- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.521
Günaydınlar herkese. Kızların nasıl oldu?Gunaydin canlar
Allah yardımcın olsun canım ya piyasalar çok kötü. Herkes parayı elinde tutmak istiyor bu dönem. İnşallah bir an önce işin gücün düzelir, Saçların da eski haline döner.Malesef bulamadım çok üzgünüm bu konudaişte bulamadım dükkanıda satamadım zor günler geçiriyorum sen neler yaptın yerleştin mi yeni evine
Yeni evin hayırlı olsun sonunda. Çok uğraştırdı sizi.Ahhh canım benim özele gelsene
Bende iyiyi yerleştim eve ufak tefek işler kaldı .
İyi olsunlar bi sıkıntıları olmasın da. Bende yeni yıl hazırlıkları yapıyorum arkadaşlar gelecek bizde kalacaklar o gün evi temizliyorum. Bugün alışveriş yaptım biraz. Yarın sabah diyetisyene gidicem dün 86,2 çıkmıştım dün o kadar yemedim 85 i görürüm belki dedim ama geri 86,9 a çıktım mehter takımı gibi. 2 ileri 1 geri neyse sıkmıyorum canımı. Bu hafta da spor yalan olur gibime geliyor temizlik falan.Burhan bir aydır Ayşem25 15 gündür girmemiş kk
Yeni evin hayırlı olsun sonunda. Çok uğraştırdı sizi.
Selam, 86,2 oldum 85 i göremedim malesef.100 gr kastan gitmiş gerisi yağ 1,4 kilo verdim 2 haftada çok iyi değil ana hiç yoktan iyidir. Zaten artık kendime şu zamanda şu kiloda olucam diye hedef koymayacağım çok moralim bozuluyor olmayınca. Yıl başında yiyeceğim ondan biraz sıkı cerdi sonraki günleri.kedikedi84 ne yapıyorsun canim gittinmi diyetisyene yağlar kas olmuşmu gene
Valla hafta sonunu bekliyorum arkadaşlarımın tepkisini görmek için. 3 aydır görmediler bakalım onlar ne diyecekler. Görenler bacakların incelmiş göbeğin hala var o da gitse süper olacak diyorlar.ben 172 boy vee kilo vercem derken 82 den 88 e cikmis biri olarak cok kizgin ve uzgundum 7 gundur diet +Leslie 3 mil ile 7.gun 2 kilo vermisim nasil cok az geldi bana suan net 86 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?