- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.541
Aspir yağını hiç duymadım. Araştırayım bakayım. Şimdi sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yağı ve sirkeli su içiyorum. Bi de kimyon yiyodum öğlenleri ama sanki o bağırsaklarımı yavaşlattı gibi geldi şimdilik bıraktım. Probiyotik toz verdi diyetisyenim yoğurda karıştırıp onu yiyorum düzene girsin diye.Kizlar aspir yagi duydunuzmu kuzenim kullaniyo faydasini goruyo. .kullanan varmi
Sende çok iyisin valla adım adım gidiyoruz. Takımda rakipler falan izliyorum seniMaşallah diyelim bende 83.9 kız iki kiloya indi fark bak 6 kiloydu süper iyi gidiyorsun
Çok mutlu, çok güzel oldun diyip duruyor.Hadi Bakalim insallh guzel devam ederiz..peki kocan ne diyo
Yok kedim çok severim kedileri en büyük hayalim ama malesef kocam hayvanlardan korkuyor. Özelden yazayım adımı ama burda yazma zaten resim falan koyuyorum deşifre olmayalım. Yengem de buranın müdavimiymiş akrabalara afiş sonrakedikedi84 kız senin adın ne aylardır yazisiyoruz bu kedi kedi nedir evde kedilerinmi var
Ay hayır olsun. Aman ameliyat falan cesaret edenlere şaşıyorum.Rüyamda mide ameliyatı olmuştum ama ben zayifladim sayılır neden benden habersiz ameliyat ettiniz ki beni diye üzülüyordum hayr olsun
Selam canım, çok yoruldum bizde kaldılar. Ay hiç bi şey demediler ilk başta sonra bi konu açıldı ben de 15 kilo verdim ama belli olmuyo mu dedim, yok canım olur mu belli dediler o kadarkedikedi84 kız nrdsn misafirler gitmiştir artık anlat biraz ark.nasil karşıladı kilo vermeni begendilermi seni :)) yediğin içtiğin senin olsun
10 da kahvaltı ediyorsan 2 de öğlen ye bence az da olsa çorba salata falan. 6 ya kadar sonra çok acıkmıyor musun?Kizlar ben sabah 10da iki dilim ekmek hersey den az kahvalti ediyomu sonra aksam 6 ya kadar bisey yok belki bi elma cok nadir .6 dan sonra yine bisey yok yogurt kūrū 23:00 yanlismi yapiyirum annem psikolojik baski yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?