• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kizlar aspir yagi duydunuzmu kuzenim kullaniyo faydasini goruyo. .kullanan varmi
Aspir yağını hiç duymadım. Araştırayım bakayım. Şimdi sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yağı ve sirkeli su içiyorum. Bi de kimyon yiyodum öğlenleri ama sanki o bağırsaklarımı yavaşlattı gibi geldi şimdilik bıraktım. Probiyotik toz verdi diyetisyenim yoğurda karıştırıp onu yiyorum düzene girsin diye.

Rüyamda mide ameliyatı olmuştum ama ben zayifladim sayılır neden benden habersiz ameliyat ettiniz ki beni diye üzülüyordum hayr olsun

Hadi Bakalim insallh guzel devam ederiz..peki kocan ne diyo :KK57:
Çok mutlu, çok güzel oldun diyip duruyor.
Ben işi bıraktım 2 sene oldu geçen konuşurken kendimi huzursuz hissediyorum hiç bi şey yapmıyorum dedim. Sen yapacağını yapıyorsun diyet spor yap başka bi şey yapma diyor. Bu hafta temizlik yapıcam spora gidemem dedim kadın çağır sen git sporuna boşver evi diyo. Tam destek yani. Adama eşşeğini kaybettirip buldurmuş oldum gibi bi şey. Allahtan bir birimizi kaybetmedik bu arada.
Bi arkadaşım başka bi arkadaşıma bence eşi onu aldatır bu gidişle falan demiş önceden. Tabi bunları yeni duyuyorum. Kilo verince çevrendeki insanlar o zamanki dış görünüşün hakkında neler düşünüyolarmış tek tek dökülüyorlar.

kedikedi84 kedikedi84 kız senin adın ne aylardır yazisiyoruz bu kedi kedi nedir evde kedilerinmi var
Yok kedim çok severim kedileri en büyük hayalim ama malesef kocam hayvanlardan korkuyor. Özelden yazayım adımı ama burda yazma zaten resim falan koyuyorum deşifre olmayalım. Yengem de buranın müdavimiymiş akrabalara afiş sonra:eek:

Hanımlar yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. Sağlıklı ,bol paralı ,huzurlu ,Mutlu, incecik bir beden içinde geçireceğimiz bir yıl olsun.
Bütün gün yemek yaptım yarın için, yapması 5 saat yemesi yarım saat sinir oluyorum.

kedikedi84 kedikedi84 kız nrdsn misafirler gitmiştir artık anlat biraz ark.nasil karşıladı kilo vermeni begendilermi seni :)) yediğin içtiğin senin olsun

Kizlar ben sabah 10da iki dilim ekmek hersey den az kahvalti ediyomu sonra aksam 6 ya kadar bisey yok belki bi elma cok nadir .6 dan sonra yine bisey yok yogurt kūrū 23:00 yanlismi yapiyirum annem psikolojik baski yapiyo

kedikedi84 kedikedi84 kız nrdsn misafirler gitmiştir artık anlat biraz ark.nasil karşıladı kilo vermeni begendilermi seni :)) yediğin içtiğin senin olsun
Selam canım, çok yoruldum bizde kaldılar. Ay hiç bi şey demediler ilk başta sonra bi konu açıldı ben de 15 kilo verdim ama belli olmuyo mu dedim, yok canım olur mu belli dediler o kadar:KK22: ben söylettim yani.

Kizlar ben sabah 10da iki dilim ekmek hersey den az kahvalti ediyomu sonra aksam 6 ya kadar bisey yok belki bi elma cok nadir .6 dan sonra yine bisey yok yogurt kūrū 23:00 yanlismi yapiyirum annem psikolojik baski yapiyo
10 da kahvaltı ediyorsan 2 de öğlen ye bence az da olsa çorba salata falan. 6 ya kadar sonra çok acıkmıyor musun?

Back