- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.661
İşte böyle sana birşey söyleyeyim sen bizlerden çok daha hızlı verirsin bu bir gerçekDesteğin icin sağol canım
Tarti konusunda haklisin kilo alırken nasil tartilmiyosam verirken de tartilmam
O insanlar önce kendilerine baksınlar zaten en nefret ettiğim olay kilolu insana eleştiri yapmak sende kulaklarını tıka Canım gerekirse lafı yapıştır hiçkimsenin seni üzmeye hakkı yok ben hep şunu dedim aş ekmek diye kapına mı geldim aç karnımı sen mi doyurdun ,afedersin o... ru değilim ,hırsızım değilim sizene benim kilomdan aynen söyledim o bana bunları söyleme hakkı buluyorsa bende söylerim afedersin kimsenin ne yaşadığını heleki kilolu insanların neler yaşadığını hiç kimse bilemezYok canım ya ....o kadar cok tepki aldimki yerlerdeyim babinda..
Sonucta sende bu yollardan geçmiş birisin..yani burda da laf sokan olmaz heralde ...beni elestirmeyen tek ortam burası
Tabiki ne elestiricez sanki biz mankenmiyiz bir hafta yesem beş kilo alıyorum halaYok canım ya ....o kadar cok tepki aldimki yerlerdeyim babinda..
Sonucta sende bu yollardan geçmiş birisin..yani burda da laf sokan olmaz heralde ...beni elestirmeyen tek ortam burası
Tabiki ne elestiricez sanki biz mankenmiyiz bir hafta yesem beş kilo alıyorum hala
Eki Görüntüle 2000567
Canım bu 19 Mayıs günü tartı resmim o günden beri tartılmadım inşallah ya tartılmamak iyi geldi bana 65 kg görmek istiyorum 18 Temmuz günü Canım
Yasin ve boyun kaç çocuk varmıydı sende ?aynı benim bünyem. 5 kilo alırım yani bir haftada. senle biz çok benziyoruz
28 yaşındayım 1 de 3,5 yaşında oglusum var Allah bağışlar ins. 168 boy kilo bugün 69.1 di. Senin de 2 prenses vardı sanirimYasin ve boyun kaç çocuk varmıydı sende ?
Kız sendeki kilomu senin kilona gelsem hiç takmam28 yaşındayım 1 de 3,5 yaşında oglusum var Allah bağışlar ins. 168 boy kilo bugün 69.1 di. Senin de 2 prenses vardı sanirim
Neden 18 temmuzTeşekkür ederim canım bugünde arkadaşımda toplanacağız yemeğimi fazladan getirdim buradan yiyip oraya gitmeyi hesaplıyorum Karataya ilk başladığım gibi performansım şükür Allah bozmasın inşallah yüzümüz kara çıkmasın evdeki tartının da pilini söktüm bazanın altına attım18 Temmuz'a kadar meydanda olmasın
Amin canım hayırlı ramazanlarGünaydın güzellerhayırlı ramazanlar ilk sahurumu yaptım Allah kabul etsin inşallah aminnn
Afiyet olsun canımbugünkü menümü de yazıp kaçayım. artık pazartesiye kilo bildirimi için gelirim.
Sabah
Klasik diyet kahvaltim
Ara
Yarım nescafe
Ara
Azıcık form bisküvi
1 kuru kayısı 1 hurma
Öğlen
4 kaşık Kıymalı taze fasulye
1 kepçe yoğurt
Ara
Yarım nescafe
Formun geri kalanı
Aksam
Sebzeli omlet 1 yumurtaya
1 bardak ayran
Hayırlı ramazanlar Canım amin inşallahHayırlı ramazanlar Allah bu mubarek ayın hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Ailemize sevdiklerimize bizlere sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür versin, evlerimiz işlerimiz bereketli olsun, sıkıntı yüzü göstermesin. Çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin. Amin.
Günaydın canım hayırlı ramazanlar CanımAmin canım hayırlı ramazanlar
Günaydın canım hayırlı ramazanlar rabbim kabul eder inşallahGünaydın güzellerhayırlı ramazanlar ilk sahurumu yaptım Allah kabul etsin inşallah aminnn
Doktora gideceğim Canım endokronoloji doktoruma o güne kadar sürpriz olsun istiyorumNeden 18 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?