• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlar epeydir giremiyordum. İşlerimin yoğunluğu ve koşturmaca ancak fırsat bulabildim. Benimde bu aralar durgun biraz kilolar. Sanırım zaman geçtikçe zorluyor vücut. 1 ayda sadece 1600 gr yağ verebildim. Bu akşam tekrar gideceğim bakalım sonuca? Önceki haftalarda bende epey kaçamaklar yaptım hatta hiç gr veremediğim zamanlar oldu. Veremeyince benimde canım sıkılıyor sizler gibi :(
Ama yine de pes etmemek, mücadeleye devam etmek gerekiyor.

Kızlar epeydir giremiyordum. İşlerimin yoğunluğu ve koşturmaca ancak fırsat bulabildim. Benimde bu aralar durgun biraz kilolar. Sanırım zaman geçtikçe zorluyor vücut. 1 ayda sadece 1600 gr yağ verebildim. Bu akşam tekrar gideceğim bakalım sonuca? Önceki haftalarda bende epey kaçamaklar yaptım hatta hiç gr veremediğim zamanlar oldu. Veremeyince benimde canım sıkılıyor sizler gibi :KK43:
Ama yine de pes etmemek, mücadeleye devam etmek gerekiyor.
Olsun hiç yoktan iyidir. Benim yıl başından beri dzenim çok bozuldu hep davetlerdeydim ve 3 kilo aldım. Bugün bitti artık. Başlıyorum tekrar. Sen üzülmüşsün ama ben senin adına sevindim.

Olsun hiç yoktan iyidir. Benim yıl başından beri dzenim çok bozuldu hep davetlerdeydim ve 3 kilo aldım. Bugün bitti artık. Başlıyorum tekrar. Sen üzülmüşsün ama ben senin adına sevindim.

Canım bir ara benim de organizasyonlar davetler yüzünden düzenim bozulmuştu. Ama artık çareyi şöyle buldum. Her gittiğim yere öğünlerimi de götürdüm ve misafirim varsa da onlara ikramlıklar hazırladım ama yemedim. Tuhafsıyorlarsa da kendileri bilir sonuçta sağlığım ve kararlarım önemli. Bir de kaçırdıysan da muhakkak hesaplama yap kafanda. Mesela listende ekmek var ve sen kaçamak börek yedin diyelim. O böreğin ekmek karşılığına kadar ekmekten uzak dur. En iyi bu şekilde kendini düzene sokarsın.
Sevgiler

Günaydın kızlar.
Keyifler nasıl? Sizlerle burada yazışmak bana çok keyif veriyor ve motive ediyor açıkçası. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. kedikedi84 kedikedi84 tartı günü ne zaman? Cuma günü gittim diyetisyene 3 kg vermişim. 1,7 si yağdan

Günaydın kızlar.
Keyifler nasıl? Sizlerle burada yazışmak bana çok keyif veriyor ve motive ediyor açıkçası. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. kedikedi84 kedikedi84 tartı günü ne zaman? Cuma günü gittim diyetisyene 3 kg vermişim. 1,7 si yağdan
Günaydın kac haftada verdin bu kg trbrik ederim

Günaydın kızlar.
Pazartesi olsun dedik. Sen diyetisyene gittikçe yazarsın. Kızlar artık düzenimiz olması açısından yine tablo yapayım diyorum. Madem hepimiz kararlıyız. Bugün tartılmayalar yarın tartılıp yazabilirler mi? Yarın hazırlayayım tabloyu başlayalım. Ben 13 Nisana kadar hiç kaçamak yapmayacağım.

Haziran sonunda artık 70 kilo olup çocuk yapmak istiyorum. Temmuzda çocuk çalışmalarına kesin başlamam gerek. Ağustosta da düğün var gidip beğendiğim abiye elbiseyi almak istiyorum, sırf üstüme oldu içine girebildim diye almak istemiyorum. Ah aysem25 aysem25 ah nerelerdesin beraber kilo verip çocuk muhabbeti yapacaktık.

Pazartesi olsun dedik. Sen diyetisyene gittikçe yazarsın. Kızlar artık düzenimiz olması açısından yine tablo yapayım diyorum. Madem hepimiz kararlıyız. Bugün tartılmayalar yarın tartılıp yazabilirler mi? Yarın hazırlayayım tabloyu başlayalım. Ben 13 Nisana kadar hiç kaçamak yapmayacağım.
Tamam canım bende sabah tartılıyorum inşallah unutmazsam atarım buraya

Haziran sonunda artık 70 kilo olup çocuk yapmak istiyorum. Temmuzda çocuk çalışmalarına kesin başlamam gerek. Ağustosta da düğün var gidip beğendiğim abiye elbiseyi almak istiyorum, sırf üstüme oldu içine girebildim diye almak istemiyorum. Ah aysem25 aysem25 ah nerelerdesin beraber kilo verip çocuk muhabbeti yapacaktık.
Bende haziranda 60 kg olmak istiyorum ve ekimde çocuk düşünüyoruz akşam eşimle konuştuk

Back