• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

günaydınlar.. yine keyifsizim ya hu! havalar basık ondan sanırım . tabi bir de adet geçti 1 hafta onun da etkisi var. akşamları kendimi çok güç dizginliyorum. yemiyorum, bozmuyorum ama aklımda tilkiler cirit atıyor.
bir de 3,5 yaşındaki bıcırığım ve eşim isyanlarda. hadi sen diyettesin biz neden bişey yemiyoruz, neden kek kurabiye yapmıyorsun diye söyleniyorlar :KK70: ben de diyorum ki ne güzel sayem de sağlıklı yaşıyorsunuz. ama yapmam lazım en azından oğluşum için çok seviyor çünkü.
Aynı bizim ev adam her hafta tatlı tuzlu ister ama ben ara veriyorum sallıyorum mesafe açılsın az yapıp az yemek için sonuçta gene bana kalıyor az yiyor ev halkı

G

Şu an o kadar kotuyum ki taam mi deyisine bile alincak durumdayim
Pelin kadar miyim diye...
Seninle alakasi yok ama o kadar cok yorum aliyorum etraftan anlatamam..
Sirf göze batmamak için bile gitmem
Kız pelin benim idolum zayıflama konusunda çok beğenirim kendisini şuan fıstık oldu mücevher gibi gözleri var kadın harika hayat şarkısı dizisinde izliyorum her hafta değişimini takip ediyorum iyi bişey dedim yani alinma

Bugün kahvaltıdan birşey anlamadım kızlar müşteriler vardı otur kalk derken ilerleyen saatlerde açıktım dükkanı kapatınca ablam yemeğe çağırdı orada yiyeceğim Zaten menüm belli menümü yazıyorum

Bugün kahvaltıdan birşey anlamadım kızlar müşteriler vardı otur kalk derken ilerleyen saatlerde açıktım dükkanı kapatınca ablam yemeğe çağırdı orada yiyeceğim Zaten menüm belli menümü yazıyorum

Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başk şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi iyi gidiyor rabbim bozmaz inşallah :nazar::nazar::nazar: ve kaçamaksız 4. Gün biter

G

başkalarını boşvereceksin. ha boşvermeyeceksen de sana hırs olarak dönmesini sağlayacaksın. yoldan asla dönmeyeceksin. bak ben başladığım da 75.4 geliyordum. şimdi 69.3 başlamasaydım 80 ni vurmuştum. yani her başladığın yer senin için avantaj :KK66:
Ben varim da cok yeni basladigim icin hedef koycak kadar guvenim yok kendime.ama 92 olmasini isterdim burdayken biraktigim yerden devam etmeyi..105-92 :13 kilo yuh
Bi sene bile olmadi yaaa....
seni de ekleyelim. ama 13 biraz büyük oldu :KK66: bence 99 diyelim. yani 6 kilo hedef. bence daha fazla verirsin ilk hafta ödemler de gider ama küçük hedefler daha çok motive ediyor.

evet gelsin bir ramazan boyu hedefler
sonundaoldu sonundaoldu : 5
kedikedi84 kedikedi84 : 6
@selcanmehmetcan : 4 diyorum. (sanırım bayramda 73-74 olmak istiyordun)
mlyt mlyt : 4 diyorum. (sanırım 89 görsem diyordun)
Vilma 37 Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence :KK66:
@burhan : 6

Aynı bizim ev adam her hafta tatlı tuzlu ister ama ben ara veriyorum sallıyorum mesafe açılsın az yapıp az yemek için sonuçta gene bana kalıyor az yiyor ev halkı
ya bizde de öyle cnm. eşim sağlam yer . oğlum da keke kurabiye güzel yer. ama ben onları ikiye katlarım düşün halimi :KK70:

Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başk şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi iyi gidiyor rabbim bozmaz inşallah :nazar::nazar::nazar: ve kaçamaksız 4. Gün biter
sakın kaçırma. buraya kaçırdım yazmanı istemiyorum miyavcım. yarın ilk olarak senin postunu okumak istiyorum. 4. gün de hedefe ulaşıldı diye :KK66:

bugün menüm
sabah
klasik diyet kahvaltısı

ara
yarım nescafe
birazcık eti form

öğlen
1 et köfte
4 kaşık taze fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
formun geri kalanı
1 kupa yeşilçay

ara
yarım nescafe

akşam
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

başkalarını boşvereceksin. ha boşvermeyeceksen de sana hırs olarak dönmesini sağlayacaksın. yoldan asla dönmeyeceksin. bak ben başladığım da 75.4 geliyordum. şimdi 69.3 başlamasaydım 80 ni vurmuştum. yani her başladığın yer senin için avantaj :KK66:

seni de ekleyelim. ama 13 biraz büyük oldu :KK66: bence 99 diyelim. yani 6 kilo hedef. bence daha fazla verirsin ilk hafta ödemler de gider ama küçük hedefler daha çok motive ediyor.

Vilma 37 Vilma 37 katılırım demiştin ama hedefini henüz belirtmedin cnm. ama ortalama 4-5 desin bence :KK66:

ya bizde de öyle cnm. eşim sağlam yer . oğlum da keke kurabiye güzel yer. ama ben onları ikiye katlarım düşün halimi :KK70:

sakın kaçırma. buraya kaçırdım yazmanı istemiyorum miyavcım. yarın ilk olarak senin postunu okumak istiyorum. 4. gün de hedefe ulaşıldı diye :KK66:
Tamam canım yazarım 4-5 ne anlamadım verecek olduğunuz kilo mu kızlar eğer hep böyle giderseniz çok daha fazla verirseniz emin olun

Tamam canım yazarım 4-5 ne anlamadım verecek olduğunuz kilo mu kızlar eğer hep böyle giderseniz çok daha fazla verirseniz emin olun

hahah :KK70: :KK70: valla ben seni takdir ediyorum. enerjinin maşallahı var:nazar: ben güne senin gibi başlayıp akşamı da senin gibi geç saatlerde kapatsam boğazım hiç durmazdı :KK70:
Sağol Canım ah ah önümde neler neler yiyorlar az önce çok sevdiğim tuzlu kurabiye teklif ettiler havada birden soğudu aklımdan çay ile yemek geçti reddettim

Selam kızlar bugün başladım artık tam manasıyla. Bugün1,5 saat yürüdüm hastayım havuza gidemiyorum ramazan başlangıcı dolayısıyla zumba dersleri bitti kimse gelmiyor.
Savah:Kıymalı yumurta
Öğlen:yoğurtlu tavuk salata
Akşam: 2 biber dolma yoğurt

Hazır olsa böyle kıvranmamda ev yapımı idi :eek:burada fırtına ve yağmur başladı kızlar eve yeni geldim oradan ablama gideceğim hiç bu kadar hırslanmamıştım dün devamlı gelen bir kadın var Türk müşteri bebeği ile geldi aman allahım dedim o kokusu var ya kızlar ay ağlamakta istemiyorum :KK42:neyse Zaten ablamlarda bizim gelin var kendileri zayıf hamilelikte 10 kg aldı gecen kilo almışsın dedi suratım kıpkırmızı gitmeyeyim malum bebeği var yanlış anlar

Selam kızlar bugün başladım artık tam manasıyla. Bugün1,5 saat yürüdüm hastayım havuza gidemiyorum ramazan başlangıcı dolayısıyla zumba dersleri bitti kimse gelmiyor.
Savah:Kıymalı yumurta
Öğlen:yoğurtlu tavuk salata
Akşam: 2 biber dolma yoğurt
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım bence evde BBg yapabilirsin kayla

G

Canım senin çok iyi anlıyoruz hepimiz aynıydık neler duyduk yapma zaten ISILDURU ISILDURU kötülüğüne dememiş kaçma buradan sana yardım ederim İnan istersen özelden sorabilirsin artık keşke demeyelim

Ben varim da cok yeni basladigim icin hedef koycak kadar guvenim yok kendime.ama 92 olmasini isterdim burdayken biraktigim yerden devam etmeyi..105-92 :13 kilo yuh
Bi sene bile olmadi yaaa....
Canım istersen sende benim gibi tartılma buraya günlük yaz hem etkilenmezsin sanada sürpriz olur ne dersin

Back