• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim dimek14.takimdasin farkında olmadan yarisiyoruz disene bende 8.takimdayim listelerde adını görünce aydım işi:KK200::KK200::KK200: bu arada annemde kalıp kilo vermende takdire şayan ben kesin on kilo alırdım
Aaaaaaa güzel kız buralar bizi motive ediyor sorma iki gündür haşat oldum ne diyet kaldı dayımı nisanladik tatlılar borekler off offf kilo almadan bari bu iki gün yüzünden yedim ama bir o kadarda hareket birde kardesimgil geldi ankaradan birde onların yanında diyet yapamıyorum.annemgilin yanında 3-4 kilo aldım ama ev sayesinde yediğim halde verdim ama kiloyu kafamda takamadigimdan da gitti şimdi kalacağım verecek miyim acaba...

Aaaaaaa güzel kız buralar bizi motive ediyor sorma iki gündür haşat oldum ne diyet kaldı dayımı nisanladik tatlılar borekler off offf kilo almadan bari bu iki gün yüzünden yedim ama bir o kadarda hareket birde kardesimgil geldi ankaradan birde onların yanında diyet yapamıyorum.annemgilin yanında 3-4 kilo aldım ama ev sayesinde yediğim halde verdim ama kiloyu kafamda takamadigimdan da gitti şimdi kalacağım verecek miyim acaba...
Verirsin verirsin, şimdi metabolizman hızlanmış bence evde biraz spor yürüyüş falan yaparsan şubat ayında 70 i görürsün.

Selam kızlar, hafta sonu biraz kaçamaklı geçti:sopa: artık çok yemek yiyince ben kötü oluyorum midem bulanıyor falan. Güzel bi gelişme bu ama hasta gibi oluyorum ya:KK64:

Selamlar hafta sonu biraz fazla kaçtığından bu öğlen sadece yoğurt ve akşam kereviz salatası yedim:kk77: çarşamba diyetisyene gidicem

Canım buralardayım saç için uğraşıyorum kusura bakma yazamadım sana nasılsın

Miyav su nasılsın canım naptin saç için çözüm buldunmu yaa galiba stresten oluyor bütün bunlar ben annemgilde kaldığımda ev için stresten avuç avuç sacim döküldü sindi stres biraz geride kalınca normallesiyor galiba kendini uzmemeye çalış tatlım ölümü..

Miyav su nasılsın canım naptin saç için çözüm buldunmu yaa galiba stresten oluyor bütün bunlar ben annemgilde kaldığımda ev için stresten avuç avuç sacim döküldü sindi stres biraz geride kalınca normallesiyor galiba kendini uzmemeye çalış tatlım ölümü..
Malesef bulamadım çok üzgünüm bu konuda :KK61:işte bulamadım dükkanıda satamadım :KK42:zor günler geçiriyorum sen neler yaptın yerleştin mi yeni evine

Back