• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlarrrrr günaydınnnnnn:KK68: nasılsınzzz hadii uyanınnm misss gibi kahvaltınızıı yapınnnn sporuuzu yapınnn.. :spor: GIDI GIDI hadii sende kendine sağlıklı bir kahvaltı hazırla ve yenıden başlaa vazgeçmee:KK55:...

Son düzenleme:
_20161123_090908.JPG
benim kahvaltım böyleee birde süt içtim evden çıkarken tarçınlı nöbete geldimm

GIDI GIDI sen başla gerisi gelir yeterli azda olsa ver alma çünkü bunyemiz bünye deil ki yaz boz tahtası olmuş iki gün serbest bıraktım vücudu şaşırtayim dedim dengem bozuldu kiloda aldım bu sabah 87 net bunada şükür hafta sonu 89 bile göstermişti

Günaydın kızlar bende 95.6 çıktım bu sabah iki gün önce 96.2 çıkmıştım aralık sonuna kadar şu doksanlardan bir kurtulsam çok iyi olucak GIDI GIDI canım sen de pes etme ben bir aydan fazla oldu yerimde sayıyorum bıraksaydım çoktan 100 kiloyu geçmiştim sen azimli birisin zaten yaparsın

aysem25 aysem25 sporu haftada 4 gün yap canım kilon yüksek çok yapma genede kilo kaybedersin şimdi 40 dk yi geçme neden dersen vücut çok spora alışır kilo kaybettikçe sahada fazlasını istiycek bu sefer kilo vermen biterse zayiflarsan sporuda kesersen birden kilo alırsın yavaş yavaş

elifimm39 elifimm39 sende daha dikkatli olursan kısa zamanda 90 lardan kurtulacaksin eminim
Ben son zamanlarda bir ileri bir geri çok yaptım ondan hala aynı yerlerdeyim diyete haziran ayında başladım istikrarlı devam etseydim şimdi bu kilodan on kilo daha aşağıda olurdum bunada şükür diyelim inşallah o eksikleri de görücez

Ben son zamanlarda bir ileri bir geri çok yaptım ondan hala aynı yerlerdeyim diyete haziran ayında başladım istikrarlı devam etseydim şimdi bu kilodan on kilo daha aşağıda olurdum bunada şükür diyelim inşallah o eksikleri de görücez
Yok yok çok iyi gidiyorsun. Yavaş vermek en iyisi. Daha sağlıklı hem.

Kızlar sporumu yaptmm 35 dk yaklasık 40 dk da saunada kaldım 15 15 15 şeklinde nasıl rahatladım gerçekten sauna çok iyi geldi bana. aslında yapmayım diyorum ama duramıyorum gerçekten vücut o tempoyu istiyor mesela spor yaparken bir an önce 1 saat olsada bıraksam olayıda olmuyor enerjim bitmiyor dün yapmayım dedım yıne duramadım.

Eki Görüntüle 1849868
Arkadaşlar işte acı gerçeğim ve ben aynaya bakınca kendimi böyle görmüyorum ama Fotoğraflarda kendimi tanıyamıyorum. Daha mı yiyim daha mı yani bu hale gelmişim, yetmedi mi bir anlık aldığım zevk değer miydi bunlara? Şu resme bakmaya bile tahammülüm yokken dışarıdan hep böyle görülüyorum işte insan kendine dışarıdan bakamıyor, ayna görünce Kafanı çeviriyorsun oluyo bitiyo, ama buyum işte buyum!!!
5 kiloda bir yükleyeceğim resmimi. Şu an 95.5 kiloyum.
image.jpeg
Yeni halim budur. Hala kilo vermem gerek vücudu şekle sokmam gerek. Aynadan çekince daha zayıf çıkıyorum. 89.2 yim şu an. Yukarıda da eski halim var.

Yukarıdakiler geçen sene ölçülerim şimdi 94 kiloyum ölçüler 117-97-121 iç bacak 70 kol 40
Ölçülerim
27 Temmuz 2015- 97 kilo:118-102-122
23 Temmuz 2016- 94 kilo:117-97-121 iç bacak 70 kol 40
23 Kasım 2016- 89.2 kilo: 112-93-116 iç bacak 67 kol 33

Toparlanmissin en azından biraz kedikedi84 bunada şükür 5 kilo daha versen tam şekle giricen ondan sonra fit olmak için artık zayıf görünmek için uğraşıcaz
Evet toparlanmış biraz ama daha yolum var dediğin gibi keşke 100 kilo iken de foto çekseymişim. Bunlara baktıkça ne halde olduğumu daha iyi idrak ediyorum.

Ölçülerim
27 Temmuz 2015- 97 kilo:118-102-122
23 Temmuz 2016- 94 kilo:117-97-121 iç bacak 70 kol 40
23 Kasım 2016- 89.2 kilo: 112-93-116 iç bacak 67 kol 33
Maşallah canım baya fark var hadi azimle devam inşallah sporu arttır sende evde koşu bandın da var yapsana baya iyi oluyor

Back