- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.801
Öyle mi yapıyorsun aklımda olsun afiyet olsun canımkuru uzum, cevizle yiyince aciktirmiyor, tek basina yiyince aciktiriyor tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi yapıyorsun aklımda olsun afiyet olsun canımkuru uzum, cevizle yiyince aciktirmiyor, tek basina yiyince aciktiriyor tabi
Oh kolay gelsin canımÇok şükür canım küçük uyuyor büyük okuldan geldi ödev yaptık yemeklerini hazirliycam
Süpersin canım afiyet olsunMenümü paylaşayım sabah iki haslanmis yumurta peynir domates salatalık kahve yeşil çay akşam iki kaşık makarna iki karnıyarık fırında kizardi bir kase yoğurt kahve yeşil çay spor 45 dk yürüyüş bol su içmeye çalışıyorum
Tşk ederimSüpersin canım afiyet olsun
Off off kimin zaafi degilki çikolata neymm cok aramam pasta baklavaya dayanamimm himmm himmm diyimde icee eziyet olsun..yeter bu kaa tatli yediğimiz hep o tatlilar yuzunden abur cuburdan aldikk kg tad ayni tad hic yemeye degmez çünkum biz zayiflicigizzzpuhahah ben de tatlı falan yerim herhalde tek zaafım
Ay ben diyetteyken kesinlikle yemimm ama diyetteysem arkadaslar ye diye israr ikram ediylar ya onu reddetme çok hoşuma gidiyor eger samimiyseniz ben diyetteyim de ona gore gun kurusu yogurt .yada cay yaninda bi dilim peynir salatali vb.tabak hazirlasin sende caynann yersin..ben öyle yaparim yada hic bisey noo derimm..dicemmde :)))kızlar size bir şey soracağım. diyetteyken akşam oturmalarına katılıyor musunuz??
arkadaşım çağırıyor ve hiç gidesim yok. yani ne güzel ritim tutturdum. ramazana da az kaldı. gitmesem saçmamı olur. çok kararsızım. eşim sen nedersen o şekilde yapalım diyor. bilemedim ne diyeceğimi.
Olursun bence hatta 5 hafta sonraboyle yersem 5 hafta icinde 77 kilo olacakmisim pe inanasim gelmiyor ama :) bakalim bu program ne kadar kesin
Bi yere gideceksek genelde temeğimi yiyip gidiyorum yiyemeden gidersem bana en az zarar vereceklerden az yiyorum. Hepsi zararlıysa aç kalıcak gibi yiyorum. Valla bize arkadaşlar geldi geçenlerde pasta getirmişler yediklerini yediler gerisini paket yapıp geri vdrdim.kızlar size bir şey soracağım. diyetteyken akşam oturmalarına katılıyor musunuz??
arkadaşım çağırıyor ve hiç gidesim yok. yani ne güzel ritim tutturdum. ramazana da az kaldı. gitmesem saçmamı olur. çok kararsızım. eşim sen nedersen o şekilde yapalım diyor. bilemedim ne diyeceğimi.
Hemen dön Canım şımarmak YokKuzlar ben bugün biraz kaçırdımonun için menü yazmayayım ama söz yarın eski halime dönüyorum şımardım sanırsam
Bence abartı Yok canım afiyet olsunKizla menumu yazemm
Sabah 10:00 bi haslanmis yumurta, peynir zeytin salata bi cilek receligin cilegini yedim
Bi saat sonra bi kase yogurda 1 yk chia,1yk yulaf bir cimcik zerdecal zencefil tarcin karistirdim yedim acayip tok tuttu
Aksam 19:40 gec vakitte oldu bugunluk böyle olsun misafirim vardi.
2yk madimak yemegi 2yk patates kavurmasi, bi kase mercimek çorbası iki çatal spagetti iki yk salata
Salata cok yerdim ama kalmadi bana
3lt su tamamlanacak 2 saat yürüyüş yapildi.
İyi geceler tatlımİyi geceler kızlar
Iyi geceler canim..İyi geceler kızlar
Kız o ne irade o helal olsun sanaBi yere gideceksek genelde temeğimi yiyip gidiyorum yiyemeden gidersem bana en az zarar vereceklerden az yiyorum. Hepsi zararlıysa aç kalıcak gibi yiyorum. Valla bize arkadaşlar geldi geçenlerde pasta getirmişler yediklerini yediler gerisini paket yapıp geri vdrdim.
O irade bugün yerlerdeydi napalım arada olur öyle yarın devam...Kız o ne irade o helal olsun sana
Günaydın canımİyi geceler tatlım