- 9 Ocak 2012
- 15.005
- 28.889
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.901
ha bir de ramazanda nasıl tartılacağımı şaşırdım. dün öğlen 12 de tartı sonucumu yazayım.
başlangıç:75.4
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.8
bu hafta fark:600 gr
toplam fark:7.600
Akşama doğru tartılmak gerekiyor yani açıkmaya başlayıncaha bir de ramazanda nasıl tartılacağımı şaşırdım. dün öğlen 12 de tartı sonucumu yazayım.
başlangıç:75.4
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.8
bu hafta fark:600 gr
toplam fark:7.600
Akşama doğru tartılmak gerekiyor yani açıkmaya başlayınca
Çok güzel bi başlangıç
Çok geçmiş olsun canım. Yok sen o emekleri asla çöp etmezsin.günaydın kızlar..
özledim hepinizi. uzun ev zor bir hafta geçirdim.
geçen hafta regl oldum diye yıllık izin kullandım. misafir ağırlarım bu süreçte değerlendireyim dedim. 3 gün izin aldım.
neyse ptesi misafiri ağırladım. gecesine olan hasta oldu. salı da dr a götürdüm. ama misafir annemler diye iptal etmedim.
neyse çocuk bir tülü düzelmedi. gece acile gittik. meğer kanında iltihap varmış. yatış dediler ama benim sıpa yatar mı hiç . serum çekti heryerini kanattı falan. biz de imza atıp çıktık. 10 tane iğne verdiler. neyse ki 8. iğneden sonra ateşi düştü düzeldi. tabi iznimi 2 gün daha uzatmak zorunda kaldım.
diyetime de devam etmeye çalıştım ama iftar sonraları tatlı yemeye başladımbiran önce toparlanmalıyım. zira bir sürü emek verdim. çöp olsun istemem.
Çok geçmiş olsun canım. Yok sen o emekleri asla çöp etmezsin.
O bende de var maalesef. Bi de düşünüyorum şimdi sonbaharda çocuk çalışmalarına başlıycam Allah kısmet ederse hamile kalınca maksimum dikkat etmem gerek e doğum yaptıktan sonra yine kilo vermem gerek. Yani anlayacağın 2 sene daha hep böyle devam edecek. Bu biraz daraltıyor beni.saol canıminş etmem. kendime acıyorum bazen. hep böyle yaşamak zorundayım. yani azıcık kaçamak bile hemen tartıda yerini alıyor. oyy oyy.
Ahh cnm çok saol. Aminsonundaoldu canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
O bende de var maalesef. Bi de düşünüyorum şimdi sonbaharda çocuk çalışmalarına başlıycam Allah kısmet ederse hamile kalınca maksimum dikkat etmem gerek e doğum yaptıktan sonra yine kilo vermem gerek. Yani anlayacağın 2 sene daha hep böyle devam edecek. Bu biraz daraltıyor beni.
Geçen hafta 92.3 dü yanlış hatırlamıyorsam
Bu hafta 91.5 ramazan bitene kadar 89.9 u görsem yeter bana
Ayyy hadi insaallahtebrik ederim. ben çok eminim 8 li haneleri yakında göreceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?