 55 de falan gayet beğenirsin kendini hem bir şey kalmamış ulaşmana. kendini hiç üzme diyetine devam
Antepte kilo vermek daha büyük bi başarı, yemekleri tatlıları rüya gibi.günaydın kızlar..
dün iftarda ben iyice kötü olunca dışarda yedik. neler yedim neler. ya da ne yemedim ki diyeyim
neyse sahur zaten yapamadım. midem fena şiş hala. tek artım dün çok yürüdüm bol su içtim sabah da işe gelirken yolda inip yürüdüm. pişman mıyım dün için?? sanırım değilim
Insallah en kisa surede ulasiriz hedeflerimize hepimiz
Antepte kilo vermek daha büyük bi başarı, yemekleri tatlıları rüya gibi.
Kızlar bugün işlerim var biraz pek uğrayamayabilirim güzel bir gün diliyorum hepinize ve öpüyorum...
Insallah en kisa surede ulasiriz hedeflerimize hepimiz
Benim ayran detoksu içinde nohut buğday salatalık vardı sabah 2 kase öğlen 2 kase akşam 2 kase ydinasıl bir detokstu acaba? benim 59a iki kilom kaldı, hızlıca verebilsem çok iyi hissedicem ve motive olucam