- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.581
Bence çok güzel bir menü afiyet olsun canım
vauw baya şekle girmişinBu da bugün 84,4 kg ile
Aynen ama hala öyle maalesef geçen düğünde takı sırasında çekilen fotoğrafı görünce dedim daha çok yolum var...Kız ben kendimi zayıf sanıp resimler çekiliyorum ya 100 kiloyken sonra resimlere bakıp kız bu benmiyim diyordum insan kendine hiç konduramiyor ama şimdi bakınca anlıyorum farkı esimde geçende dedi geçen yazık tatil fotolarina baktimda oyoyoyy diyor aynı otele gidicez Haziran'da gene aynı pastane de bu kez zayiflamis fotomu cekiceksin dedim
Seni başka topiklerden hatırlıyorum tezmi yapıyorsun kilo icinmi diyorsun:))Selaaam
Ben de size katılabilirsem çok mutlu olucam
Çoğu kilolu kadın gibi bemim de yaşadıklarım ve dertlerim o kadar benzer ki...
Kendi kendime birçok kez kilo verme çabaları, sonrasında gene gelsin kilolar...
Sonra evlilik hayatı, çocuk, sigara bırakmaca derken gene kilolu bir kadın oldum ve bunu ben de fotoğraflardan tabi bir de annemle babamın şaf sokmalarından anladım...
Eşim de hiç kilo verebileceğime inanmadı.
Neyse 3 Nisanda diyete başladım, 90.9 kg idim. Şimdi devam ediyorum ama motivasyona ihtiyacım oluyor...
Ay benimkiler bu konuda berbat... Anneme ne zaman gitsem ye ye ye diye baskı. Bugün size uğrayacağım diyorum ne yapayım ne yersin hamur kızartıyım mı diyo. Sanki başka yerlerde yiyormuşum da onlara poz yapıyormuşum gibi davranıyordu trip atıyodu kadın, yeni yeni anlamaya başladı...Annemler çok iyi moral verme konusunda, ben daha bir kilo verdim, o kadar farkedilecek bir kilo değil
Hemen kardeşim bir yandan annem bir yandan hemn farkedildi, bak karnın kendini topladı diye methiyeler düzmeye başladılar, ben de iyiymişim bari devam edeyim dedim
15 kilo farkediliyor ama farkedimez mi hiç.
Teşekkürler...Çok büyük fark olmuş , harikasın , tebrikler canım
O zaman hoşgeldin. Pazartesi günleri tartılıyoruz o gün eklerim seni tabloya unutursam hatırlatır mısın?Selaaam
Ben de size katılabilirsem çok mutlu olucam
Çoğu kilolu kadın gibi bemim de yaşadıklarım ve dertlerim o kadar benzer ki...
Kendi kendime birçok kez kilo verme çabaları, sonrasında gene gelsin kilolar...
Sonra evlilik hayatı, çocuk, sigara bırakmaca derken gene kilolu bir kadın oldum ve bunu ben de fotoğraflardan tabi bir de annemle babamın şaf sokmalarından anladım...
Eşim de hiç kilo verebileceğime inanmadı.
Neyse 3 Nisanda diyete başladım, 90.9 kg idim. Şimdi devam ediyorum ama motivasyona ihtiyacım oluyor...
Moral verme konusunda iyi olan bir kac kisi lazim oluyor kilo verirken :)Ay benimkiler bu konuda berbat... Anneme ne zaman gitsem ye ye ye diye baskı. Bugün size uğrayacağım diyorum ne yapayım ne yersin hamur kızartıyım mı diyo. Sanki başka yerlerde yiyormuşum da onlara poz yapıyormuşum gibi davranıyordu trip atıyodu kadın, yeni yeni anlamaya başladı...
Afiyeet olsun canım güzel menü böyle giderse en kısa zamanda 7leri göreceksin insaallahSabah:2 dilim peynir 1 yumurta
Öğlen: Torku vanilyalı süt çıkarmış dayanamadım alıp ondan içtim serin serin
Akşam: Izgara et valla salata yapmaya üşendim
Çook iyi zaten diyete de bir pazartesi başlamıştım. Benim için güzel oldu. Hatırlatıcam.O zaman hoşgeldin. Pazartesi günleri tartılıyoruz o gün eklerim seni tabloya unutursam hatırlatır mısın?
Ağırlık derken nasıl çalışıyorsunuz dambıllarla mı kaç kere ne yapıyorsunuzBugünki menüm berbat yerlerde kahvaltım klasik Karatay akşam 10 tane mercimek köftesi ve haydarispor olarak 45 dk ağırlık fazla yapmadım kitapçıya gitmem gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?