- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.101
Malesef canım sabah hastaneye gittim tahlil için sonuçlarım 3 gün sonra çıkacakmış neden acaba of baş ağrısından ölüyorumMiyav_su canım nerelerde sin moralin düzeldi mi umarım herşey daha iyidir
Harikasın canım benim gibi Eti'n sıkı senin maşallahEki Görüntüle 1915903
Yeni halim budur. Hala kilo vermem gerek vücudu şekle sokmam gerek. Aynadan çekince daha zayıf çıkıyorum. 89.2 yim şu an. Yukarıda da eski halim var.
Super bi degisim tebrik ederim seni basaricaksinEki Görüntüle 1915903
Yeni halim budur. Hala kilo vermem gerek vücudu şekle sokmam gerek. Aynadan çekince daha zayıf çıkıyorum. 89.2 yim şu an. Yukarıda da eski halim var.
İnşallah tez zamanda çözüm bulursun. Hem sıkıntı hem diyet.Malesef canım sabah hastaneye gittim tahlil için sonuçlarım 3 gün sonra çıkacakmış neden acaba of baş ağrısından ölüyorum
Yok ya bıngıl bıngılım valla göğüslerim gerçekten çok sarktı. Evdeyken geçen sene hep sütyen takmadan dolaştım evdeHarikasın canım benim gibi Eti'n sıkı senin maşallah
Taşekkür ederim var değişim 80 olunca daha iyi olacak inşallah. Ya sırtımda koca bi yağ tabakası var ensemde, çok garip duruyorum arkadanSuper bi degisim tebrik ederim seni basaricaksin
Onun için sırt kanat ağırlık çalışmalısın canımTaşekkür ederim var değişim 80 olunca daha iyi olacak inşallah. Ya sırtımda koca bi yağ tabakası var ensemde, çok garip duruyorum arkadan
Bende takmıyordum artık mecbur takıyorumYok ya bıngıl bıngılım valla göğüslerim gerçekten çok sarktı. Evdeyken geçen sene hep sütyen takmadan dolaştım evde. Çok kesiyodu sırtımı falan.Artık hep takıcam.
Amin canım neden 3 günde çıkıyor canım bu tahliler bilgin var mıİnşallah tez zamanda çözüm bulursun. Hem sıkıntı hem diyet.
Kan tahlillerinde bazı moleküllerin falan ayrışması vs durumları olabilirAmin canım neden 3 günde çıkıyor canım bu tahliler bilgin var mı
Anladım canım sağol şu ptesi biran önce olsa da kurtulsamKan tahlillerinde bazı moleküllerin falan ayrışması vs durumları olabiliraysem25 belki biliyordur daha iyi.
Kızlar bazı kanlar mesela farklı yerlerde yapılıyor kanların taşınması gerekiyor bazı kanlar için ise kanın pıhtılaşması gerekiyor gibi nedenlerle geç çıkıyor mesela birde bir kan sonucunun doğru tespiti için bikaç kez işlemi tekrarlamak gerekebiliyor hastanelerinde yoğunluk durumu ilede ilgili olarak uğraşlması gereken tahliller uzayabiliyor öyle biliyorum yani :)Kan tahlillerinde bazı moleküllerin falan ayrışması vs durumları olabiliraysem25 belki biliyordur daha iyi.
Zayıflayınca küçülür biraz daha zaten. Bende çocuktan sonra düşünüyorum ama cesaret edebilirsem şimdi sopor ve kremle biraz toplamayı deniycem.Ya ben göğüslerimi biraz büyük buluyorum kızlar ya benı bu durum sağlık açısından da rahatsız ediyor ama ben Allah nasip ederse 2 çocuk kısa aralıklarla düşünüp göğüslerimi toparlatıcam bıngıl bıngıl sevmiyorum çocuk doğurmadan göğüslerin yapısı ıle oynanması doğru değil emzirmek açısından süt gelmeyebiliyor. bıde emzirmekte sarkıtıyor zaten ben hem zayıflayp hemde 2 cocuk sonrası ameliyat düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?