- 9 Ocak 2012
- 14.997
- 28.869
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.301
Kız tatilde 7 de mi kalktın.[/QUOT
Kucuk kızın kalkınca sende mecbur kalkıyorsun canım
Iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Ben halaa keten tohumunu kullanmaya firsatim olmadi bagirsaklara faydasi oluyor dimi miyav_su bide ezipmi katiyorsun yogurda. Bu ara tatlidan tiksindim şükür de sapit kaldim ya birde kuzlar Bime yag olcumlu terazi gelmis iyimi acaba ben almayi dusunuyorum fikri olan varmi benim terazi ibreli baskulden olandandan var doğru tartiyordu ama bide hassas gr li terazi aliyim diyorumBugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu
Hayır ezmiyorum Canım tohum şeklinde kullanıyorumBen halaa keten tohumunu kullanmaya firsatim olmadi bagirsaklara faydasi oluyor dimi miyav_su bide ezipmi katiyorsun yogurda. Bu ara tatlidan tiksindim şükür de sapit kaldim ya birde kuzlar Bime yag olcumlu terazi gelmis iyimi acaba ben almayi dusunuyorum fikri olan varmi benim terazi ibreli baskulden olandandan var doğru tartiyordu ama bide hassas gr li terazi aliyim diyorum
Sağol canım inşallah ramazan sonrasıda devamını getiririiimmm
Geçmiş olsun canım lütfen moralini bozma ramazan gerginligidir o yuzden herkeste bi kavga gürültü malesefmeraba kızlar. bugün hem bağırsaklarımdan rahatsızım hem de eşimle tartıştım hiç keyfim yok yazamadım. diyet mi bilmiyorum nasıl gidecek hiçççç hevesim yok hiç.
Geçmiş olsun canım lütfen moralini bozma ramazan gerginligidir o yuzden herkeste bi kavga gürültü malesef
Inşaallah canım insaallahsaol cnm. ahh keşke ramazan gerginliği olsa. bakalım sonumuz hayrolsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?