Evliliğim için 35 kilo

Sana tavsiyem bende aç karnına alıyordum hem açıktırdı hemde bulantı yaptı gece alıyorum birde d vitamini zeytinyağı içine katıp iç Canım demir ilacını limon ile tüket

İyi geceler canlar iftarda sahurda gece yarısı nasıl şiş karnım anlatamam çok fena bu gece yemeleri çok bana hiç yaramıyor
Gece yiyip yatmak çok kötü ama napıcaksın işte... Benim arkadaşıma diyetisyen sahurda 10 çiğ badem 1 bardak süt bide gün kurusu vermiş o ne ya dedim. Olmaz ki öyle de

Bugün yediklerim
Sahur 2 dilim ekmek 1dilim peynir zeytin menemen sebze
Iftar 4ks pilav salata yarım tabak bamya
2 bardak limonata

Bugün yediklerim
Sahur 2 dilim ekmek 1dilim peynir zeytin menemen sebze
Iftar 4ks pilav salata yarım tabak bamya
2 bardak limonata
Ooo güzel gidiyosun yarın inşallah sonucunu baskülde görürsün. Akşam iftara doğru tartıl ama sabah değil.

He bende menu bildirem bari bugun şükür tatli isteğim olmadi korkum dan chia tohumu puding yapti şekeri yok denecek kadar azdi
Sagur
Iki dilim ekmek menemen sekersiz cay bol su
Iftar
Bi kase gabak çorbası, bi kase chiali puding salata karpuz bol su
Kizlar ramazan geldi geleli bogazim çok ağrıyor hatta kulaklarima vuruyor oruc olunca evde serin Üşüyorum yaa.. ben anlamadim üşüttüm mu ilaclarin yan etkisi olabilirmi recetelerinede baktim tam on gun oldu bu ne çektim be yaşlılara dondun yarin yaslandigimda kendimi düşünemiyorum :)))

Ben dayanamadım bugün tartildim ve sonuç beklediğimden iyi çok şükür
Senin adina cok sevindim gurubun yuz karasiyim ben öyle bööm bööm bakim cok zayifim yaa töbe töbe ramazan ramazan efferin kizz yarin merakla bekliyorum kg nu aman gadanaliyim pesin soyleyim hemen simarma :) keskem baada supruz olsa yok anamm nee süpriz olsun götür tatlilari bide supruz beklee ( valla bu tatlilar benim istek dışı oldu hic planimda yoktu ahh bu bunyemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…