- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.621
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar
Maşallah canım sanaBu arada kızlar kilom 72 olmuşum -1.6 kg vermişim
Dün neredeyse yıkayacaktım kremi, inşallah çektiğimiz acıya değerkedikedi84 dün yine almayı unuttum avm gittim kitap aldım geriye döndüm bu kremi sürmek bana nasip olmayacak sanırım
İnşallah canım ya of ki ofDün neredeyse yıkayacaktım kremi, inşallah çektiğimiz acıya değer
Kolay gelsin canımKızlar bugün misafirlerim var fazla giremeyebilirim ama akşam menumu yazarım öptüm hepinizi kocaaaamaaan
Teşekkür ederim canımMaşallah canım sana
Afiyet olsun canım iyi haftasonlarımerabalar.. fırsat bulmuşken bugün ki menümü de yazayım.
sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
biraz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe ikisi birarada
öğlen
közlenmiş patlıcan-domates-salatalık (birer tane)
1 kepçe yoğurt
ara
2 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay
ara
yarım nescafe ikisi birarada
akşam
1 kase mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
ara
1 elma
3 litre su.
haftasonları genelde net kullanmıyorum. pazartesi görüşürüz inş. ve inş kaçamaksız biter haftasonu.
Afiyet olsun canım iyi haftasonları
Sağol Canım umarım bereketli bir haftasonu olur benim içinteşekkürler. sana da iyi haftasonları
Kolay gelsin sanaKızlar bugün misafirlerim var fazla giremeyebilirim ama akşam menumu yazarım öptüm hepinizi kocaaaamaaan
Aynengünaydın kızlar..
geçmişe çok bakamadım yoğunum bugün baya. inş uğramaya fırsatım olur. az yiyoruz bol su içiyoruz.. pazartesiye az kaldı
Evet canim ev ziyareti birde binada komşuluk ilişkileri sıkı geldilermi toplu geliy, birde nazara neym geliyorum kuran ne okutturdum bereket rahmet olsun diye iste boyle dun bayagi yoruldum bahcede bide aksam msafir sabah zor kalktim sonra anneme gittim yardima eve geldim hasatim ev temizlenecek ve halim yok üç gunluk bahçe ye gideriz ben bittim yogunum yorgunum iste hayat mesagaliyeti..Hep yeni ev ziyaretleri mi? Onun için mi geliyorlar? Napıcaksın, misafir gelip gidince rutin hayatın bozulunca çok zor oluyor.
Yokkk bebesimm ne kizcam doru soze ne denir tamam canim toparlanacagimm canimm benimm iyiki varsiniz kuzlarr ♡♥♡İyi geceler kızlar herkese kendisine iyi baksın @selcanmehmetcan bana umarım kızmamışsındır artık şu kilo işini gerçekten bitirmemiz lazım ben doğruları söyledim seni sevmesem söylemezdim bunu bil
Kiloyla ilgili olan topikleri gezdiğim oluyor, kendime gereken motivasyon için, motivasyonsuz olmuyor maalesef...oralardan belki hatırlıyorsundur :) Hızlı kilo vereyim Allahım lütfen şeklinde bir rumuz, tezbitsin yani en kısa böyle yazılıyordu :) ismim döneSeni başka topiklerden hatırlıyorum tezmi yapıyorsun kilo icinmi diyorsun:))
Hangi krem bu işe yarıyor mu sıkılaştırıcı mı ben de alsam mıDün neredeyse yıkayacaktım kremi, inşallah çektiğimiz acıya değer