• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Aferin kız o Zaman al sana tablo
Eki Görüntüle 2005822
Ya ben gece ağzıma bi şey atsam kilo vermem duruyor. Onu fark ettim eşime sahur hazırlarken 1-2 defa peynir atmıştım ağzıma kilo verememe sebebim sanırım ki onlar onun için şu an o riske girmek istemiyorum.

eline emeğine sağlık cnm :KK200:

İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum ve üstüne üstün keten tohumu ve acı biber bağırsaklarımı çok hareketlendirdi:KK70:kabus gibiydi bugün birde yoğunluktan zor gittim gittim birde sular kesilmiş arıza için :rolleyes::rolleyes:tavsiye ediyorum kızlar :KK70::KK70::KK70:keten tohumunu

Bu arada arkadaşlar gerçketne linizden geliyorsa unutmazsanız aksatmazsanız yoğurt limon pul bibeber üçlüsü hakikaten 15 günde kendini belli ediyormuşşş ben maalesef yapıyorum 4 gün sonra unutuyorum aslında yinemi başlasam yada başlasakkkk hep beraber
Ben hiç unutmadım yaptım canım bı numara Yok

Aferin kız o Zaman al sana tablo
Eki Görüntüle 2005822
Ya ben gece ağzıma bi şey atsam kilo vermem duruyor. Onu fark ettim eşime sahur hazırlarken 1-2 defa peynir atmıştım ağzıma kilo verememe sebebim sanırım ki onlar onun için şu an o riske girmek istemiyorum.
Al benden de o kadar

Back