• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

haha :KK70: evet ben de bugün onu düşündüm. ama hedefime çok bişey de yok. kısmet olursa ilk hedefim 69 sonra da 64. bakalım nolacak. açlık acısına ben de seviniyorum desem yeridir:KK70: bu başıma vuruyordu kalp atışım çok fazlaydı. bugün akşam biraz saha eklemeler yaparım. salata yoğurt gibi.
Eklemeler yap muhtemelen tansiyonun dusuyordur yada çıkıyordr ondan kalp hızli atar dikkat et baci bende 69 -70 bi oluyum millete cig kofte yedirecemm :)) bak odulumuz bile bogazz :))

Hadi valla zaman alehimize işliyor verelim de bitsin artık. Seni mutlu ve motive görmek bana enerji veriyor...
Ayy canimm benimm sende öyle sende cok güzel degsiklikler var motive ediyorsun eve merak ediyorum su ramazana ne kadar kg verecegim merak ediyorum bde ramazanda kg almak istemiyorum hele bi veriyimde

kızlar size bir şey soracağım. diyetteyken akşam oturmalarına katılıyor musunuz??
arkadaşım çağırıyor ve hiç gidesim yok. yani ne güzel ritim tutturdum. ramazana da az kaldı. gitmesem saçmamı olur. çok kararsızım. eşim sen nedersen o şekilde yapalım diyor. bilemedim ne diyeceğimi.

kızlar size bir şey soracağım. diyetteyken akşam oturmalarına katılıyor musunuz??
arkadaşım çağırıyor ve hiç gidesim yok. yani ne güzel ritim tutturdum. ramazana da az kaldı. gitmesem saçmamı olur. çok kararsızım. eşim sen nedersen o şekilde yapalım diyor. bilemedim ne diyeceğimi.

Ben önden diyette olduğumu , o saatte yemek yiyemediğimi, sadece meyve yiyebildiğimi söylüyorum.
Hazırlıklarını ona göre yapıyorlar.
Böylelikle kimse zorda kalmış olmuyor.

Canım git diyette olduğunu biliyor mu bilmiyorsa akşam fazla kaçırmışım midem biraz rahatsız desen olmaz mı

Back