- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.801
Kızlar ben ptesi katılıyorum aranıza bazı işlerim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun hiç yoktan iyidir. Benim yıl başından beri dzenim çok bozuldu hep davetlerdeydim ve 3 kilo aldım. Bugün bitti artık. Başlıyorum tekrar. Sen üzülmüşsün ama ben senin adına sevindim.Kızlar epeydir giremiyordum. İşlerimin yoğunluğu ve koşturmaca ancak fırsat bulabildim. Benimde bu aralar durgun biraz kilolar. Sanırım zaman geçtikçe zorluyor vücut. 1 ayda sadece 1600 gr yağ verebildim. Bu akşam tekrar gideceğim bakalım sonuca? Önceki haftalarda bende epey kaçamaklar yaptım hatta hiç gr veremediğim zamanlar oldu. Veremeyince benimde canım sıkılıyor sizler gibi
Ama yine de pes etmemek, mücadeleye devam etmek gerekiyor.
Olsun hiç yoktan iyidir. Benim yıl başından beri dzenim çok bozuldu hep davetlerdeydim ve 3 kilo aldım. Bugün bitti artık. Başlıyorum tekrar. Sen üzülmüşsün ama ben senin adına sevindim.
Tamam canım buradayım inşallah ptesi gününe kadar çözülür bazı sorunlarBurdayim bakalim basliyalim simdiden pazartesiden itibaren herkes tam katilir degilmi Miyav_su kedikedi84 pazartesimi tam kg lari bildirelim
Gunaydin gözün aydin :))Günaydın kızlar benimde eşim geldi bir 10 gün buralarda kendisi bende bugün dükkan gitmedim yeni uyandım birazdan evi toparlayıp oradan spora gitmeyi düşünüyorum
Günaydın kac haftada verdin bu kg trbrik ederimGünaydın kızlar.
Keyifler nasıl? Sizlerle burada yazışmak bana çok keyif veriyor ve motive ediyor açıkçası. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. kedikedi84 tartı günü ne zaman? Cuma günü gittim diyetisyene 3 kg vermişim. 1,7 si yağdan
Günaydın kac haftada verdin bu kg trbrik ederim
Sağol canımGunaydin gözün aydin :))
Pazartesi olsun dedik. Sen diyetisyene gittikçe yazarsın. Kızlar artık düzenimiz olması açısından yine tablo yapayım diyorum. Madem hepimiz kararlıyız. Bugün tartılmayalar yarın tartılıp yazabilirler mi? Yarın hazırlayayım tabloyu başlayalım. Ben 13 Nisana kadar hiç kaçamak yapmayacağım.Günaydın kızlar.
Keyifler nasıl? Sizlerle burada yazışmak bana çok keyif veriyor ve motive ediyor açıkçası. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. kedikedi84 tartı günü ne zaman? Cuma günü gittim diyetisyene 3 kg vermişim. 1,7 si yağdan
Tamam canım bende sabah tartılıyorum inşallah unutmazsam atarım burayaPazartesi olsun dedik. Sen diyetisyene gittikçe yazarsın. Kızlar artık düzenimiz olması açısından yine tablo yapayım diyorum. Madem hepimiz kararlıyız. Bugün tartılmayalar yarın tartılıp yazabilirler mi? Yarın hazırlayayım tabloyu başlayalım. Ben 13 Nisana kadar hiç kaçamak yapmayacağım.
Bende haziranda 60 kg olmak istiyorum ve ekimde çocuk düşünüyoruz akşam eşimle konuştukHaziran sonunda artık 70 kilo olup çocuk yapmak istiyorum. Temmuzda çocuk çalışmalarına kesin başlamam gerek. Ağustosta da düğün var gidip beğendiğim abiye elbiseyi almak istiyorum, sırf üstüme oldu içine girebildim diye almak istemiyorum. Ah aysem25 ah nerelerdesin beraber kilo verip çocuk muhabbeti yapacaktık.