- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.641
Kete ben yemem esim icin yaptim cokta aram iyi degil keteyle ben sahurda yemeye cavdar unundan lavas yaptim onuda yemesem ilacla midemi mahvediyor ..Kız anacim sen nasıl kilo vericen bu dediklerinin hepsi çok lezzetli ben eve sokmuyorum yoksa dibini getirmeden bırakmam yapma yeme tek felsefem:)))
Canim insülin direncini kaç oldugunu bilmiyorum tüp bebek yaptiracam iki ay sonra dedim bissürü tahlil istedi hepsinde oklar bi aşağı bir yukari yani yüksek düşük nadir bazilari bis tu ama onemli olan tahlilerde yuksek dusuk tu bu tahlilleri ortalamasi insilun direnci oldugunu soylediler bide diyetisyene gidecem dedim insilun direncin var dedi belliydi bu durum elim ayagim cok titriyor gunduz cok uykum geliyordu cok asabilesttimdi yaa.duzelir bu durum ben ne zaman diyet yapsam kan seviyelerim hep düşüyor. .ama olsun ramazana iyi denk geldi istahim acilirsa bu ilaclardan en azinda oruc olucam :))Canım ya geçmiş olsun her pkolu şeker hastalığı ve tiroid hastası adayıdırayrıca eşine çok kızdım görmedi mi senin ne ile uğraştığını şu erkekler de kesin iş yerinde sorun olmuştur Canım öfkesini senden çıkarmış ben olsam yapmazdım git ne buluyorsan ye derdim artık hamur işi ve tatlıya dikkat et Canım şekeri yükseltiyor her gıdanın glisemik indeksine bak olur mu yufka fazla tüketme Canım bol sebze ve yeşillik ye insülin seviyen kaç
Aynen başkalarının dediği hırs olacak sana, ben eşime laf sokmaya başladım göbeği çıktı acayip öğlenleri dışarıda hamburger yemekten. Uflayıp pufluyor doymuyorum devamlı bi şey yemek istiyorum napıcam diye. Demin duş jeli almıştım onu koklatıyım diye uzattım ağzını açtı adam ya...Yiyecek bi şey sanmış yuh dedim, çok fenayım diyo. Eee dedim insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.
Hedefler koyuldu hadi bakalım eline sağlık canım... Çok iyi fikirdi bu
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah kıyısından dönersin. Ya varya bi hamile kalsan ben hamileymişim gibi sevinicem.ilaa kedi kedicim guldum yaaa..
senin sorunada cvp vereyim canim bende insülin direnci yoktu heral hic bir dr demedi ben seker ilacini bebek tedavisi için kullanıyordum.birde iki uc haftadir stresliydim iste sonuç seker bile çıktı neyse daha dikkatli olacağım..
Tamam canım yazarım 4-5 ne anlamadım verecek olduğunuz kilo mu kızlar eğer hep böyle giderseniz çok daha fazla verirseniz emin olun
harikasın tebrik ederim. Allah emeklerimizi boşuna çıkarmayacaktırSağol Canım ah ah önümde neler neler yiyorlar az önce çok sevdiğim tuzlu kurabiye teklif ettiler havada birden soğudu aklımdan çay ile yemek geçti reddettim
Selam kızlar bugün başladım artık tam manasıyla. Bugün1,5 saat yürüdüm hastayım havuza gidemiyorum ramazan başlangıcı dolayısıyla zumba dersleri bitti kimse gelmiyor.
Savah:Kıymalı yumurta
Öğlen:yoğurtlu tavuk salata
Akşam: 2 biber dolma yoğurt
Evet canım şimdi yedim yemeğimi kuru fasulye turşu şükür önümde ekmek bile vardı elimi bile sürmedim
ellerine saglik.
selam, ben ramazan boyu sehir disinda olacagim, kendi tartim disinda tartilmak istemiyorum,
su an 80.9 kiloyum, umarim diyetime devam edebilirim.
gorusmek uzere bayanlar
puhahahaAynen başkalarının dediği hırs olacak sana, ben eşime laf sokmaya başladım göbeği çıktı acayip öğlenleri dışarıda hamburger yemekten. Uflayıp pufluyor doymuyorum devamlı bi şey yemek istiyorum napıcam diye. Demin duş jeli almıştım onu koklatıyım diye uzattım ağzını açtı adam ya...Yiyecek bi şey sanmış yuh dedim, çok fenayım diyo. Eee dedim insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.
Hedefler koyuldu hadi bakalım eline sağlık canım... Çok iyi fikirdi bu
ilaa kedi kedicim guldum yaaa..
senin sorunada cvp vereyim canim bende insülin direnci yoktu heral hic bir dr demedi ben seker ilacini bebek tedavisi için kullanıyordum.birde iki uc haftadir stresliydim iste sonuç seker bile çıktı neyse daha dikkatli olacağım..
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Teşekkür ederim canım bugünde arkadaşımda toplanacağız yemeğimi fazladan getirdim buradan yiyip oraya gitmeyi hesaplıyorum Karataya ilk başladığım gibi performansım şükür Allah bozmasın inşallah yüzümüz kara çıkmasın evdeki tartının da pilini söktüm bazanın altına attımevet cnm vermemiz gereken kilo miktarı ramazan boyu.
harikasın tebrik ederim. Allah emeklerimizi boşuna çıkarmayacaktır
tebrik ederim cnm. senin menüler iddialı baya maşallah.
tam tahmin ettiğim gibi harikasın. karatay senle gurur duyar tanısa
inş geldiğinde 75 lerle bildirim yaparsın cnm
puhahahaişte kınarken ölçülü davranmak gerek
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doldursun kucağını inş cnm
Yok canım ya ....o kadar cok tepki aldimki yerlerdeyim babinda..Kız pelin benim idolum zayıflama konusunda çok beğenirim kendisini şuan fıstık oldu mücevher gibi gözleri var kadın harika hayat şarkısı dizisinde izliyorum her hafta değişimini takip ediyorum iyi bişey dedim yani alinma
Yok canim ya ...inşallah diyeyim 6 bile cok.benim kilomda olunca diyet daha zor oluyor ..midem baya bi geniş ledibaşkalarını boşvereceksin. ha boşvermeyeceksen de sana hırs olarak dönmesini sağlayacaksın. yoldan asla dönmeyeceksin. bak ben başladığım da 75.4 geliyordum. şimdi 69.3 başlamasaydım 80 ni vurmuştum. yani her başladığın yer senin için avantaj
seni de ekleyelim. ama 13 biraz büyük oldubence 99 diyelim. yani 6 kilo hedef. bence daha fazla verirsin ilk hafta ödemler de gider ama küçük hedefler daha çok motive ediyor.
evet gelsin bir ramazan boyu hedefler
sonundaoldu : 5
kedikedi84 : 6
BitmeyenUmidim : 4 diyorum. (sanırım bayramda 73-74 olmak istiyordun)
mlyt : 4 diyorum. (sanırım 89 görsem diyordun)
@Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence
GIDI : 6
ya bizde de öyle cnm. eşim sağlam yer . oğlum da keke kurabiye güzel yer. ama ben onları ikiye katlarım düşün halimi
sakın kaçırma. buraya kaçırdım yazmanı istemiyorum miyavcım. yarın ilk olarak senin postunu okumak istiyorum. 4. gün de hedefe ulaşıldı diye
Desteğin icin sağol canımCanım istersen sende benim gibi tartılma buraya günlük yaz hem etkilenmezsin sanada sürpriz olur ne dersin
Bi tanesin valla ne bereketli topikmis bu gidişle yaslaninca falan da gircez galibaOnu başaran sensin yine başaracaksın. Keşkeleri bi kenara bırakıyoruz ve devam ediyoruz. Tık tık gitmişti nasıl yine gidecek.
Yok canim ya ...inşallah diyeyim 6 bile cok.benim kilomda olunca diyet daha zor oluyor ..midem baya bi geniş ledi
Teşekkür ederim canım bugünde arkadaşımda toplanacağız yemeğimi fazladan getirdim buradan yiyip oraya gitmeyi hesaplıyorum Karataya ilk başladığım gibi performansım şükür Allah bozmasın inşallah yüzümüz kara çıkmasın evdeki tartının da pilini söktüm bazanın altına attım18 Temmuz'a kadar meydanda olmasın
Canım bu 19 Mayıs günü tartı resmim o günden beri tartılmadım inşallah ya tartılmamak iyi geldi bana 65 kg görmek istiyorum 18 Temmuz günü Canımayy çok heyecanlı. yıllar önce ben de 82 ile tartısız başlamıştım. 1 ay sonra 74 gelmiştiminş sen de daha da fazla eksi görürüsün. şimdiki kilon ne yani en son ki?
Sende güzel kilo vermişsin o zamanlar Harikasınayy çok heyecanlı. yıllar önce ben de 82 ile tartısız başlamıştım. 1 ay sonra 74 gelmiştiminş sen de daha da fazla eksi görürüsün. şimdiki kilon ne yani en son ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?