- 9 Ocak 2012
- 15.002
- 28.879
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.021
Allah kabul etsin canım
saol cnm amin. inş tüm Müslüman aleminin ibadetlerini kabul eder Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım
Günaydın canım Allah kabul etsingünaydın kızlar.. bugün sahur yaptım ilaçlarımı da kullandım gayet iyiyim çok şükür
Günaydın canım Allah kabul etsin
Kızlar bende burada tartıldım 73 kg olmuşum koskoca 19 mayısdan bu yana sadece -2 kg hepsi benim suçum
Valla - 2 önemsenecek bir rakamm ben koca 1 ayda sadace 1 kilo gitmiştiKızlar bende burada tartıldım 73 kg olmuşum koskoca 19 mayısdan bu yana sadece -2 kg hepsi benim suçum
Kız sen manyak mısın hiç yoktan iyidir. 2 kilo daha verdin mi eder 4 kilo yerinde saysaydın ya da olmuyor deyip bıraksaydın ne olacaktı?Kızlar bende burada tartıldım 73 kg olmuşum koskoca 19 mayısdan bu yana sadece -2 kg hepsi benim suçum
İlahi güldürdün beni haklısın işte hemencecik incelmek istiyorum hergün burada Rus -Ukraynalı-kazak gördükçe işte sapıtıyorumKız sen manyak mısın hiç yoktan iyidir. 2 kilo daha verdin mi eder 4 kilo yerinde saysaydın ya da olmuyor deyip bıraksaydın ne olacaktı?
Ben akşamları et tüketiyorum Canım Demir eksikliğim var yoğurt engelliyor onun yerine kahvaltıda ve tüketiyorum keten tohumlu acı biberliBu arada arkadaşlar gerçketne linizden geliyorsa unutmazsanız aksatmazsanız yoğurt limon pul bibeber üçlüsü hakikaten 15 günde kendini belli ediyormuşşş ben maalesef yapıyorum 4 gün sonra unutuyorum aslında yinemi başlasam yada başlasakkkk hep beraber
Demir ilacı kullanıyor musun peki ?Ben akşamları et tüketiyorum Canım Demir eksikliğim var yoğurt engelliyor onun yerine kahvaltıda ve tüketiyorum keten tohumlu acı biberli
Evet canım kullanıyorumDemir ilacı kullanıyor musun peki ?
Evet canım kullanıyorumDemir ilacı kullanıyor musun peki ?
Nereye gideceksiniz?İyiyim kizlar ev halkı evde iş bitmiyor regl oldum şişim oruçta beklemede hafta sonu tatile gidiyoruz bir hafta bakalım neler olucak
Hımm onlar fena evet insanın psikolojisini bozuyorlar ama onlar da yaşlanınca çok çirkinleşiyorlarTürk kadını avuntusuİlahi güldürdün beni haklısın işte hemencecik incelmek istiyorum hergün burada Rus -Ukraynalı-kazak gördükçe işte sapıtıyorum
Aferin kız o Zaman al sana tablokedikedi84 Günaydın canım bir ben mi kalmışım yaaaa :) neyseki güzelll sonuçlarla geldimmm çok çok mutluyum sayılır :) Akşam tartıldım 80.600 çıktımmm Bu ramazanda vericem kilo inaşallahh ama işte davetlere gidince biraz değişiyor :/ karbonhidrat yemiş oluyorum. Ama toparlayacğımm inşallah azıcıkta olsa verince motive oldum valla
Evet yaşlanınca çirkinleşiyorlar nasıl bir doğanın kanunu varsaHımm onlar fena evet insanın psikolojisini bozuyorlar ama onlar da yaşlanınca çok çirkinleşiyorlarTürk kadını avuntusu