Evliliğim için 35 kilo

74 ideal değil de beden kitle indeksine göre normal kilolu olma sınırıdır. Benim boy 1.70 72 de normal sınırlar başlıyor benim de. Pazartesiden pazartesiye tartılıyoruz burda devam etmek ister misin?

Leslie yapamadım bugün bi başladım 5 dk enerjim çok düşüktü, Jillian yaptım 5. Günü de bitirmiş oldum.
Kahvaltı:1 yumurta 2 burgu peynir
Öğlen: Izgara et
Akşam: Izgara et

Saçma bi menü oldu sırf protein yeşil çay da içiyorum 5 gündür.

Bence çok güzel bir menü bol proteinli

Ben naoacagim kizlar aksam olunca tatli kirizm tutuyor meyveler kesmiyor acama regl olacam ondanmi boyle hic böyle olmadim vitaminler gari istahimi açıyor galibalar artik baslayim bende dun tartildim yine 78 ciktm bıktım bu rakamdann (

Ben naoacagim kizlar aksam olunca tatli kirizm tutuyor meyveler kesmiyor acama regl olacam ondanmi boyle hic böyle olmadim vitaminler gari istahimi açıyor galibalar artik baslayim bende dun tartildim yine 78 ciktm bıktım bu rakamdann (
Canım benim vitaminleri gece alsan olmuyor mu Benimde öyle ben Demir hapını gece alıyorum artık

Hem oruç hem adetinin yaklaşması ikisi birden voltran oluşturuyor tabii. Şöyle bi şey yapsan muzu dilimlesen üstüne bi tatlı kaşığı bal gezdirsen üstünede ceviz kırığı güzel tatlı gibi olabilir Hurma günkurudu falan kakao ile çekip fındık fıstık ile kakaolu top tarifi var ondan yapsan ya da.

Ananas üstüne tarçın en son bana çok iyi gelmişti

Ayyy kizz ne güzel tariff valla agzim sulandi :))) isim gucum boğaz yaparam hem hafif tatli himm ben bu gidişle ... zayiflarim

Canım benim vitaminleri gece alsan olmuyor mu Benimde öyle ben Demir hapını gece alıyorum artık
Ac karnina diyor iftar da kan hapi ve b12 yi aç karnina içiyorum ancak 15dk sabrediyorum yemege hucum ediyorum gerci menude cok cesit yok allahtan
Sahurdada cok ac olmuyorum ara yakin odugundan d vitamini alıyorum tok karninada seker hapini içiyorum mesala şuan tatli olsa yuzune bakmam canim istemiyor dur bakalım iftarda nolcak bide davetliyizz..

Bana nolduysa iradem sifir düşünüyorum yagli yemekler tuzlu yada cok şekerli yada hamur isleri yemiyorum ancak yedigimle yemekle yerimde sayıyorum elinize bir meşe odunu alinda bana girişin noluyyy imdaaatttt.... su haplar bitince duzene girermi bu vucud
taam kizlar ins regl olmamda olursamda ins kendimi frenleyip tamamen baslayim baslayim diyom ne zamannn puff biraz sizin basinizi agrotiyimm hadi görüşürüz aksama biz gidik davete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…