- 9 Ocak 2012
- 15.005
- 28.889
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.921
Amin :)o zaman sana moral olsun. biz şişmanlamaya müsaitler hamileliğimizde azıcık dikkat edince kilo almıyoruzyani az çok biliyoruz bünyemizi hamileliğin rehavetine kapılıp şımarmıyoruz. ben 64 kilo hamile kalıp 74 kilo doğum yaptım. neyse 67 ye kadar düştüm. ta ki emzirme dönemim bitti aldım kiloları. yani emzirirken de dikkat ettim ama diyet yapmadım. o yüzden ne aldım ne verdim o dönemde. Rabbim de sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş cnm
Bende diyorum nerde oruçlusundur diye de dürtmek istemedim. Mapuslara mı düştünMiyav_su sen yokken benim de giresim gelmedi
Ban yedim yani
Kızlar bu ara çok aksattım
Kilo verip geldim ama 71.5
Ayy çok sevindim 2 haftadır bozmuştum diyeti
Toparlandım.
Oğlumun stresinden diete odaklanamadım
Şimdi devam
Bdv yüzünden miMiyav_su sen yokken benim de giresim gelmedi
Ban yedim yani
Kızlar bu ara çok aksattım
Kilo verip geldim ama 71.5
Ayy çok sevindim 2 haftadır bozmuştum diyeti
Toparlandım.
Oğlumun stresinden diete odaklanamadım
Şimdi devam
Geçmiş olsun canımSlm kizlar ben sifayi ice kapmisim kulak bogaz cok fena agriyor bide regl oldum sindi gitti orucumm iyi oldu bol su icip hemen duzelmem lazim tatli istegim de kalmadi heral regl yuzundenmis.@kedikedi84 ben iki gun once 78 ciktim sindi reglm bitsin kg soyleyim olurmu...
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşirsin.Slm kizlar ben sifayi ice kapmisim kulak bogaz cok fena agriyor bide regl oldum sindi gitti orucumm iyi oldu bol su icip hemen duzelmem lazim tatli istegim de kalmadi heral regl yuzundenmis.@kedikedi84 ben iki gun once 78 ciktim sindi reglm bitsin kg soyleyim olurmu...
Hehehe bir ara ban yedimBende diyorum nerde oruçlusundur diye de dürtmek istemedim. Mapuslara mı düştün
Yaaa evet tutamıyorum bazen kendimiBdv yüzünden mi
Ayy kokoreç hiç yemedim.Bugünki menüm kahvaltıda 2 yumurta kırdım zeytinyağlı peynirli yiyemedimavokado,peynir,zeytin ,yeşillik 4-5 saat sonra çiğ kuruyemiş akşam kokoreç ,turşu ve turşu suyu
Bende yemiyordum senede 1-2 defa yiyorum burada meşhur bir yer var temiz güzel orada yiyorum sadeceAyy kokoreç hiç yemedim.
Bir kere Türkiye'ye geldiğimde deneyeyim dedim
Aklıma nasıl yapıldığı geldi tiksindim.
Kim soktuysa aklıma
Afiyet olsun
Yok ben pek takılmıyorum bdv bozuyor insanıYaaa evet tutamıyorum bazen kendimi
Kız yoksa sende mi
Reglin yakın mı Canım84,9 kiloyumbu hafta çok umutluydum 1 kilo gider diye sporumu da diyetimi de hiç aksatmadım ama napalım...
Sanırım onların baskı bizleri bir yol katetmemixi engelliyor CanımO bende de var maalesef. Bi de düşünüyorum şimdi sonbaharda çocuk çalışmalarına başlıycam Allah kısmet ederse hamile kalınca maksimum dikkat etmem gerek e doğum yaptıktan sonra yine kilo vermem gerek. Yani anlayacağın 2 sene daha hep böyle devam edecek. Bu biraz daraltıyor beni.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımbugün menüm de şöyle. paylaşınca kendimi frenliyorum.
sahur
birkaç dilim kavun
2 dilim peynir (iftarda kaçırınca midem resmen ağladı )
iftar
bir tabak salata
3 et köfte
bol su
ara
yarım nescafe
biraz form bisküvi
bugün sabah yolda indim. işe kadar 20 dakika falan yürüdüm.
öğle arası da 45 dakika yürüdüm. yani ortalamadı 1 saatte yürüyüşüm var.
Canım geçmiş olsun adaçayı ile gargara yap bol bolSlm kizlar ben sifayi ice kapmisim kulak bogaz cok fena agriyor bide regl oldum sindi gitti orucumm iyi oldu bol su icip hemen duzelmem lazim tatli istegim de kalmadi heral regl yuzundenmis.@kedikedi84 ben iki gun once 78 ciktim sindi reglm bitsin kg soyleyim olurmu...
Ayyy aynı eşim gibi dedin.Yok ben pek takılmıyorum bdv bozuyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?