Evliliğim için 35 kilo

Yok canım ya ....o kadar cok tepki aldimki yerlerdeyim babinda..
Sonucta sende bu yollardan geçmiş birisin..yani burda da laf sokan olmaz heralde ...beni elestirmeyen tek ortam burası
O insanlar önce kendilerine baksınlar zaten en nefret ettiğim olay kilolu insana eleştiri yapmak sende kulaklarını tıka Canım gerekirse lafı yapıştır hiçkimsenin seni üzmeye hakkı yok ben hep şunu dedim aş ekmek diye kapına mı geldim aç karnımı sen mi doyurdun ,afedersin o... ru değilim ,hırsızım değilim sizene benim kilomdan aynen söyledim o bana bunları söyleme hakkı buluyorsa bende söylerim afedersin kimsenin ne yaşadığını heleki kilolu insanların neler yaşadığını hiç kimse bilemez

bugünkü menümü de yazıp kaçayım. artık pazartesiye kilo bildirimi için gelirim.
Sabah
Klasik diyet kahvaltim

Ara
Yarım nescafe

Ara
Azıcık form bisküvi
1 kuru kayısı 1 hurma

Öğlen
4 kaşık Kıymalı taze fasulye
1 kepçe yoğurt

Ara
Yarım nescafe
Formun geri kalanı

Aksam
Sebzeli omlet 1 yumurtaya
1 bardak ayran

KIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter

Selam kızlar bugün çok sancım vardı öğlene kadar yattım sonrada kalktım temizlik yaptım gün bitti
Sabah kahvaltı yapamadım kötüydüm
Öğlen:2 biber dolması yoğurt
Akşam:Izgara köfte salata
Spor temizlik ben oazartesi jilliana başlıyorum.

Neden 18 temmuz

Afiyet olsun canım

Hayırlı ramazanlar Allah bu mubarek ayın hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Ailemize sevdiklerimize bizlere sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür versin, evlerimiz işlerimiz bereketli olsun, sıkıntı yüzü göstermesin. Çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin. Amin.

Hayırlı ramazanlar Canım amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…