- 9 Ocak 2012
- 15.029
- 28.968
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.741
Benim başlamam 20 yi geçip rekor kırdı 6 yıllık pazartesileri topla hah işte benim başlıycam dediğim haftalar ediyor...
Ay dün serbest gün yaptım ya bugün acayip midem yanıyor... Sağlıklı beslenmek en güzeli uyku bastı midem yandı ay fena...
Benim var hemde 9 taneTam benlik bir günaydınama bir kedim bile yok anlıyor musunuz
Gerçekten mi? Dükkanın orda mı yoksa evde var mı? Ben sokakta seviyorum artık napıyım eşim çok korkuyor hayvanlardan.Benim var hemde 9 tane
Yok evde bakamam Canım eve akşam 10 oluyorum malum burada bakıyorum köpeklerimde vardı 4 tane 3 ölü 1 ni yuvalandırdım kedileride öyle yapıyorum yuva buluyoruz şuan 3 köpek 9 tane kedimiz varGerçekten mi? Dükkanın orda mı yoksa evde var mı? Ben sokakta seviyorum artık napıyım eşim çok korkuyor hayvanlardan.
Afiyeet olsun canımMenume gelince sabah bir haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kahve akşam iki patlıcan bir kabak karnıyarık fırında kizardi yağsız çokta hafif oldu bir kase yoğurt 10 tane kadar badem fındık
Tşk canımAfiyeet olsun canım
Çok geçmiş olsun yaz gribide kötüBu sabah kahvaltı yapamadım
Öğlen 2 Lahmacun
Akşam yarım tabak makarna
Spor yok malesef bogazim çok ağrıyor yerimden kalkacak halim yok
Çok sağol canım berbat biseymisÇok geçmiş olsun yaz gribide kötü
Kolay gelsin canım bende yapıcam perde cam vs her oda iki cephe yere kadar cam birde balkonları mı kapadım cam balkonlar kızlar guvende olsun diye bı gelen kadın akşama kadar sadece cam siliyor korkuyorlar gelmeye dün aradım ben yarın akşam haber vericem dedi korktu zaarTemizlik var evde arada dinlenirken girebiliyorum. Akşam kv ye gidicem yemeğe %99 köfte vardır ama gelince yazarım menümü.
gecmis olsun cok, benim de simdilik burnum akiyor, umarim daha kotulesmez.Bu sabah kahvaltı yapamadım
Öğlen 2 Lahmacun
Akşam yarım tabak makarna
Spor yok malesef bogazim çok ağrıyor yerimden kalkacak halim yok
hadi sana da gecmis olsun :) insan mutlu oluyor di mi eksileri gorunceSlm kızlar bu sabah 81.7 kg çıktım çok şükür ödemmiş hepsi sporumu yaptım kızımı uyuttum yeşil çayimi içiyorum
Herkesmi hasta geçmiş olsun sanada yaz geldi yaw dikkat edin kendinizegecmis olsun cok, benim de simdilik burnum akiyor, umarim daha kotulesmez.
Hep eksi olsun inşallah hepte artık bitsin bu kilo derdim 1.5 yıldır uğraşıyorumhadi sana da gecmis olsun :) insan mutlu oluyor di mi eksileri gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?