- 6 Nisan 2010
- 3.936
- 14.703
- 408
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.961
İyiyim Can'ım sen nasılsın? Ne zamandır görmüyordum seni. Diyetisyene Ramazan sonuna kadar ara verdim çünkü ya birileri akşam yemeğe çağırıyor ya ben misafir davet ediyorum. Oruç tutmuyorum ama tam listesine uyumayacağım için boşuna hakkım gitmesin dedim. Kendim dikkat etmeye çalışıyorum ama 84-85 civarını kuramadım bu hafta kırabilirsem devamı gelir heralde.kedikedi84 nasilsn canm nasil gidiyor ? Diyetisyene gidyormusn?
Artistlik olsun diye de yazanlar yok mu çıldırıyorum.Evet özellikle evli erkek bekar bayan konuları acayip midemi bulandırıyorbizde bekardık adamların yüzüne bakamazdık
Arkadaşım duyduğunda bi hevesle 3 gün yaptı.Akşam yatmadan evvel kırmızı biberli yoğurt yiyorum. Ödemi atmaya da yardımcı oluyormuş.
Yeni başladım. Sanırım en az iki hafta sürdürmek gerekiyormuş.
Daha önce deneyen var mı?
Yok canım çok güzel bilgiler emeğine sağlık. Çok doğru hemen mucize bekliyoruz.Kızlar buraya sığdırmak için biraz kesiyorum kusura bakmayın yarım yamalak oluyor
Ben yapmadım ama diyetisyenim mümkün olduğunca yemeklere kırmızı pul biber koyduruyor metabolizmayı hızlandırıyormuş hem.Akşam yatmadan evvel kırmızı biberli yoğurt yiyorum. Ödemi atmaya da yardımcı oluyormuş.
Yeni başladım. Sanırım en az iki hafta sürdürmek gerekiyormuş.
Daha önce deneyen var mı?
Arkadaşım duyduğunda bi hevesle 3 gün yaptı.
Sonra başlarım böyle işe atın ölümü arpadan olsun dedi
Kız sen nerdesin?İyi geceler canlar iftarda sahurda gece yarısı nasıl şiş karnım anlatamam çok fena bu gece yemeleri çok bana hiç yaramıyor
Ben yapmadım ama diyetisyenim mümkün olduğunca yemeklere kırmızı pul biber koyduruyor metabolizmayı hızlandırıyormuş hem.
Bende acıyı abartıp limonu da bol koyardım bende etkisi olmadi ama kız kardeşim de faydası olmuştuTadı hoşuma gidiyor da, acı biberini fazla koyuyorum ben. Mideyi mahvetmez inşallah.
Bende acıyı abartıp limonu da bol koyardım bende etkisi olmadi ama kız kardeşim de faydası olmuştu
Hayır kendini suçlama Canım sahurda fazla yememişsin ki iftarda bu kadar Yemen normal afiyet olsunDün yediklerim
Sahur 1 dilim ekmek zeytin kozlenmis biber
Iftar 1.5 tabak makarna1 kâse cacık
Akşam 1 tabak çekirdek 7-8 tane çilek
Çok fena bir menü uzun zamandır böyle yememistim pismanmiyim eveeeeeeeeet
Sağol canım ya biraz moral oldu teşekkür ederimHayır kendini suçlama Canım sahurda fazla yememişsin ki iftarda bu kadar Yemen normal afiyet olsun
Ben yapmadım ama diyetisyenim mümkün olduğunca yemeklere kırmızı pul biber koyduruyor metabolizmayı hızlandırıyormuş hem.
Rica ederim ben senin yerinde olsam bu kadar kalmaz tencerenin dibini bulurdumSağol canım ya biraz moral oldu teşekkür ederim
Rica ederim ben senin yerinde olsam bu kadar kalmaz tencerenin dibini bulurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?