• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benide bugün ablam aradı bize gel diye umarım çışlar yoktur kızlar dün arkadaş toplantısında neler neler yediler elimi sürmedim çay içtim bilerek tok gittim gözüm yiyeceklerde kalmadı şükür

Benide bugün ablam aradı bize gel diye umarım çışlar yoktur kızlar dün arkadaş toplantısında neler neler yediler elimi sürmedim çay içtim bilerek tok gittim gözüm yiyeceklerde kalmadı şükür
Oh çok iyi yapmışsın... Aç olunca işkence gibi geliyor.

Akşama semizotu pişirdim kendim için zaten onunayıklayıp yıkıyana kadar ondan alacağım kaloriyi yaktım.
Menümü de yazayım
Sabah:domates 1 yumurta 6 top peynir 4 zeytin
Öğlen:Haşlanmış tavuk
Akşam: semizotu yoğurt

GIDI GIDI canım uğramıyorsun çok mu yoğunsun
Yeni durumuma alışmaya çalışıyor um
Menumu paylasicam artik
Ya ben de sana arkaslik yapip ben de 18 temmuzda tartilmak istiyorum. .
Güzel kilo verdim diye odul verip yiyorum...azvverince stres yapip yiyorum...simdiye kadartarti yuzunden cogu kez bir iki ay diyet yapip biraktim...

Akşama semizotu pişirdim kendim için zaten onunayıklayıp yıkıyana kadar ondan alacağım kaloriyi yaktım.
Menümü de yazayım
Sabah:domates 1 yumurta 6 top peynir 4 zeytin
Öğlen:Haşlanmış tavuk
Akşam: semizotu yoğurt
Yaptin mi tam yapiyosun maşallah
Sifir kacamak

Kızlar krom hapi kullanan var mi
Ender sarac canli yayinda dedi sahurda bi tane icin dedi
Şeker dusmelerini engelliyormus
Benim de sekerim tok karnina bile 80falan oluyor
Iftardan sonra leslie yapiyim diyorum elim ayagim kesiliyor yemegi yeyince

Yeni durumuma alışmaya çalışıyor um
Menumu paylasicam artik
Ya ben de sana arkaslik yapip ben de 18 temmuzda tartilmak istiyorum. .
Güzel kilo verdim diye odul verip yiyorum...azvverince stres yapip yiyorum...simdiye kadartarti yuzunden cogu kez bir iki ay diyet yapip biraktim...
Kuzum sen baya bi depresyona girmişsin, yapma sağlıklı besleniyoruz sadece. Güzelleşmek sağlıklı olmak istediğimizi giymek için. Kendini hapiste hisediyormuşsun gibi geldi bana. Sana nasıl yardımcı olabilirim? 556. Sayfada öncesi sonrası resimlerime bak bi ne haldeydim gör boğum boğum. Sen benden önde gidiyordun. Daha disiplinli yeniden neden yapamayasın?

Kızlar krom hapi kullanan var mi
Ender sarac canli yayinda dedi sahurda bi tane icin dedi
Şeker dusmelerini engelliyormus
Benim de sekerim tok karnina bile 80falan oluyor
Iftardan sonra leslie yapiyim diyorum elim ayagim kesiliyor yemegi yeyince
Yapabilirsen yap ama yapaazsan kendini suçlu hissetme ramazanın 1. Günü daha ilk günler çok zor oluyor. Sonra vücudun oruca alıştıkça rehavet azalır.

Kuzum sen baya bi depresyona girmişsin, yapma sağlıklı besleniyoruz sadece. Güzelleşmek sağlıklı olmak istediğimizi giymek için. Kendini hapiste hisediyormuşsun gibi geldi bana. Sana nasıl yardımcı olabilirim? 556. Sayfada öncesi sonrası resimlerime bak bi ne haldeydim gör boğum boğum. Sen benden önde gidiyordun. Daha disiplinli yeniden neden yapamayasın?
100 u gecince o kadar ustume geldilerki anlatamam
Depresyon az kalir
Babam bizimle kaldığı icin gelen giden cok oluyor. 8 yasindaki yeğenim bile herkesin icinde cok yeme hala diye dalga geçiyor o yedigim yudum hala bogazimda sanki
Esim ayri yuruyusumu taklit ediyo
Sizi de uzmek istemiyorum
Haklilar da penguen gibi bişey oldum

100 u gecince o kadar ustume geldilerki anlatamam
Depresyon az kalir
Babam bizimle kaldığı icin gelen giden cok oluyor. 8 yasindaki yeğenim bile herkesin icinde cok yeme hala diye dalga geçiyor o yedigim yudum hala bogazimda sanki
Esim ayri yuruyusumu taklit ediyo
Sizi de uzmek istemiyorum
Haklilar da penguen gibi bişey oldum
Ay ikisini de dövesim geldi yemin ediyorum. Anlayamazlar anlamalarını bekliyoruz ama anlayamazlar gerçekten.

Ay ikisini de dövesim geldi yemin ediyorum. Anlayamazlar anlamalarını bekliyoruz ama anlayamazlar gerçekten.
Hep benim sucum iradesizligim
Ciddiye almak lazim
Aksamlari yuruyemiyorum ayaklarim daki odemden
Hayatim cok zorlasti
Egilip banyoyu bile temizliyemuyorum gobegimden neyse bosver

Ciddiye almak lazim
Hayatim cok zorlasti
Canım şişmanlık geçici bir kusurda zeka geriliğinin maalesef bir tedavisi yok
Bu nedenle canını sıkma o saygısızlara
Okuyunca es geçemedim kusura bakmayın konuya dahil oldum

Ciddiye almak lazim
Hayatim cok zorlasti
Hepsi gecicek bir kaç aya bir yerden başla aysecim bizde oyleydik benzer laflar isittik bugün elbise ve külotlu çorapla karşıladım eşimi çok istiyordu garibim düşün çorap olmuyordu ki giyeyim hep söylerdi eskiden elbise çorap çizme falan harikaydın diye olmuyorki bana diyemedim bugün dedim bana olmuyordu o yüzden kaç senedir giyemedim diye bak şimdi oluyor giydim çok güzelsin karım dedi tşk etti azmime duygulandik sende basaricaksin başka çare yok sakın vazgeçme Karatay yap hem toksun hem zayifliyorsun şiddetle tavsiye ederim canım benim

Evrimini tamamlayamamış bir teyze oğlu var bende işi gücü benim kilom halbuki iki çocuk sahibi 37 yaşında kocaman adam sen ne zaman zayıflıycan dahada sistin fotoyada sigmadin falan tek ailedeki gerzek o yakında bize davet Edip kendimi bir göstereyim diyorum:KK70:

Back