- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.781
Eklemeler yap muhtemelen tansiyonun dusuyordur yada çıkıyordr ondan kalp hızli atar dikkat et baci bende 69 -70 bi oluyum millete cig kofte yedirecemm :)) bak odulumuz bile bogazz :))hahaevet ben de bugün onu düşündüm. ama hedefime çok bişey de yok. kısmet olursa ilk hedefim 69 sonra da 64. bakalım nolacak. açlık acısına ben de seviniyorum desem yeridir bu başıma vuruyordu kalp atışım çok fazlaydı. bugün akşam biraz saha eklemeler yaparım. salata yoğurt gibi.
Ayy canimm benimm sende öyle sende cok güzel degsiklikler var motive ediyorsun eve merak ediyorum su ramazana ne kadar kg verecegim merak ediyorum bde ramazanda kg almak istemiyorum hele bi veriyimdeHadi valla zaman alehimize işliyor verelim de bitsin artık. Seni mutlu ve motive görmek bana enerji veriyor...
Eklemeler yap muhtemelen tansiyonun dusuyordur yada çıkıyordr ondan kalp hızli atar dikkat et baci bende 69 -70 bi oluyum millete cig kofte yedirecemm :)) bak odulumuz bile bogazz :))
Evet salata yoğurt ekle, mide kazınmadı normal de baş ağrısı çok aç kadığın anlamına geliyor heralde.
kızlar size bir şey soracağım. diyetteyken akşam oturmalarına katılıyor musunuz??
arkadaşım çağırıyor ve hiç gidesim yok. yani ne güzel ritim tutturdum. ramazana da az kaldı. gitmesem saçmamı olur. çok kararsızım. eşim sen nedersen o şekilde yapalım diyor. bilemedim ne diyeceğimi.
Bazen susuzlukta yapıyor Canım Benimde bugün çok ağrı oldu önce filtre kahve içtim sonra da bol bol su şuan hiçbirşeyim kalmadıEvet salata yoğurt ekle, mide kazınmadı normal de baş ağrısı çok aç kadığın anlamına geliyor heralde.
Canım git diyette olduğunu biliyor mu bilmiyorsa akşam fazla kaçırmışım midem biraz rahatsız desen olmaz mıkızlar size bir şey soracağım. diyetteyken akşam oturmalarına katılıyor musunuz??
arkadaşım çağırıyor ve hiç gidesim yok. yani ne güzel ritim tutturdum. ramazana da az kaldı. gitmesem saçmamı olur. çok kararsızım. eşim sen nedersen o şekilde yapalım diyor. bilemedim ne diyeceğimi.
He ya ödülümüz Bile boğaza çalışıyorEklemeler yap muhtemelen tansiyonun dusuyordur yada çıkıyordr ondan kalp hızli atar dikkat et baci bende 69 -70 bi oluyum millete cig kofte yedirecemm :)) bak odulumuz bile bogazz :))
Afiyet olsun canımDünki menümü yazıp , gidip çay alayım ve geçmişi okuyayım :)
Sabah : peynir, simit
Öğle: salata , yoğurt, 5 badem
Ara: elma
Akşam : haşlama et, kefir, salata
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
Afiyet olsun canım üzüm kuru üzüm mü açıktırmadı mı seniiyiyiz, umarim herkes iyidir
menum
kahvalti 1 muz, peynir, sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
ogle salata, tavuk izgara, yogurt
aksam ispanak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek
ara 3 ceviz, 10 uzum, chia puding, sutlu kahve
kuru uzum, cevizle yiyince aciktirmiyor, tek basina yiyince aciktiriyor tabiAfiyet olsun canım üzüm kuru üzüm mü açıktırmadı mı seni
Çok şükür canım küçük uyuyor büyük okuldan geldi ödev yaptık yemeklerini hazirliycamMerhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?