Evliliğim için 35 kilo

Boşver almadın ya bu kadar misafire... Artık başla ama bak ramazana 3 hafta var
Hee kizz tamm üstüne bastin bende kendime liste yaptim yarin ekmek tatli gibi vs bırakıyorum zor bi gun olabilir ama basaracagimm.. ramazana kadar en az 4 kg vermeliyim bekleyinn ben geliremm.. haberlerde izledinizmi kadin 27 ci tup bebek te bebeği oldu banada umut oldu verecek olan rabbim işte bir an once zayiflayim da kurtuluyum su kg dan hedefim çok büyük. .

günaydın hanımlar..
hasta olanlarınız varmış. çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol şifa versin inş.
dün gece çok zor yattım. sanırım aldığım kaloriler çok az. ve acayip baş ağrısı yaptı. normalde kahvaltıyı yapınca iyi oluyorum. kahvaltıyı yapmama rağmen toparlanamadım daha. başlamışken ve azmim varken biraz sıktım ama o da beni zorladı sanırım.

Sende hoşgeldin ilgilenemedim is yogunlugumdan sen kac kg sun..ve guzel iste tam senin diyet modunda oldugun aci cekiyorsan kesin yagg yakiyorsundur güzel sabret ..kac kalori aliyorsun günde. .

Sende hoşgeldin ilgilenemedim is yogunlugumdan sen kac kg sun..ve guzel iste tam senin diyet modunda oldugun aci cekiyorsan kesin yagg yakiyorsundur güzel sabret ..kac kalori aliyorsun günde. .
hoşbulduk saol. valla benim ki acı boyutunu geçti 1000 bulmuyordur kalori miktarı. 75.4 ile başladım 10 gün önce. bugün 72.1 gösteriyordu baskül.

hoşbulduk saol. valla benim ki acı boyutunu geçti 1000 bulmuyordur kalori miktarı. 75.4 ile başladım 10 gün önce. bugün 72.1 gösteriyordu baskül.
Aaa kg iyu vermisin ama kalorin az degilmi ilerde kg vermen durursa icee azaltman gerekecek gerci kendini iyi hissediyorsan devamm..bende aci cekmeyi ozledimmm :))) aci cekersem bilinki kg veriyorumdur :))

Aaa kg iyu vermisin ama kalorin az degilmi ilerde kg vermen durursa icee azaltman gerekecek gerci kendini iyi hissediyorsan devamm..bende aci cekmeyi ozledimmm :))) aci cekersem bilinki kg veriyorumdur :))

haha evet ben de bugün onu düşündüm. ama hedefime çok bişey de yok. kısmet olursa ilk hedefim 69 sonra da 64. bakalım nolacak. açlık acısına ben de seviniyorum desem yeridir bu başıma vuruyordu kalp atışım çok fazlaydı. bugün akşam biraz saha eklemeler yaparım. salata yoğurt gibi.

Hadi valla zaman alehimize işliyor verelim de bitsin artık. Seni mutlu ve motive görmek bana enerji veriyor...

Evet salata yoğurt ekle, mide kazınmadı normal de baş ağrısı çok aç kadığın anlamına geliyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…