• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sorma sorma salcali hemde tere yağlı ayy oruc oruç anlatınca yine canım istedi ama bu akşam yemek yoooook :KK20:
Bence yeme hakkın dolmuş bugün sahurda yiyebiliyorsan yumurta ye tok tutuyor Canım sen Zaten ekmek ve çilek ile geçiştirmişsin onlar kan şekerini hızla yükseltip indiriyor normal basit karbonhidrat saldırman

Bence yeme hakkın dolmuş bugün sahurda yiyebiliyorsan yumurta ye tok tutuyor Canım sen Zaten ekmek ve çilek ile geçiştirmişsin onlar kan şekerini hızla yükseltip indiriyor normal basit karbonhidrat saldırman
Sahurda yumurta iftarada et balık tarzı bişey ler düşünüyorum

Kesinlikle süpersin dün yedin salçalı makarnayı hemen vücudun atar Canım afiyet olsun bende akşama köfte düşünüyorum dünkü kokoreç midemi kötü yaptı sabah uyanınca bir tuhaftı midem
Sağol canım toparlamaya calisicam ee nede olsa burda dengelemek ve kilo vermek için bulunuyoruz dimiii :KK52:

Dün yediklerim
Sahur 1 dilim ekmek zeytin kozlenmis biber
Iftar 1.5 tabak makarna :KK43: 1 kâse cacık
Akşam 1 tabak çekirdek 7-8 tane çilek
Çok fena bir menü uzun zamandır böyle yememistim pismanmiyim eveeeeeeeeet :kızgın:
Çekirdek kötü olmuş diğerleri fena değil bence.

İyiyim Can'ım sen nasılsın? Ne zamandır görmüyordum seni. Diyetisyene Ramazan sonuna kadar ara verdim çünkü ya birileri akşam yemeğe çağırıyor ya ben misafir davet ediyorum. Oruç tutmuyorum ama tam listesine uyumayacağım için boşuna hakkım gitmesin dedim. Kendim dikkat etmeye çalışıyorum ama 84-85 civarını kuramadım bu hafta kırabilirsem devamı gelir heralde.
Sen neler yapıyorsun?
evet sanirim sende bende bi kiramadik su 80 li rakamlari cakili kaldik ama kendimde var bi sorun biliyorum iradeli olamiyorum yani tutamiyorum su bogazi cok yedigim icin degil gereksiz yedigim icin oyle tuhaf bi durm icindeyim ki kg vermek istiyorum ya bise oluyo ya bise cikiyo bjlmiyorumHele orucluyken aklima ne duserse yapmak istiyorum neyse uygulanabilir bi diet listesi buldum ramazn sorasi insallah denemeyi dusunuyorum bayramdan sonra tatile gidicez bide bu halde gitmek bile istemiyorum guya ramaznda ve oncesinde kg verecektim nerdeee...

evet sanirim sende bende bi kiramadik su 80 li rakamlari cakili kaldik ama kendimde var bi sorun biliyorum iradeli olamiyorum yani tutamiyorum su bogazi cok yedigim icin degil gereksiz yedigim icin oyle tuhaf bi durm icindeyim ki kg vermek istiyorum ya bise oluyo ya bise cikiyo bjlmiyorumHele orucluyken aklima ne duserse yapmak istiyorum neyse uygulanabilir bi diet listesi buldum ramazn sorasi insallah denemeyi dusunuyorum bayramdan sonra tatile gidicez bide bu halde gitmek bile istemiyorum guya ramaznda ve oncesinde kg verecektim nerdeee...
Kendini suçlama hepimiz aynı durumdayız Canım mümkün olduğunca birşeyler düşünme yAda aklına tatlı mı geldi kuru meyve yAda sütlü tatlı ile geçiştirmeye bak

Kendini suçlama hepimiz aynı durumdayız Canım mümkün olduğunca birşeyler düşünme yAda aklına tatlı mı geldi kuru meyve yAda sütlü tatlı ile geçiştirmeye bak
herseyin bilincinde olup da uygulamamk ne kadar kotu bise yani nasil yapmam gerektigini iyi biliyorum ama uygulamiyorum kg verenler nasil veriyo ya hos bende 12 kg verdim ama devami gelmiuo yan bi senedir su an ayni guncel kgdayim ;(

Back