• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Buralardayım. Ne yalan söyleyeyim dikkat etmediğim için buraya bi şey yazmadım ama bugün listemdeki sebze falan alışveriş yapıp bugün tam gaz devam edicem. Yarın tartılıcam bakalım ne olmuşum.

Bende ayni durumdayim modumu kaybettim ama bir yiyip bir yemeyi dengelemeye çalışıyorum en azindan cok kilo almadan.bu ara istah varki aksama kadar güzel diyetimi yapiyorum sonra tekrar hoop boz pismanliklar geliyor pufff bir guvenim icee gelse iyi.olcakkk

Bende ayni durumdayim modumu kaybettim ama bir yiyip bir yemeyi dengelemeye çalışıyorum en azindan cok kilo almadan.bu ara istah varki aksama kadar güzel diyetimi yapiyorum sonra tekrar hoop boz pismanliklar geliyor pufff bir guvenim icee gelse iyi.olcakkk
Ben yarın sabah tartılıp başlıycam eskisi gibi 90 ı görmeden gerisin geriye.

Ben yarın sabah tartılıp başlıycam eskisi gibi 90 ı görmeden gerisin geriye.
İnşallah canim ya ye yee nereye kadar dimi bende yarin kesin protein diyeti uygulayacagim bakalim ne kadarcik odem var gorecegim hepimizim elbet bir dönüm noktası oluyor buda gececek elbet gunun birinde bizde çıtır hatunlar olacagiz..

İnşallah canim ya ye yee nereye kadar dimi bende yarin kesin protein diyeti uygulayacagim bakalim ne kadarcik odem var gorecegim hepimizim elbet bir dönüm noktası oluyor buda gececek elbet gunun birinde bizde çıtır hatunlar olacagiz..
Hadi bakalım bugün tekrar başlıyoruz o zaman 87,5 çıktım:110: bu kadar yeter.

Şimdi gördüm yazdıklarınızı cokda iyi gitmiyor h.sonu 83 görmüştüm şimdi gene uçtu kilo kan verip ilaç kullanmam lazım kilo gitmiyor geri geliyor demir d vit b12 baktiricam

Back