• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Selam canım bu hafta çok yoğundum ev temizliği misafir dolap boşaltma falan. Dikkat ettim hep yaptıklarımı hep misafirlere paketledim.:KK53:
Bugün jillianımı yaptım mutluyum:spor: menümü de yazayım
Sabah: haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme bi parça pide
Öğlen köfte
Akşam sek quark 1 çatal makarna
Afiyeet olsun canım sporlar da yapılmış ohh mis

Slm kizlar naptiniz nasilsiniz bende cok yogundum bu hafta nerdeyse hic tatli yemedim bi çatal gibi yedim hatta hep biraktim tiksindim ya moralim de bozuk bugun vücut yag kas olcumlu terazi aldim bimden ben sokk 79,9 çıktım kac gundur davetlerdeyim oyle ysgliymis tatliymis yemedim üstüne üstün cok hareketliydim hatta gunde yarim saat bir saat yurudum ve gece uyku yok sabah 9dedinmi ayaktaydim bide mukavele bendeydi cok hareketlidim ben niye bukadar fazla ciktim ya hatta onceki baskuldu bir kg eksik tartiyormus :(( sindiyece kemdimimi kandirdim ama acayip gaza geldim bife 24 kg fazlam varmış ay ben ne soklara girdim yuhhh..birde ilaclarada bagliyorum simdiyece kadin dogum dr'um bana demir eksikligi icin hic ilac vermiyordu kg aldirir diyoduda inanmadim oruc oldugum halde böyle sistim abovvvv oruc olmasaydim neyse ramazan bitene kadar kullaniyimda bidaha kullanmicam pufff:((

Herkese sevgiler ben de yeni hayatima alismaya çalışıyor um.bi yiyorum bi yemiyorum ...dilegim verdiğim 3 kiloyu bayramda almamak...
Benim kilomda 3 kilonun lafi olmaz ama 3 kilo verip 5 aldığım icin cok dikkat etmek zorundayim...

Amannn bacim elinden geldigi kadar dikkat et bayramdan sonra tam gaz hep birlikte zayiflayip hem sağlığına kavusacaksin hem fit bir bayan olacaksin bende bebegime kavusmak istiyorum yeter yaa ne cektik bu kg lardann kurtulacagiz gor bakk..

Herkese sevgiler ben de yeni hayatima alismaya çalışıyor um.bi yiyorum bi yemiyorum ...dilegim verdiğim 3 kiloyu bayramda almamak...
Benim kilomda 3 kilonun lafi olmaz ama 3 kilo verip 5 aldığım icin cok dikkat etmek zorundayim...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki verdim ama geri alacakmıyım korkusu bende de hep var 2 günde 3 kilo alma potansiyeline sahibim ben de.
Yeni hayatım demişsin ya sakın yememeyi zulüm olarak görme kendine yiyemiyorum diye acıma. Hep ben ben diyorum ama ilk başlarda ben de yapıyordum onu arkadaşlarla dışarı çıkıyorduk herkes mükellef yemekler söylüyodu ben salata yemin ederim kendime acıyıp gözlerim doluyordu, sinir basıyodu o güzel lezzetli yemekleri görünce. Bak iki yıl olacak temmuzda ben sadece 17 kilo verebildim her ay 1 kilo verip almasaymışım hiç 24 kilo vermiş olacaktım. Onun için 1 olsun bizim olsun zaman çok çabuk geçiyor...

Slm kizlar naptiniz nasilsiniz bende cok yogundum bu hafta nerdeyse hic tatli yemedim bi çatal gibi yedim hatta hep biraktim tiksindim ya moralim de bozuk bugun vücut yag kas olcumlu terazi aldim bimden ben sokk 79,9 çıktım kac gundur davetlerdeyim oyle ysgliymis tatliymis yemedim üstüne üstün cok hareketliydim hatta gunde yarim saat bir saat yurudum ve gece uyku yok sabah 9dedinmi ayaktaydim bide mukavele bendeydi cok hareketlidim ben niye bukadar fazla ciktim ya hatta onceki baskuldu bir kg eksik tartiyormus :KK43:( sindiyece kemdimimi kandirdim ama acayip gaza geldim bife 24 kg fazlam varmış ay ben ne soklara girdim yuhhh..birde ilaclarada bagliyorum simdiyece kadin dogum dr'um bana demir eksikligi icin hic ilac vermiyordu kg aldirir diyoduda inanmadim oruc oldugum halde böyle sistim abovvvv oruc olmasaydim neyse ramazan bitene kadar kullaniyimda bidaha kullanmicam pufff:KK43:(
Hadi bakalım yeni baskülünde bol bol yağ kaybı gör inşallah... Ya oruç tutarken yiyip yatıyorsun ya o da çok etkiliyor bence. Yağ oranın kaç bakıyım?

Bugün yediklerim
Sahur 1dilim ekmek 1dilim peynir zeytin sebze 1 bardak çay tek şekerli
Iftar 4ks pilav haşlanmış tavuk salata çorba
1 saat sonra yarım kâse çekirdek kiraz
1 tane bayram şekeri :KK23:
Sen bu hafta da en az 1 kg vericeksin gibi... Tebrikler ya hem oruç tutup hem iftarda iradeye hakim olmak çok çok büyük başarı:KK9:

Amannn bacim elinden geldigi kadar dikkat et bayramdan sonra tam gaz hep birlikte zayiflayip hem sağlığına kavusacaksin hem fit bir bayan olacaksin bende bebegime kavusmak istiyorum yeter yaa ne cektik bu kg lardann kurtulacagiz gor bakk..
Inşallah canim ...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki verdim ama geri alacakmıyım korkusu bende de hep var 2 günde 3 kilo alma potansiyeline sahibim ben de.
Yeni hayatım demişsin ya sakın yememeyi zulüm olarak görme kendine yiyemiyorum diye acıma. Hep ben ben diyorum ama ilk başlarda ben de yapıyordum onu arkadaşlarla dışarı çıkıyorduk herkes mükellef yemekler söylüyodu ben salata yemin ederim kendime acıyıp gözlerim doluyordu, sinir basıyodu o güzel lezzetli yemekleri görünce. Bak iki yıl olacak temmuzda ben sadece 17 kilo verebildim her ay 1 kilo verip almasaymışım hiç 24 kilo vermiş olacaktım. Onun için 1 olsun bizim olsun zaman çok çabuk geçiyor...
Yok canim herşeyi yiyorum...yeni hayatim derken bilinç asamasini kastediyor um.artik morbit obez oldugumu kabullendim inan bana bu kadar korkunc gorundugumun farkinda degildim.evde boy aynasi da yok...belki de kabullenmek acıydı

Yok canim herşeyi yiyorum...yeni hayatim derken bilinç asamasini kastediyor um.artik morbit obez oldugumu kabullendim inan bana bu kadar korkunc gorundugumun farkinda degildim.evde boy aynasi da yok...belki de kabullenmek acıydı
Evet kilolu olduğunu kabullenmek çok önemli bi adım. Sen yaparsın bi kaç ay önce 93 tün nasıl yaptın yine yapacaksın...

Aslinda toparlamaya ugrasiyorum .iftarda herseyden yiyorum sahuru hafif gecirsem diye dusunuyorum
Bi de yürüyüş tabii hafiften 20 30 dk.gibi...
Acıktırmayacak sağlıklı şeyler bul sahurda. Zaten şurda 1 hafta kaldı. Aynen 20-30 dk yürüyüş harika olur...

Back