- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi kedikedi84
90liyim canım kilom 87 88 arasi gidip geliyorum 88.3 tu en son tartdgmda canim benimSizi tanimaya calisiyorum da kilonu ve yasini merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90liyim canım kilom 87 88 arasi gidip geliyorum 88.3 tu en son tartdgmda canim benimSizi tanimaya calisiyorum da kilonu ve yasini merak ettim
Masallah canim sana ya kilo vermissin galiba aynalatla barisik olsaydik zaten bu duruma gelmezdik zatenEki Görüntüle 1849868
Arkadaşlar işte acı gerçeğim ve ben aynaya bakınca kendimi böyle görmüyorum ama Fotoğraflarda kendimi tanıyamıyorum. Daha mı yiyim daha mı yani bu hale gelmişim, yetmedi mi bir anlık aldığım zevk değer miydi bunlara? Şu resme bakmaya bile tahammülüm yokken dışarıdan hep böyle görülüyorum işte insan kendine dışarıdan bakamıyor, ayna görünce Kafanı çeviriyorsun oluyo bitiyo, ama buyum işte buyum!!!
5 kiloda bir yükleyeceğim resmimi. Şu an 95.5 kiloyum.
Sanki ben yazdim ya bdnde hep yedim yedimAy çok sinirliyim kendime bu hale nasıl geldim onu da itiraf edeyim, kimse yokken markete gidilir cocostar, gofret, kaju,Antep fıstığı alınır ve yenir. Markete gitmeye üşenilirse yarım kilo süte pirinç unu, irmik evde hangisi varsa katılarak Muhallebi yapılır koca gelene kadar sıkıldıkça yenir. Dışarı çıkmış eve dönüyorsam eve boş gidilmez tatlı alınır pasta vs. Kimse görmeden yenir. Öğlen evde yiyecek birşey yoksa makarna haşlanır, mayanozle yenir. Yani su içsem yarıyor değil benim eserim bu!!!!!!!!! Ne yiyorsanız osunuz derler ya ben tatlılar hamurlar yiye yiye hamur gibi bi vücuda sahip oldum. Al sana profiterol al sana makarna salatası. Bütün gün yayıl yat yayılmış bir vücut sana!!!
Canim bak ne guzel baslamissin bence harika bi vücudun olucak ben buna eminim stes ne yazikki daha cok kilo aldiriyor basaricaksin basaricazEki Görüntüle 1849868
Arkadaşlar işte acı gerçeğim ve ben aynaya bakınca kendimi böyle görmüyorum ama Fotoğraflarda kendimi tanıyamıyorum. Daha mı yiyim daha mı yani bu hale gelmişim, yetmedi mi bir anlık aldığım zevk değer miydi bunlara? Şu resme bakmaya bile tahammülüm yokken dışarıdan hep böyle görülüyorum işte insan kendine dışarıdan bakamıyor, ayna görünce Kafanı çeviriyorsun oluyo bitiyo, ama buyum işte buyum!!!
5 kiloda bir yükleyeceğim resmimi. Şu an 95.5 kiloyum.
Ay ne güzel. O tatlı büfeleri yok mu aslında hepsi aynı ama renklendirip 40 çeşit yapıyorlar ya ben Dayanamayıp hepsini yiyorum işte, sen öyle yapma nereye gidiyorsunuz?Kizlar yarin ailecek tatile cikiyoruz inş kilo almadan donerim herşey dahil konseptten
Arkadaşlar kilo bildirim günü ben 95.7 çıktım. Daha sonra Kafamı duvarlara vurmamak için bu hafta daha sıkı disiplinli dikkalti olacağım. Foto yüklemek daha çok gaza getirdi. Açıp açıp ona bakıyorum.Kilo Bildirimleri:
15 Haziran Carsamba
elifimm39 104
@suhneva 102.8
aysem25 101.7
kedikedi84 97.1
ISILDURU 93.2
@blackswannina94 82.9
Evet kizlar yaris baslamistir. Her çarsamba kilo bildirimi yapicaz insallah. Aramizdan bir kisi kilo takibi yapsin isterseniz bende yapabilirim. Her carsamba o kisiyi etiketliyip kilo bildirimi yapalim mutlaka. Insallah bu sefer olur. Pes etmek umutsuzluga dusmek yok. Bu baslangic hepimiz icin hayirli olur insallah.
canım hoş geldin bende bursalıyım boyumuz kilomuz yaşımız yakın inş hep beraber istediğimiz kilolara ineriz..Hepinize merhaba canim hayirli ramazanlar beni cok mutlu ettiniz samimiyetinizle suan agliyorum desem bana inanirmisiniz bilmem ama hayatimda ilk kez yuz kiloyu gorunce yolun sonuna geldigimi artik basaramicami dusundum yani zayif bi kadin olmayi esimin tabiriyle yilan gibi.surekli kilo aldigim icin 120 130 140 kilolarda olmanin korkusuyla araniza katilmaya karar verdim ayni zamanda ikinci takimada girdim bugun biraz uzun oldu kusura bakmayin bu arada boyum 1.59 kilo 101 38 yasindayim pkom var ilk adetimi gordugumden beri kilo sorunum var
canım valla azdıklarında kendimi gördüm normal yemeyi bilseydik kilolu olmazdık bende sürekli atıştırırım canım sıkıldıkça hep bişeler yerim bişey bulamasam ekmek arası peynir koyar yerdim sonrada gelsin kilolar inş bu sefer başarırız..Ay çok sinirliyim kendime bu hale nasıl geldim onu da itiraf edeyim, kimse yokken markete gidilir cocostar, gofret, kaju,Antep fıstığı alınır ve yenir. Markete gitmeye üşenilirse yarım kilo süte pirinç unu, irmik evde hangisi varsa katılarak Muhallebi yapılır koca gelene kadar sıkıldıkça yenir. Dışarı çıkmış eve dönüyorsam eve boş gidilmez tatlı alınır pasta vs. Kimse görmeden yenir. Öğlen evde yiyecek birşey yoksa makarna haşlanır, mayanozle yenir. Yani su içsem yarıyor değil benim eserim bu!!!!!!!!! Ne yiyorsanız osunuz derler ya ben tatlılar hamurlar yiye yiye hamur gibi bi vücuda sahip oldum. Al sana profiterol al sana makarna salatası. Bütün gün yayıl yat yayılmış bir vücut sana!!!
Bence cok guzel vermissin masallah sana.kilomuz fazla oldugu icin ayda 4kilo normal oldugunu dusunuyorum.dunya saglik orgutune gore ayda2 ile 4 kilo arasi verilmesi gerekiyo.ben kas kaybindan ve sarkmalardan cok korkuyorum.bikac kez internette sarkmalari olanlari gordum icim kalkti.simdilik ayda 4 kilo 75in altina inince ayda 2 kilo vermeyi planliyorum.Arkadaşlar kilo bildirim günü ben 95.7 çıktım. Daha sonra Kafamı duvarlara vurmamak için bu hafta daha sıkı disiplinli dikkalti olacağım. Foto yüklemek daha çok gaza getirdi. Açıp açıp ona bakıyorum.
Okuyunca inanamadım emin ol bu yediklerinle kilon az bileAy çok sinirliyim kendime bu hale nasıl geldim onu da itiraf edeyim, kimse yokken markete gidilir cocostar, gofret, kaju,Antep fıstığı alınır ve yenir. Markete gitmeye üşenilirse yarım kilo süte pirinç unu, irmik evde hangisi varsa katılarak Muhallebi yapılır koca gelene kadar sıkıldıkça yenir. Dışarı çıkmış eve dönüyorsam eve boş gidilmez tatlı alınır pasta vs. Kimse görmeden yenir. Öğlen evde yiyecek birşey yoksa makarna haşlanır, mayanozle yenir. Yani su içsem yarıyor değil benim eserim bu!!!!!!!!! Ne yiyorsanız osunuz derler ya ben tatlılar hamurlar yiye yiye hamur gibi bi vücuda sahip oldum. Al sana profiterol al sana makarna salatası. Bütün gün yayıl yat yayılmış bir vücut sana!!!