• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 kedikedi84 bende de misafir vardi biri soylemedi suzdu iyice ben anladım diğeri baya kilo vermişsin dedi oburude evet bende soyluycektim dedi sanırım insanlar rahatsız etmek istemiyor bu konuyu irdeleyip hani çok siskoydun biraz zayiflamissin işteye gelmesin diye

Yok acikmiyorum ki hic aksami zor yiyorum bugun yanlis deilse 11.gunum istahim gitti.ama yinede yanlis bisey yapmak istemiyorum
Acıkmıyorsan sorun yok aç kalıp bıkkınlık yaratmasın sıkıntı yok bence. Benim diyetisyen ara öğün falan vermiyor mesela.

Günaydınlar, şu yılbaşından sonra toplayamadım kendimi yedim de yedim. Bugünden itibaren toplamam lazım kendimi...

@ayşem25 elifimm39 elifimm39 @burhan meraktayım iyi misiniz diye.
Günaydın canım çok şükür iyiyim bir kaç haftadır yoğun geçti kayınvalidemler bendeydi babam kalp ameliyatı oldu bu yoğunlukta diyet yapamadım bir kaç kilo aldım sanırım tartımın pili bitti kilomu bilmiyorum bu gün biraz toparlamaya başladım kendimi yavaş yavaş beslenmemi düzene sokucam inşallah

Günaydın canım çok şükür iyiyim bir kaç haftadır yoğun geçti kayınvalidemler bendeydi babam kalp ameliyatı oldu bu yoğunlukta diyet yapamadım bir kaç kilo aldım sanırım tartımın pili bitti kilomu bilmiyorum bu gün biraz toparlamaya başladım kendimi yavaş yavaş beslenmemi düzene sokucam inşallah
Benim babamda kalp hastası, Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bir an önce hiç olmamış gibi sağlıklı sıhhatli olur inşallah. Kilo zaten verilir önemli olan huzur sağlık.

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Benim babamda kalp hastası, Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bir an önce hiç olmamış gibi sağlıklı sıhhatli olur inşallah. Kilo zaten verilir önemli olan huzur sağlık.
Amin canım hepimizin ailesini rabbim başımızdan eksik etmesin senin babanada rabbim şifa versin

Sendemi yılbaşı mağduru bende yılbaşı günü regl olunca tam mağdur oldum yedim içtim şiştim kp de iki gün önce vefat etti Allah rahmet eylesin iyice şirazem bozuldu diyet miyet kalmadı ins.toparlanabilirim

Sendemi yılbaşı mağduru bende yılbaşı günü regl olunca tam mağdur oldum yedim içtim şiştim kp de iki gün önce vefat etti Allah rahmet eylesin iyice şirazem bozuldu diyet miyet kalmadı ins.toparlanabilirim
Aaa başınız sağolsun canım. Kv ler size gelecekti ani bi vefat oldu sanırım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
Bu hafta benim diyet gitti valla ama pazartesiden itibaren toplayacağım. 87.2 çıktım

Çok sağolun kızlar evet geleceklerdi kendimi iyi hissetmiyorum kızım dedi zaten yaşlı ve hastaydı tamam iyi hissedince gel dedim baya konuştuk telde bi sabah aradılar şok olduk başını yastığa koyup gözünü kapatmış KV önce anlamamis sonra malum sonuç gelseydi bende vefat edecekti demek çocuklarda minik çok aglarlardi çok zor olurdu

Çok sağolun kızlar evet geleceklerdi kendimi iyi hissetmiyorum kızım dedi zaten yaşlı ve hastaydı tamam iyi hissedince gel dedim baya konuştuk telde bi sabah aradılar şok olduk başını yastığa koyup gözünü kapatmış KV önce anlamamis sonra malum sonuç gelseydi bende vefat edecekti demek çocuklarda minik çok aglarlardi çok zor olurdu
Başınız sağolsun tekrar. Huzurlu yatağında ölüm tek teselli oluyor maalesef.

Back