Evliliğim için 35 kilo

Malesef bulamadım çok üzgünüm bu konuda işte bulamadım dükkanıda satamadım zor günler geçiriyorum sen neler yaptın yerleştin mi yeni evine
Allah yardımcın olsun canım ya piyasalar çok kötü. Herkes parayı elinde tutmak istiyor bu dönem. İnşallah bir an önce işin gücün düzelir, Saçların da eski haline döner.

@ayşem25 e instagramdan dm attım ama cevap vermedi. İnşallah iyidir bi sıkıntısı yoktur.

Şükür canim şuan klasik grip kaldı burun akıyor ablanın, abla okula gitti gitmiycem diye diye hastayım diye nazlaniyor küçük koluma sarılmış oturuyor sırnaşık bir yerime tutunmadan oturmaz uyumaz bende islerimi bitirdim yeşil çayimi içiyorum sizler npynz?

Burhan bir aydır Ayşem25 15 gündür girmemiş kk
İyi olsunlar bi sıkıntıları olmasın da. Bende yeni yıl hazırlıkları yapıyorum arkadaşlar gelecek bizde kalacaklar o gün evi temizliyorum. Bugün alışveriş yaptım biraz. Yarın sabah diyetisyene gidicem dün 86,2 çıkmıştım dün o kadar yemedim 85 i görürüm belki dedim ama geri 86,9 a çıktım mehter takımı gibi. 2 ileri 1 geri neyse sıkmıyorum canımı. Bu hafta da spor yalan olur gibime geliyor temizlik falan.

Bence bizi bırakmamak için direniyorlar neyse acelemiz yok yaza daha çok var on kilo daha versek yeterde artar bile uzmeyecem canımı ama birakmayacam yakasını bu kiloların:)))) takipte kalicaz

Yeni evin hayırlı olsun sonunda. Çok uğraştırdı sizi.

Sağolasın darisi olmayanlara evet cok ugrastirdi akslikler geldimi ust uste geldi cok sukur bu halimize dolaplar yapildi yarin ice bir temizlik yapilacak isler biter inşallah ayy temizlikten de yoruldum haa ne garip ben milletin ev aldigini duyarim hemende yerlestigini benmi aksiyim nee :))

kedikedi84 ne yapıyorsun canim gittinmi diyetisyene yağlar kas olmuşmu gene
Selam, 86,2 oldum 85 i göremedim malesef.100 gr kastan gitmiş gerisi yağ 1,4 kilo verdim 2 haftada çok iyi değil ana hiç yoktan iyidir. Zaten artık kendime şu zamanda şu kiloda olucam diye hedef koymayacağım çok moralim bozuluyor olmayınca. Yıl başında yiyeceğim ondan biraz sıkı cerdi sonraki günleri.

ben 172 boy vee kilo vercem derken 82 den 88 e cikmis biri olarak cok kizgin ve uzgundum 7 gundur diet +Leslie 3 mil ile 7.gun 2 kilo vermisim nasil cok az geldi bana suan net 86 kiloyum

Son düzenleme:
ben 172 boy vee kilo vercem derken 82 den 88 e cikmis biri olarak cok kizgin ve uzgundum 7 gundur diet +Leslie 3 mil ile 7.gun 2 kilo vermisim nasil cok az geldi bana suan net 86 kiloyum
Valla hafta sonunu bekliyorum arkadaşlarımın tepkisini görmek için. 3 aydır görmediler bakalım onlar ne diyecekler. Görenler bacakların incelmiş göbeğin hala var o da gitse süper olacak diyorlar.
Bende kilo vericem diyete başlıycam yarın bu son yemem diye diye kilo almıştım hep diyorum en az 10 kilom o mantık yüzünden.
Bence 1 haftada 2 kilo harika. Daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…