• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

başkalarını boşvereceksin. ha boşvermeyeceksen de sana hırs olarak dönmesini sağlayacaksın. yoldan asla dönmeyeceksin. bak ben başladığım da 75.4 geliyordum. şimdi 69.3 başlamasaydım 80 ni vurmuştum. yani her başladığın yer senin için avantaj :KK66:

seni de ekleyelim. ama 13 biraz büyük oldu :KK66: bence 99 diyelim. yani 6 kilo hedef. bence daha fazla verirsin ilk hafta ödemler de gider ama küçük hedefler daha çok motive ediyor.

evet gelsin bir ramazan boyu hedefler
@degisiklikiyidir : 5
kedikedi84 kedikedi84 : 6
@selcanmehmetcan : 4 diyorum. (sanırım bayramda 73-74 olmak istiyordun)
mlyt mlyt : 4 diyorum. (sanırım 89 görsem diyordun)
@Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence :KK66:
@burhan : 6

ya bizde de öyle cnm. eşim sağlam yer . oğlum da keke kurabiye güzel yer. ama ben onları ikiye katlarım düşün halimi :KK70:

sakın kaçırma. buraya kaçırdım yazmanı istemiyorum miyavcım. yarın ilk olarak senin postunu okumak istiyorum. 4. gün de hedefe ulaşıldı diye :KK66:
Evet canım şimdi yedim yemeğimi kuru fasulye turşu şükür önümde ekmek bile vardı elimi bile sürmedim :KK200::KK200:

Hazır olsa böyle kıvranmamda ev yapımı idi :eek:burada fırtına ve yağmur başladı kızlar eve yeni geldim oradan ablama gideceğim hiç bu kadar hırslanmamıştım dün devamlı gelen bir kadın var Türk müşteri bebeği ile geldi aman allahım dedim o kokusu var ya kızlar ay ağlamakta istemiyorum :KK42:neyse Zaten ablamlarda bizim gelin var kendileri zayıf hamilelikte 10 kg aldı gecen kilo almışsın dedi suratım kıpkırmızı gitmeyeyim malum bebeği var yanlış anlar
Allah isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin inşallah canım aminn evet bebekken kokulari çok güzel süt kokuyor sonra değişiyor :KK53:

@Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence :KK66:

unuttuğum eklemediğim varsa affola ekleriz hemencecik :KK66:
ellerine saglik.
selam, ben ramazan boyu sehir disinda olacagim, kendi tartim disinda tartilmak istemiyorum,
su an 80.9 kiloyum, umarim diyetime devam edebilirim.
gorusmek uzere bayanlar

ellerine saglik.
selam, ben ramazan boyu sehir disinda olacagim, kendi tartim disinda tartilmak istemiyorum,
su an 80.9 kiloyum, umarim diyetime devam edebilirim.
gorusmek uzere bayanlar
Tartılma bence de fazladır eksiktir kötü etkilemesin. Görüşmek üzere...

Ben varim da cok yeni basladigim icin hedef koycak kadar guvenim yok kendime.ama 92 olmasini isterdim burdayken biraktigim yerden devam etmeyi..105-92 :13 kilo yuh
Bi sene bile olmadi yaaa....
Onu başaran sensin yine başaracaksın. Keşkeleri bi kenara bırakıyoruz ve devam ediyoruz. Tık tık gitmişti nasıl yine gidecek.

başkalarını boşvereceksin. ha boşvermeyeceksen de sana hırs olarak dönmesini sağlayacaksın. yoldan asla dönmeyeceksin. bak ben başladığım da 75.4 geliyordum. şimdi 69.3 başlamasaydım 80 ni vurmuştum. yani her başladığın yer senin için avantaj :KK66:

seni de ekleyelim. ama 13 biraz büyük oldu :KK66: bence 99 diyelim. yani 6 kilo hedef. bence daha fazla verirsin ilk hafta ödemler de gider ama küçük hedefler daha çok motive ediyor.

@burhan : 6

ya bizde de öyle cnm. eşim sağlam yer . oğlum da keke kurabiye güzel yer. ama ben onları ikiye katlarım düşün halimi :KK70:

sakın kaçırma. buraya kaçırdım yazmanı istemiyorum miyavcım. yarın ilk olarak senin postunu okumak istiyorum. 4. gün de hedefe ulaşıldı diye :KK66:
Aynen başkalarının dediği hırs olacak sana, ben eşime laf sokmaya başladım göbeği çıktı acayip öğlenleri dışarıda hamburger yemekten. Uflayıp pufluyor doymuyorum devamlı bi şey yemek istiyorum napıcam diye. Demin duş jeli almıştım onu koklatıyım diye uzattım ağzını açtı adam ya... :KK48:Yiyecek bi şey sanmış yuh dedim, çok fenayım diyo. Eee dedim insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.
Hedefler koyuldu hadi bakalım eline sağlık canım... Çok iyi fikirdi bu:halay:

Çok güzel bir menü afiyet olsun canım bence evde BBg yapabilirsin kayla
Ya jillian ı biliyo musun 30 gün onu mu yapsam diyorum youtube da vardı videoları sildirmiş telif hakkı yüzünden. D&r da 13tl cd si onu mu alsam diyorum. Çok kas yaptırıp bacaklarımı kalınlaştırmasından korkuyorum bir tek.

Ya jillian ı biliyo musun 30 gün onu mu yapsam diyorum youtube da vardı videoları sildirmiş telif hakkı yüzünden. D&r da 13tl cd si onu mu alsam diyorum. Çok kas yaptırıp bacaklarımı kalınlaştırmasından korkuyorum bir tek.
Jillian ile burada süper iki insan inceldi ve ben onları gördüm pofu pofu ve kulkedisi30 kulkedisi30 süper incecik oldular Canım tavsiye ederim yanlız d&r Almanı pek istemem Atatürk'e hakaret eden dergiyi kaldırmadılar satışta beklettiler tabi uyup uymamak sana kalmış Canım

Aynen başkalarının dediği hırs olacak sana, ben eşime laf sokmaya başladım göbeği çıktı acayip öğlenleri dışarıda hamburger yemekten. Uflayıp pufluyor doymuyorum devamlı bi şey yemek istiyorum napıcam diye. Demin duş jeli almıştım onu koklatıyım diye uzattım ağzını açtı adam ya... :KK48:Yiyecek bi şey sanmış yuh dedim, çok fenayım diyo. Eee dedim insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.
Hedefler koyuldu hadi bakalım eline sağlık canım... Çok iyi fikirdi bu:halay:
Canım eşin hamburger çok mu tüketiyor onun içinde msg var o doymayı unutturuyor insan fazla yemesini sağlıyor yanlız duş jeline ağzını açması güldürdü beni :KK70::KK70:

Jillian ile burada süper iki insan inceldi ve ben onları gördüm pofu pofu ve kulkedisi30 kulkedisi30 süper incecik oldular Canım tavsiye ederim yanlız d&r Almanı pek istemem Atatürk'e hakaret eden dergiyi kaldırmadılar satışta beklettiler tabi uyup uymamak sana kalmış Canım
He he başka topikte yazmışlar izlesene.com da varmış zaten 13 tl cepte kaldı:halay:ben pzartesi ona başlıyım bari. Sağol canım...

Back