• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Annemler çok iyi moral verme konusunda, ben daha bir kilo verdim, o kadar farkedilecek bir kilo değil
Hemen kardeşim bir yandan annem bir yandan hemn farkedildi, bak karnın kendini topladı diye methiyeler düzmeye başladılar, ben de iyiymişim bari devam edeyim dedim

15 kilo farkediliyor ama farkedimez mi hiç.
Ben biraz kilo verdim hiç farkedilmiyor açıkçası. 46 bedenim hala bedenim değişmedi. Ailem de eşimde farketmiyor. 15 kiloda farkediliyorsa daha çoook zamanım varmış demek ki yaa

Kızlar sizler kaç kilosunuz hedefiniz nedir hiç tanışamadık
Ben 90.9 kg yum. Özellikle 91 demiyorum 100 gr bile önemli moralim bozulmasın :D
Kafadan 25 kg vermem lazım. 65.9 hedefim. Ama o kilolara inince belki takıntı yapar daha da vermek isterim. Boyum 160 cm ama bana 50 li kilolar olmuyor, en ideal 63 ler benim için tipim bozuluyor yoksa

Kahvaltı 10: 2 adet burgu peynir, 1.5 dilim esmerekmek, 5 zeytin
Öğlen 14: 6 adet kasap köfte ekmeksiz, yanında 7-8 yaprak kıvırcık
Akşam 19: 1 dilim karpuz
Yürüyüş yapmadım.
2 lt su içtim.
Köfteler o kadar yağlı ve baharatlaymış ki akşam bir şey yiyemedim, mideme oturdu tıkadı beni...
Afiyet olsun canım aramıza hoşgeldin

Çook iyi zaten diyete de bir pazartesi başlamıştım. Benim için güzel oldu. Hatırlatıcam.

Ağırlık derken nasıl çalışıyorsunuz dambıllarla mı kaç kere ne yapıyorsunuz
Bizim evde de var dambıl ufak ama öyle köşede duruyor ben de yapıyım olmazsa ya kollarım iğrenç sarkık
Evet canım dumbıl ve mekanik aletler ile salonda yapıyorum bence hemen yapmalısın bu işin geri dönüşü Yok Canım ben 98 kg 73 kg düştüm herkes 65-68 kg der Allah'dan sarkmam Yok şükür

:KK71:
Ben biraz kilo verdim hiç farkedilmiyor açıkçası. 46 bedenim hala bedenim değişmedi. Ailem de eşimde farketmiyor. 15 kiloda farkediliyorsa daha çoook zamanım varmış demek ki yaa
2 sayfa önce resimlerimi koydum 89 ile 84 arasında pek fark yok ondandır. Ama bugün 44 beden pantolonum vardı dura dura modası geçmiş düşük bel kot:KK70: bugün düğmesi kapandı:super: biraz göbeğim pırtladı ama kalçamdan yukarı çıkmıyordu.:KK71:

tezbitsin tezbitsin yukarıdaki ekteki gibiyiz genel olarak kilolarımız açısından benim boyum 1.70 ben çok başlayıp bıraktım ama eylül ya da ekimdi 95 ile başlayıp 85 e kadar düştüm sonra 3 ay ara verip 4 kilo aldım 89 ile yeniden başladım geçen ay. Bu son kesinlikle hedef şimdilik 69 sonrası Allah kerim...

Back