- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.561
Yok acikmiyorum ki hic aksami zor yiyorum bugun yanlis deilse 11.gunum istahim gitti.ama yinede yanlis bisey yapmak istemiyorum10 da kahvaltı ediyorsan 2 de öğlen ye bence az da olsa çorba salata falan. 6 ya kadar sonra çok acıkmıyor musun?
Evet ya doğru daha var hiç o açıdan düşünmemiştim.Birde zayiflamissin demiyorlarda kilo vermişsin diyorlar ya işte orda ben anlıyorum kızlar daha çok yol var
Acıkmıyorsan sorun yok aç kalıp bıkkınlık yaratmasın sıkıntı yok bence. Benim diyetisyen ara öğün falan vermiyor mesela.Yok acikmiyorum ki hic aksami zor yiyorum bugun yanlis deilse 11.gunum istahim gitti.ama yinede yanlis bisey yapmak istemiyorum
Bu arada arkadaslarin ne dedi seni gorunce sasirdimiAcıkmıyorsan sorun yok aç kalıp bıkkınlık yaratmasın sıkıntı yok bence. Benim diyetisyen ara öğün falan vermiyor mesela.
Mümkün olduğunca vermiyor kahvaltıda bile ekmek vermiyor.Peki ekmek konusunda ne diyo her ogun yemelimiyiz. .ben sadece kahvaltida 2 dilim baska yok
Günaydın canım çok şükür iyiyim bir kaç haftadır yoğun geçti kayınvalidemler bendeydi babam kalp ameliyatı oldu bu yoğunlukta diyet yapamadım bir kaç kilo aldım sanırım tartımın pili bitti kilomu bilmiyorum bu gün biraz toparlamaya başladım kendimi yavaş yavaş beslenmemi düzene sokucam inşallah
Benim babamda kalp hastası, Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bir an önce hiç olmamış gibi sağlıklı sıhhatli olur inşallah. Kilo zaten verilir önemli olan huzur sağlık.Günaydın canım çok şükür iyiyim bir kaç haftadır yoğun geçti kayınvalidemler bendeydi babam kalp ameliyatı oldu bu yoğunlukta diyet yapamadım bir kaç kilo aldım sanırım tartımın pili bitti kilomu bilmiyorum bu gün biraz toparlamaya başladım kendimi yavaş yavaş beslenmemi düzene sokucam inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinGünaydın canım çok şükür iyiyim bir kaç haftadır yoğun geçti kayınvalidemler bendeydi babam kalp ameliyatı oldu bu yoğunlukta diyet yapamadım bir kaç kilo aldım sanırım tartımın pili bitti kilomu bilmiyorum bu gün biraz toparlamaya başladım kendimi yavaş yavaş beslenmemi düzene sokucam inşallah
Amin canım hepimizin ailesini rabbim başımızdan eksik etmesin senin babanada rabbim şifa versinBenim babamda kalp hastası, Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bir an önce hiç olmamış gibi sağlıklı sıhhatli olur inşallah. Kilo zaten verilir önemli olan huzur sağlık.
Aaa başınız sağolsun canım. Kv ler size gelecekti ani bi vefat oldu sanırım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...Sendemi yılbaşı mağduru bende yılbaşı günü regl olunca tam mağdur oldum yedim içtim şiştim kp de iki gün önce vefat etti Allah rahmet eylesin iyice şirazem bozuldu diyet miyet kalmadı ins.toparlanabilirim
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunSendemi yılbaşı mağduru bende yılbaşı günü regl olunca tam mağdur oldum yedim içtim şiştim kp de iki gün önce vefat etti Allah rahmet eylesin iyice şirazem bozuldu diyet miyet kalmadı ins.toparlanabilirim
Başınız sağolsun tekrar. Huzurlu yatağında ölüm tek teselli oluyor maalesef.Çok sağolun kızlar evet geleceklerdi kendimi iyi hissetmiyorum kızım dedi zaten yaşlı ve hastaydı tamam iyi hissedince gel dedim baya konuştuk telde bi sabah aradılar şok olduk başını yastığa koyup gözünü kapatmış KV önce anlamamis sonra malum sonuç gelseydi bende vefat edecekti demek çocuklarda minik çok aglarlardi çok zor olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?