• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ayyy aynı eşim gibi dedin.
Seri katil-şüpheli gibi evde geziyorsun diyor.
Asla kocamdan şüphelenmem demem ama güven problemi olmaz aldatırsa öpe koklaya ayrılırız o derece yani.
Ama buraları okuma olurda aldatırsam beni gebertirsin diyor :sopa:
Ay evet benim psikolojimi bozuyor ordaki hikayeler, yeni mesajlara bakıyorum hep bdv

Ayyy aynı eşim gibi dedin.
Seri katil-şüpheli gibi evde geziyorsun diyor.
Asla kocamdan şüphelenmem demem ama güven problemi olmaz aldatırsa öpe koklaya ayrılırız o derece yani.
Ama buraları okuma olurda aldatırsam beni gebertirsin diyor :sopa:
Evet özellikle evli erkek bekar bayan konuları acayip midemi bulandırıyor :kusmuk:bizde bekardık adamların yüzüne bakamazdık:işsiz:

IMG_0259.JPG

ayrıca paylaştığın yazıda kendimi buldum ben. diyet yemeği yapınca falan çok zorlanıp pes ediyordum. artık eve ve kendime uygun ortak bir şey yapıyorum. ölçülü yiyorum. ya da tatlı mı yaptım ucundan tadıyorum. karnımı doyurmamaya gayret ediyorum. etkisini de görüyorum bence ;)

ayrıca paylaştığın yazıda kendimi buldum ben. diyet yemeği yapınca falan çok zorlanıp pes ediyordum. artık eve ve kendime uygun ortak bir şey yapıyorum. ölçülü yiyorum. ya da tatlı mı yaptım ucundan tadıyorum. karnımı doyurmamaya gayret ediyorum. etkisini de görüyorum bence :KK66:
Kesinlikle canım bende tartıdaki rakamı görünce şımarıyorum artık tartılmak Yok

kedikedi84 kedikedi84 nasilsn canm nasil gidiyor ? Diyetisyene gidyormusn?
İyiyim Can'ım sen nasılsın? Ne zamandır görmüyordum seni. Diyetisyene Ramazan sonuna kadar ara verdim çünkü ya birileri akşam yemeğe çağırıyor ya ben misafir davet ediyorum. Oruç tutmuyorum ama tam listesine uyumayacağım için boşuna hakkım gitmesin dedim. Kendim dikkat etmeye çalışıyorum ama 84-85 civarını kuramadım bu hafta kırabilirsem devamı gelir heralde.
Sen neler yapıyorsun?

Back