• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

saol cnm. ahh keşke ramazan gerginliği olsa. bakalım sonumuz hayrolsun inş.
İnşallah hemen barışırsınız pazar günü biz de tartıştık boşanma lafı bile geçti ama geçti gitti toparladık sonra. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.

İnşallah hemen barışırsınız pazar günü biz de tartıştık boşanma lafı bile geçti ama geçti gitti toparladık sonra. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.

valla bizde de geçti. maalesef artık bazı şeyleri kabullenemiyorum cnm aşırı derecede doluyum. sizin adınıza çok sevindim maşallah ;)

Iyi aksamlar kizlar. Sabah kahvaltisinda 1 tabak bulgur pilavi yedim, gece cok canim cekmisti :)) gun icerisinde 2 haslanmis yumurta, bol yogurt, salatalik, semizotu, kabak, carliston biber, havuc, 4-5 petibor biskuvi, 4-5 kupa filtre kahve. 1 haftadir falab kilom sabit, bugun de regl oldum, yine eksi goremicem sanirim yakin zamanda. Herkese kacamaksiz aksamlar diliyorum

ben de menü yazayım bari. en azından kaçamağında bir sınırı olur

sahur
2 dilim kavun

iftar
döner 4 kaşık falan
salata
az çorba
ayran

ara
1 kurabiye
yarım nescafe (kurabiye aldım öğle arası. yerim artık bir tane)

bu hafta artıdayım. dikkat edemiyorum iftara. iftar sonrası da oğlanla uyuyakalıyorum.
ama ramazan itibariyle genel olarak eksideyim. artık ramazandan sonra eskisi gibi asılmaya çalışacağım ;)

ben de menü yazayım bari. en azından kaçamağında bir sınırı olur

sahur
2 dilim kavun

iftar
döner 4 kaşık falan
salata
az çorba
ayran

ara
1 kurabiye
yarım nescafe (kurabiye aldım öğle arası. yerim artık bir tane)

bu hafta artıdayım. dikkat edemiyorum iftara. iftar sonrası da oğlanla uyuyakalıyorum.
ama ramazan itibariyle genel olarak eksideyim. artık ramazandan sonra eskisi gibi asılmaya çalışacağım :KK66:
Afiyeet olsun canım

Kızlar nerdesiniz niye kimsecikler yok
Selam canım bu hafta çok yoğundum ev temizliği misafir dolap boşaltma falan. Dikkat ettim hep yaptıklarımı hep misafirlere paketledim.:KK53:
Bugün jillianımı yaptım mutluyum:spor: menümü de yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme bi parça pide
Öğlen köfte
Akşam sek quark 1 çatal makarna

Back