- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.881
Sana tavsiyem bende aç karnına alıyordum hem açıktırdı hemde bulantı yaptı gece alıyorum birde d vitamini zeytinyağı içine katıp iç Canım demir ilacını limon ile tüketAc karnina diyor iftar da kan hapi ve b12 yi aç karnina içiyorum ancak 15dk sabrediyorum yemege hucum ediyorum gerci menude cok cesit yok allahtan
Sahurdada cok ac olmuyorum ara yakin odugundan d vitamini alıyorum tok karninada seker hapini içiyorum mesala şuan tatli olsa yuzune bakmam canim istemiyor dur bakalım iftarda nolcak bide davetliyizz..
Ayyy kizz ne güzel tariff valla agzim sulandi :))) isim gucum boğaz yaparam hem hafif tatli himm ben bu gidişle ... zayiflarim
kızım az buz yol almadık zayıflayacaksın. Sadece açken sen sen değilsin
Gece yiyip yatmak çok kötü ama napıcaksın işte... Benim arkadaşıma diyetisyen sahurda 10 çiğ badem 1 bardak süt bide gün kurusu vermiş o ne ya dedim. Olmaz ki öyle deİyi geceler canlar iftarda sahurda gece yarısı nasıl şiş karnım anlatamam çok fena bu gece yemeleri çok bana hiç yaramıyor
Evet hasta olur ya bari peynir zeytin yesinGece yiyip yatmak çok kötü ama napıcaksın işte... Benim arkadaşıma diyetisyen sahurda 10 çiğ badem 1 bardak süt bide gün kurusu vermiş o ne ya dedim. Olmaz ki öyle de
Zaten kafasına göre yiyomuş yapamam sırf onunla diyo.Evet hasta olur ya bari peynir zeytin yesin
Allah Allah insan nasıl aç kalır sonra hasta olur ya. Bilinçli olmak lazımZaten kafasına göre yiyomuş yapamam sırf onunla diyo.
Ooo güzel gidiyosun yarın inşallah sonucunu baskülde görürsün. Akşam iftara doğru tartıl ama sabah değil.Bugün yediklerim
Sahur 2 dilim ekmek 1dilim peynir zeytin menemen sebze
Iftar 4ks pilav salata yarım tabak bamya
2 bardak limonata
Ben dayanamadım bugün tartildim ve sonuç beklediğimden iyi çok şükürOoo güzel gidiyosun yarın inşallah sonucunu baskülde görürsün. Akşam iftara doğru tartıl ama sabah değil.
Harika belki yarın daha az çıkarBen dayanamadım bugün tartildim ve sonuç beklediğimden iyi çok şükür
Ayyy hadi insaallahHarika belki yarın daha az çıkar
Senin adina cok sevindim gurubun yuz karasiyim ben öyle bööm bööm bakimBen dayanamadım bugün tartildim ve sonuç beklediğimden iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?