• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 kedikedi84 Günaydın canım bir ben mi kalmışım yaaaa :) neyseki güzelll sonuçlarla geldimmm çok çok mutluyum sayılır :) Akşam tartıldım 80.600 çıktımmm:KK6::KK73: Bu ramazanda vericem kilo inaşallahh ama işte davetlere gidince biraz değişiyor :/ karbonhidrat yemiş oluyorum. Ama toparlayacğımm inşallah azıcıkta olsa verince motive oldum valla

Bu arada arkadaşlar gerçketne linizden geliyorsa unutmazsanız aksatmazsanız yoğurt limon pul bibeber üçlüsü hakikaten 15 günde kendini belli ediyormuşşş ben maalesef yapıyorum 4 gün sonra unutuyorum aslında yinemi başlasam yada başlasakkkk hep beraber

bugün kü menümü de yazayım.
iftara annemdeyim inş. umarım kendimi durdurabilirim :D

sahur
1 dilim salçalı t.buğday ekmeği
3 parça peynir
2 zeytin
1 haşama yumurta

iftar (bu benim planladığım :D )
1 içli köfte
1 kase yuvalama
salata varsa yerim
ha bi de tatlı alıcam giderken bir çatal yerim

Bu arada arkadaşlar gerçketne linizden geliyorsa unutmazsanız aksatmazsanız yoğurt limon pul bibeber üçlüsü hakikaten 15 günde kendini belli ediyormuşşş ben maalesef yapıyorum 4 gün sonra unutuyorum aslında yinemi başlasam yada başlasakkkk hep beraber
Ben akşamları et tüketiyorum Canım Demir eksikliğim var yoğurt engelliyor onun yerine kahvaltıda ve tüketiyorum keten tohumlu acı biberli

:KK70:İlahi güldürdün beni haklısın işte hemencecik incelmek istiyorum hergün burada Rus -Ukraynalı-kazak gördükçe işte sapıtıyorum :KK34:
Hımm onlar fena evet insanın psikolojisini bozuyorlar ama onlar da yaşlanınca çok çirkinleşiyorlar:KK45:Türk kadını avuntusu:confused:

kedikedi84 kedikedi84 Günaydın canım bir ben mi kalmışım yaaaa :) neyseki güzelll sonuçlarla geldimmm çok çok mutluyum sayılır :) Akşam tartıldım 80.600 çıktımmm:KK6::KK73: Bu ramazanda vericem kilo inaşallahh ama işte davetlere gidince biraz değişiyor :/ karbonhidrat yemiş oluyorum. Ama toparlayacğımm inşallah azıcıkta olsa verince motive oldum valla
Aferin kız o Zaman al sana tablo
image.jpeg

Ya ben gece ağzıma bi şey atsam kilo vermem duruyor. Onu fark ettim eşime sahur hazırlarken 1-2 defa peynir atmıştım ağzıma kilo verememe sebebim sanırım ki onlar onun için şu an o riske girmek istemiyorum.

Back