• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

bugün menüm de şöyle. paylaşınca kendimi frenliyorum.

sahur
birkaç dilim kavun
2 dilim peynir (iftarda kaçırınca midem resmen ağladı )

iftar
bir tabak salata
3 et köfte
bol su

ara
yarım nescafe
biraz form bisküvi

bugün sabah yolda indim. işe kadar 20 dakika falan yürüdüm.
öğle arası da 45 dakika yürüdüm. yani ortalama 1 saatte yürüyüşüm var.

o zaman sana moral olsun. biz şişmanlamaya müsaitler hamileliğimizde azıcık dikkat edince kilo almıyoruz :KK70: yani az çok biliyoruz bünyemizi hamileliğin rehavetine kapılıp şımarmıyoruz. ben 64 kilo hamile kalıp 74 kilo doğum yaptım. neyse 67 ye kadar düştüm. ta ki emzirme dönemim bitti aldım kiloları. yani emzirirken de dikkat ettim ama diyet yapmadım. o yüzden ne aldım ne verdim o dönemde. Rabbim de sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş cnm
Amin :)

Miyav_su Miyav_su sen yokken benim de giresim gelmedi
Ban yedim yani :KK70:
Kızlar bu ara çok aksattım :confused:
Kilo verip geldim ama 71.5 :KK73:
Ayy çok sevindim 2 haftadır bozmuştum diyeti
Toparlandım.
Oğlumun stresinden diete odaklanamadım
Şimdi devam :KK72:
Bende diyorum nerde oruçlusundur diye de dürtmek istemedim. Mapuslara mı düştün:KK45:

Slm kizlar ben sifayi ice kapmisim kulak bogaz cok fena agriyor bide regl oldum sindi gitti orucumm iyi oldu bol su icip hemen duzelmem lazim tatli istegim de kalmadi heral regl yuzundenmis.@kedikedi84 ben iki gun once 78 ciktim sindi reglm bitsin kg soyleyim olurmu...
Geçmiş olsun canım

Slm kizlar ben sifayi ice kapmisim kulak bogaz cok fena agriyor bide regl oldum sindi gitti orucumm iyi oldu bol su icip hemen duzelmem lazim tatli istegim de kalmadi heral regl yuzundenmis.@kedikedi84 ben iki gun once 78 ciktim sindi reglm bitsin kg soyleyim olurmu...
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşirsin.

Bugünki menüm kahvaltıda 2 yumurta kırdım zeytinyağlı peynirli yiyemedim :olamaz:avokado,peynir,zeytin ,yeşillik 4-5 saat sonra çiğ kuruyemiş akşam kokoreç ,turşu ve turşu suyu :KK53::KK53:
Ayy kokoreç hiç yemedim.
Bir kere Türkiye'ye geldiğimde deneyeyim dedim
Aklıma nasıl yapıldığı geldi tiksindim.
Kim soktuysa aklıma :işsiz:
Afiyet olsun :KK50:

O bende de var maalesef. Bi de düşünüyorum şimdi sonbaharda çocuk çalışmalarına başlıycam Allah kısmet ederse hamile kalınca maksimum dikkat etmem gerek e doğum yaptıktan sonra yine kilo vermem gerek. Yani anlayacağın 2 sene daha hep böyle devam edecek. Bu biraz daraltıyor beni.
Sanırım onların baskı bizleri bir yol katetmemixi engelliyor Canım

bugün menüm de şöyle. paylaşınca kendimi frenliyorum.

sahur
birkaç dilim kavun
2 dilim peynir (iftarda kaçırınca midem resmen ağladı )

iftar
bir tabak salata
3 et köfte
bol su

ara
yarım nescafe
biraz form bisküvi

bugün sabah yolda indim. işe kadar 20 dakika falan yürüdüm.
öğle arası da 45 dakika yürüdüm. yani ortalamadı 1 saatte yürüyüşüm var.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım

Canım geçmiş olsun adaçayı ile gargara yap bol bol

Yok ben pek takılmıyorum bdv bozuyor insanı :KK70:
Ayyy aynı eşim gibi dedin.
Seri katil-şüpheli gibi evde geziyorsun diyor.
Asla kocamdan şüphelenmem demem ama güven problemi olmaz aldatırsa öpe koklaya ayrılırız o derece yani.
Ama buraları okuma olurda aldatırsam beni gebertirsin diyor :sopa:

Back