Evliliğim için 35 kilo

herseyin bilincinde olup da uygulamamk ne kadar kotu bise yani nasil yapmam gerektigini iyi biliyorum ama uygulamiyorum kg verenler nasil veriyo ya hos bende 12 kg verdim ama devami gelmiuo yan bi senedir su an ayni guncel kgdayim ;(
Bende öyleyim Canım 75 kg takılı kaldım benim sorunum tartı öyle gördüm ve tartılmıyorum seninde vardır bir yerde takıldığın

Bi yandan diyorum ki yavaş vermek iyidir sarkma olmaz bi yandan neden olmuyor diye sinirleniyorum, bitsin artık diye sabırsızlanıyorum. Ya ben diyet listem dışında 1-2 şey atıyım ağzım yani günde değil 7 günde 1-2 defa kilom sabit kalıyor. Psikolojik midir evrene mesaj mı veriyorum nedir bilmiyorum.

Kahvaltıda kuru patlıcanları haşladım 45 dk soğanlı salçalı pişirdim soğanları kavurmadır sonrada keten tohumlu ve acı toz biberli yoğurtladım aradan 5 saat geçince keten tohumlu yoğurt ve çiğ kuruyemiş akşam köfte ve ev yapımı acı biber turşu

Ah bir bilsem Canım benim İnan bizlerde böyleyiz

Afiyet olsun canım çok güzel menün.
Bende sabah haşlanmış yumurta 6 top peynir
Öğlen yok
Akşam:ızgara et
1 saat yüzme ve Jillian 30 day shred 9. Günüm bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…