• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

günaydın kızlar..
özledim hepinizi. uzun ev zor bir hafta geçirdim.
geçen hafta regl oldum diye yıllık izin kullandım. misafir ağırlarım bu süreçte değerlendireyim dedim. 3 gün izin aldım.
neyse ptesi misafiri ağırladım. gecesine olan hasta oldu. salı da dr a götürdüm. ama misafir annemler diye iptal etmedim.
neyse çocuk bir tülü düzelmedi. gece acile gittik. meğer kanında iltihap varmış. yatış dediler ama benim sıpa yatar mı hiç . serum çekti heryerini kanattı falan. biz de imza atıp çıktık. 10 tane iğne verdiler. neyse ki 8. iğneden sonra ateşi düştü düzeldi. tabi iznimi 2 gün daha uzatmak zorunda kaldım.
diyetime de devam etmeye çalıştım ama iftar sonraları tatlı yemeye başladım :( biran önce toparlanmalıyım. zira bir sürü emek verdim. çöp olsun istemem.

ha bir de ramazanda nasıl tartılacağımı şaşırdım. dün öğlen 12 de tartı sonucumu yazayım.

başlangıç:75.4
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.8
bu hafta fark:600 gr
toplam fark:7.600

Miyav_su Miyav_su sen yokken benim de giresim gelmedi
Ban yedim yani :KK70:
Kızlar bu ara çok aksattım :confused:
Kilo verip geldim ama 71.5 :KK73:
Ayy çok sevindim 2 haftadır bozmuştum diyeti
Toparlandım.
Oğlumun stresinden diete odaklanamadım
Şimdi devam :KK72:

günaydın kızlar..
özledim hepinizi. uzun ev zor bir hafta geçirdim.
geçen hafta regl oldum diye yıllık izin kullandım. misafir ağırlarım bu süreçte değerlendireyim dedim. 3 gün izin aldım.
neyse ptesi misafiri ağırladım. gecesine olan hasta oldu. salı da dr a götürdüm. ama misafir annemler diye iptal etmedim.
neyse çocuk bir tülü düzelmedi. gece acile gittik. meğer kanında iltihap varmış. yatış dediler ama benim sıpa yatar mı hiç . serum çekti heryerini kanattı falan. biz de imza atıp çıktık. 10 tane iğne verdiler. neyse ki 8. iğneden sonra ateşi düştü düzeldi. tabi iznimi 2 gün daha uzatmak zorunda kaldım.
diyetime de devam etmeye çalıştım ama iftar sonraları tatlı yemeye başladım :KK43: biran önce toparlanmalıyım. zira bir sürü emek verdim. çöp olsun istemem.
Çok geçmiş olsun canım. Yok sen o emekleri asla çöp etmezsin.

saol canım :KK200: inş etmem. kendime acıyorum bazen. hep böyle yaşamak zorundayım. yani azıcık kaçamak bile hemen tartıda yerini alıyor. oyy oyy.
O bende de var maalesef. Bi de düşünüyorum şimdi sonbaharda çocuk çalışmalarına başlıycam Allah kısmet ederse hamile kalınca maksimum dikkat etmem gerek e doğum yaptıktan sonra yine kilo vermem gerek. Yani anlayacağın 2 sene daha hep böyle devam edecek. Bu biraz daraltıyor beni.

O bende de var maalesef. Bi de düşünüyorum şimdi sonbaharda çocuk çalışmalarına başlıycam Allah kısmet ederse hamile kalınca maksimum dikkat etmem gerek e doğum yaptıktan sonra yine kilo vermem gerek. Yani anlayacağın 2 sene daha hep böyle devam edecek. Bu biraz daraltıyor beni.

o zaman sana moral olsun. biz şişmanlamaya müsaitler hamileliğimizde azıcık dikkat edince kilo almıyoruz :D yani az çok biliyoruz bünyemizi hamileliğin rehavetine kapılıp şımarmıyoruz. ben 64 kilo hamile kalıp 74 kilo doğum yaptım. neyse 67 ye kadar düştüm. ta ki emzirme dönemim bitti aldım kiloları. yani emzirirken de dikkat ettim ama diyet yapmadım. o yüzden ne aldım ne verdim o dönemde. Rabbim de sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş cnm

Back