- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.561
En iyisini yapmışsın lavaş yerine ne güzel protein almışsın Canım afiyet olsunDünki menüm;
Sabah: omlet, 1 dlm ekmek
Öğle: Döner , ayran, az lavaş
Akşam :1,5 adana köfte , az lavaş ( köfteyi abarttım ama lavaşı az yemek için ) , şalgam suyu
Oh ne güzel bende şuan uyumak isterdimValla uyuyodum :)
Canım benim sen eşinle kavgadan sonra bir türlü toparlayamadın artık kendine gel lütfen lütfen bahanelerin arkasına saklanmayalımGunaydin kizlar uc gündür ugrayamadim teli arkadaşta unutmusum bi 24 telsiz dinlendimm :)) dun misafirleri agirladim su iki gun benim icin facia geçti kendime vakit ayiramadim onume hazir ne geldiyse yedim ciddi anlamda kendime yemekte yapamadim misafir olmak cok iyi en azından reddediyorsun( simdi aksama kadar spor sayilacak çünkü bahceye gidiyorum ve aksam misafir gelcek allahtan dunku menulerden buzluga attim onlari ikram ederimm..yaa kizlar cok cok istiyorum diyet yapmayı şartlar beni zorladii..
Bence şuraya yazıyorum unutulmasınİsmimi yazmayayım buraya, ama 32 yaşındayım. Benim hedefte 69, aslında kafamda 65 var ama hayırlısı.
Bence fark ediyor her bölgeden ama bacak gitmiş olsun karın için hareket yap ben 2 gündür yapıyorum valla şuan acıyor hattaEvet ya zaten hep bacaktan gitti kilolar, artık göbekten yemeye başlasam iyi olacak. 2 ile 3 arasında çok fark göremedim bende biraz sırt yağları azıcık göbek fark etti. Bundan sonra 78 de çekerim artık bi de foto.
Hey maşallah süpersin canımKızlar sabah tartıldım 84,4 kiloyuminşallah pzt gününe 83 leri ucundan görürüm. ISILDURU sabit kalma bak yakalarım seni
Bence çok güzel bir menü afiyet olsun canımmeraba arkadaşlar. dün akşam misafrliğe davet edildik aniden. eşim dedi ki hanım diyette ona göre yemeğiniz varsa gelirizböylece tüm akrabalar duymuş oldu
neyse akşama menüm değişi ama bozmadım.
1 kase buğday çorbası
küçük bir erik kadar tavuk yedim. ara da yapmadım .
bugün ki menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği (salça sürülmüş. nedense cnm çok salça istiyor )
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
5 zeytin
1 ceviz
ara
1 kupa yeşilçay
3 tane form bisküvi
öğlen
1 kase taze fasulye
1 kase yoğur
ara
yarım ikisi birarada
ara
3 tane form bisküvi
şekersiz tarçın çayı
akşam
4 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
1 kase salata
Ölçülerim
27 Temmuz 2015- 97 kilo:118-102-122
23 Temmuz 2016- 94 kilo:117-97-121 iç bacak 70 kol 40
23 Kasım 2016- 89.2 kilo: 112-93-116 iç bacak 67 kol 33
27 Nisan 2017- 84.4 kilo: 108-89-113 iç bacak 63 kol 33
Aman allahım
Nasıl fark var Canım maşallah devam daha çok inceleceksinEki Görüntüle 1987968
Bu da bugün 84,4 kg ile
Kizzzz geliyor geliyor valla , az yiyip deli spor yapıyorum yavrum gerisi Allah'ın takdiri ne etsek boşHey maşallah süpersin canım
Kesinlikle canım bizlerde elimizden geleni yapalımKizzzz geliyor geliyor valla , az yiyip deli spor yapıyorum yavrum gerisi Allah'ın takdiri ne etsek boş
Ayyy ağzından bal damlıyorBence şuraya yazıyorum unutulmasın60 kg göreceksin
1.70 boyum mekik bir de kollarım için dumble ekleyeceğim evde oturduğum yerde yaparım.Aman allahımo bacaklar ne olmuş öyle nasıl bir incelme var yüzmenin faydaları yanında birde diyet yapınca harikasın boyun kaçtı Canım senin
Aynen biz elimizden geleni yapalımKizzzz geliyor geliyor valla , az yiyip deli spor yapıyorum yavrum gerisi Allah'ın takdiri ne etsek boş
Teşekkür ederim. Sen de çek evde foto bence sonra çok iyi oluyor baktıkça insan gaza geliyor. Çünkü insan aynaya bakınca kendini daha zayıf görüyor.Supersin canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?